Април е. Пролет е. В очакване на хубави неща сме!

• 10 710
  • 181
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Днес съм много щастлива, защото за първи път ми позволиха да пипна Марти. Погалих го по краченцата, ръчичките, главичката  Grinning, стояхме доста време при него. Той спинкаше, акушерката много му се радва. Опита се да го разбуди, но той мърезеливо се протягаше и едвам си отвори очичките. Забелязали са начален стадий на ретинопатия и е възможно да се наложи лечение. Но аз знам, че го наблюдава най-добрата очна лекарка и вярвам, че ще се овладеят нещата. Днес е 1080 гр. Моля се детенцето ми да има късмет и да се пребори с всичко  Praynig

# 166
Фивка, звучиш така позитивно. Радвам се да те чуя така. Сигурно е невероятно усщането да докснеш Марти за първи път.  Heart Eyes
А за какво лечение на очичките става въпрос?

# 167
Фивче,това се казва прекрасна новина HugДано е скоро мигът в който  ще си го гушкаш HugЮначе е Марти, ще се бори!

# 168
Фивче ,много се радвам че са ти позволили да си докоснеш съкровищетро ,а колко ще се докосвате още  Heart Eyes, сега му трябва да спинка и папка ,и га качва грамчета  Praynig Praynig Praynigвсеки ден всички от форума си го мислим и се молим за него ,да е все така борбен и да се справя както до сега .

# 169
 Добро утро,момичета!  bouquet
Фив,страхотни новини,така се зарадвах! PartyСигурна съм,че ще се преборите с тези изпитания Praynig Praynig Praynig,Марти е силен като теб,Фив!Прегръщам те! Hug

# 170
  • Варна
Фивче- Hug ннямам думи мила, много се радвам, нищо не може да се сравни с това да докоснеш собствената си рожбичка  Simple Smile И знам, че в момента си толкова щастлива, че нищо не може да те натъжи - бъди все така позитивна, знаеш, че когато сме позитивни нещата се обръщат в наша полза  Hug Hug Hug Марти, пожелавам ти бързо да качваш грамчета, килограмчета и по-скоро да си в обятията на мама и тати  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 171
  • Варна
Фивър, прекрасни новини! Моля се по-скоро да се гушкате с твоето малко борбено момченце!  bouquet Hug

# 172
Фив няма да губиш надежда!Продължаваме да се молим,Марти е страшно борбен и всичко ще преодолее! Hug Hug Hug
Горе главата мамче  Heart Eyes!

# 173
  • Варна
Фивка така се радвам за теб, че са ти дали най-после да го пипнете. Все така да наддава и скоро да се гушкате в къщи. Дано и с очичките да няма проблеми.

# 174
Фивче, радвам се за добрите новини! Марти е борбено бебе и ще се справи. Радвам се че са ти дали да го пипнеш!

# 175
  • Варна
Фивър, радвам се и аз, че сте милвали Марти! Милото дете, толкова мъничко и самичко в пластмасова кутия! Но какво да се прави,трябва да се мине и през това. Той просто ще е много борбен от съвсем мъничък. Съжалявам, че се тревожите сега и за ретинопатия, тя май е част от обичайните проблеми при недоносените, добре поне, че офталмоложката е наистина добър лекар и казват, че е много внимателна към малките си пациенти. Дръж се, мила, докато Марти стане 2.5 кг и си дойде у дома, в ръцете ви!  Hug

# 176
  • Варна
 Hug Hug Hug
Момичета от два дни казват, че Марти е стабилен. Върти се из кувьоза, реве, за което казват, че е добре. Захранването става малко трудно, но ще стане. Вчера се срещнахме с д-р Николова и разговаряхме за състоянието на очичките. Тя е правила няколко прегледа и на последния е видяла белези на ретинопатия, за която трябва да се предприеме криотерапия. Тази процедура се прилага на много бебенца и е хубаво, че навременното й провеждане стопира прогреса на ретинопатията. Разбрах, че за последната една година във Варна няма допуснат случай на слепота. Вярвам, че и нашето детенце ще се справи. В понеделник пак ще го прегледа и окончателно ще прецени как да действа.

# 177
  • Варна
Фивче  Hug Hug Hug много се радвам. Нашия сладур е станал доста активен Heart Eyes И захранването ще стане... нещата се оправят  Grinning  Hug Радвам се, че си щастлива Heart Eyes

# 178
Hug Hug Hug
Момичета от два дни казват, че Марти е стабилен. Върти се из кувьоза, реве, за което казват, че е добре. Захранването става малко трудно, но ще стане. Вчера се срещнахме с д-р Николова и разговаряхме за състоянието на очичките. Тя е правила няколко прегледа и на последния е видяла белези на ретинопатия, за която трябва да се предприеме криотерапия. Тази процедура се прилага на много бебенца и е хубаво, че навременното й провеждане стопира прогреса на ретинопатията. Разбрах, че за последната една година във Варна няма допуснат случай на слепота. Вярвам, че и нашето детенце ще се справи. В понеделник пак ще го прегледа и окончателно ще прецени как да действа.
Чудесни новини,вярвам че Марти е в добри ръце и всичко ще е наред! Hug Hug Hug

# 179
Фивче, ако може все така да продължават новините и вълненията ти! Много мили и разчувстващи са последните ти включвания!  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт