Април е. Пролет е. В очакване на хубави неща сме!

• 10 716
  • 181
  •   1
Отговори
# 120
Честито на именниците   bouquet,да си носите имената с здраве.

# 121
Здравейте момичета. Не съм ви пислала доста отдавна. Мъничетата се родиха  на 14.02 и от тогава нямам никакво свободно време. Кари беше 1.850 а Мони 1.650 и двете бяха по 45см две седмици в кувьоз  и две седмици на термо легла. След като се прибрахме удома настана истинска какафония. Нати ревнува и всеки път щом не и обръщам внимание надаваше вой до небесата бебките ите имат нужда от внимание но пък няма нищо по хубаво от децата.

# 122
Куини,прегръдки за вас! Hug Hug Hug
Silvia_,да са ви живи и здрави малките принцеси  bouquet!Здраве и щастие за цялото семейство! Praynig

# 123
Silvia_ честито мила ,да са ти живи и здрави мадамите  Hug Heart Eyes.
В къщи също Алекс ревнува от Калоян ,само малко да и се скарам или да и направя забележка и се почва ,Мама обича повече Коки  от мен .
Но като досега беше глезаната на мама и тати ,така ще е  Mr. Green.

# 124
  • Варна
Silvia, честита ти пълна къща! Много задачи ще имаш, ама и много дечица за гушкане и много усмивки! Да са живи и здрави, ще се справите!

Някой друг да се похвали с нещо хубаво? Не се срамувайте, давайте! Simple Smile

# 125
Силви, наистина от много време не си ни писала, но пък с какви прекрасни новини се включваш. Да са ти живи и здрави принцесите! Ех, че хубаво - пълна къща с моми. Тук и без това сме се събрали много бъдещи свекърви... Joy

Някой друг да се похвали с нещо хубаво? Не се срамувайте, давайте! Simple Smile

Аз - с хубаво слънчево време в Карлово!  Grinning Най-сетне!

# 126
  • Варна
Със слънце днес и ние се хвалим, макар и гарнирано с доста вятър. Но най-сетне изглежда поне малко пролетно времето.
Аз се похвалвам и с първа дадена пресконференция по въпроса за лечението на редките болести. Дано е за добро и системата стане по-сигурна за пациентите.

Кроелка, много ти е хубав аватарът!  Heart Eyes

# 127
  • Варна
Със слънце днес и ние се хвалим, макар и гарнирано с доста вятър. Но най-сетне изглежда поне малко пролетно времето.
Аз се похвалвам и с първа дадена пресконференция по въпроса за лечението на редките болести. Дано е за добро и системата стане по-сигурна за пациентите.

Кроелка, много ти е хубав аватарът!  Heart Eyes

Лилибон, поздравления за пресконференцията  Hug
Кроелка - наистина - страхотен бонбон Hug

# 128
  • София
Хайде като един щастлив щъркел да възвестя раждането на Борис - син на Хера! Борис се е родил в 2.10 ч. с прекрасните мъжки мерки 4010 г и 54 см

Нека да е жив и здрав, бял, нежен и добър като мама  Mr. Green
Хера е добре, родила е нормално и много бързо за 20 минути. Дет се вика - всекиму такова раждане!

# 129
И тук да им честитя синчето ,Херич да ви е живо и здраво голямото момче .  bouquet Hug

# 130
Честито щастие, Хера! Да е много здрав, много щастлив и да носи само радост в домът ви!   bouquet Hug

# 131
  • Варна
Silvia да са ти живи и здрави бебките и много да ви радват.
Хера честито щастие. Да е жив и здрав Борис и много радост да ви носи!
Много хубави предпразнични новини.

# 132
  • Варна
Честит малък мъж на Хера! Да е жив и здрав и да радва мама и тате!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 133
Еее, прекрасна новина!

Добре дошъл на белия свят, Борис! Слънчево, усмихнато и щастливо детство ти желая! Бъди жив и здрав!

Херко, честита ви радост, маменце!  bouquet  Да ви е жив и здрав големият малък мъж и да изпълни дома ви с много смях, обич и светлина!

Нана, благодаря, че ни донесе тази хубава новина!  HugУсмихна ми деня!

# 134
Честито на Хера  bouquetДа е жив и здрав Борис и много късмет за малкото юначе!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт