Април е. Пролет е. В очакване на хубави неща сме!

• 10 714
  • 181
  •   1
Отговори
# 60
Да са ни живи и здрави и Мария, и Невена! И много, много щастливи!
Мече, много целувки на астралното ни близначе.  Heart Eyes Heart Eyes
Няма мое, няма твое, всичко е Берое.  Wink  Херко?

# 61

Честит рожден ден на двете принцеси! Да са живи и здрави!
Весел празник на Рони и polar_bear !
   bouquet  bouquet  bouquet

# 62
  • Варна
Оооо, честито на Мария и Невена! На младите дами желая здраве и весели игри, а на другите млади дами - техни майки, желая здрави уши и нерви!  Mr. Green Hug

javascript:void(0);

# 63
Честит Рожден Ден на порсналите ни принцеси! Да са живи, здрави, палави и щастливи Мария и Невенка! И мнооого да ги слушат майките и татковците! Щур и весел купон днес пожелавам! И мнооого подаръци! Mr. Green

Рони, Мечнеце, честит ви празник, момичета!   bouquet

# 64
Кроелка, честито ти синче!Да расте здрав малкия Калоян и да ти носи само усмивки!
Фивче, и ти си имаш един голям герой. Все така да  продължава.. Hug
ЧРД макар и отминал Исе!Много спокойствие през оставащите месеци ти пожелавам!
Честит празник и на малките Мария и Невена!Здраве и щастие им желая от сърце!

# 65
Честит Рожден Ден  на Мария и Невена bdbaloni happy bd baloni!Здрави и щастливи да растат и да радват всички!Весел празник!  bouquet  bouquet  bouquet

# 66
Честит рожден ден на Мария и Невена !
Да са живи и здрави ,и много щастливи . Tada Gift
Весело посрещане на празника . Hug newsm51

Исе честит рожден ден на патерички ,много здраве и късмет ,а на лято едно здраво и пухкаво бебе . Hug
На 5 е родена и моята щерка ,но бях в родилния и днес ще празнуваме чак. Laughing Heart Eyes

# 67
фивка ,честита месечина на Мартин ,да продължава все така ,и скоро ще си е в вас .Браво на детенце ,все си го мисля ,и много ме радва ,че сте все по добре .От нашите Април ки талисманче ни Йоана ,която се роди в края на 26 седмица 800 гр .вече си е в къщи и голяма мадама ,вече над 3 кила  :Lil:. Hug Hug Hug

# 68
  • София
Честит рожден ден на красивите ни принцеси!Да са здрави и много щастливи дечица!
Мече,Рони  Hug  bouquet Heart Eyes!

# 69
Честит Рожден Ден на всички малки красавици! Мария и Невена на патеричка на Александра  bigdance2 newsm18 Tada  ura Да са весели,щастливи и много игриви!
Мили мами за вас   bouquet

# 70
Кроелка, да ти е жива и здрава помощничка, а на теб добре завърнава се със щастието на ръце!   bouquet
Аз много благодаря за прекрасните пожелания! Трогната съм.   bouquet

# 71
  • Варна
Честит рожден ден на Невена и Мария  Heart Eyes
Аз от вчера съм разтревожена. Марти пак е на апаратно дишане, на 30% кислород. Правел е доста чести паузи и се е наложило да го включат. Има и бронхопулмонална диспалзия, за която се надявам да е в лека форма, иначе не ми се мисли  Sad

# 72
  • Варна
Фивче, миличка  Hug успокой се, силно се надявам и се моля Марти да се справи  и с това, четох за тази диагноза, почти винаги се получавало при новородени-недоносени, на които се подава кислород. Всичко ще е наред, Марти е силно дете и ще се справи и с това препятсвтие - ВЯРВАЙ и се моли  Praynig Ако имаш нужда от нещо - аз съм насреща  Hug

# 73
Фивче   Hug те мила и ти желая много сили за да може да преодолееш всяко препятствие а Марти е борбено дете ще се справи и много скоро ще е при теб  Hugте силно и се моля много скоро да ни донесеш хубави новини

# 74
  • Варна
Честит рожден ден на Мария и Невена! Да са живи и здрави! Весело детство им желая!
Фивка  Hug-те. Надявам се всичко да е наред с Марти!

Общи условия

Активация на акаунт