Отговори
# 15
Коластрата само зимния период ли я давате на децата или през цялата година?

През цялата година  Peace

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 16
animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch
vessa365 - нещо се разминаваме - ето тия дъвки ги има, проверих:

http://www.iherb.com/Xlear-Inc-Xclear-Spry-Cinnamon-Gum-Sugar-Fr … -Pieces/5308?at=0

нади_миши - ако боледувате...Но не пречи да се дават цялогодишно
.

# 17
То хубаво коластрата-първия път поръчах на Нау-в капсули на прах,нямахме проблем с приема.Но втория път взех ,че поръчах от тази за дъвчене с вкус на череша -еййй  Crossing Arms немога да я пробутам ни на баткото ,ни на малката! Tired

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 17:06 от silvanapei

# 18
  • София
Тъкмо се зарадвах на новината, че обезмирисителят е в наличност и докато седна да поръчам вече го няма......Нищо следващият път.

# 19
  • София
Коластрата само зимния период ли я давате на децата или през цялата година?

Аз давам от есента-до пролетта *****************************************************************************
Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 20
Да да да Laughing Аз за тези говоря: http://www.iherb.com/Glee-Gum Grinning
Нови са в сайта и смятам, че са перфектни за допълване на поръчки Wink

Edit: Интересно, кога започват работа в склада на iHerb? Преди малко поръчката ми беше все още на Waiting..., а сега е на In Progress. Гледам, че там в момента е 6:15, да не би да започват работа в 6:00 newsm78

Код за $5 отстъпка в iHerb.com - ROV377

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 16:17 от vessa365

# 21
Момичета,нали може да направя регистрация на името на сестра ми,а да плащам с моя карта?
Можеш, но няма да можеш да ползваш код за първа поръчка. Системата те разпознава по името на картодържателя и не ти отчита поръчката като първа.

Не по име,а номер на карта.Ако имате карти с регенериращи кодове,можете всеки път да се възползвате от $5 офф,нищо че името и адреса са едни и същи.

# 22
  • София
Нали съм все мрънкало Simple Smile , но да си кажа и аз мнението: този обезмирисител не ми харесва и не действа според мен.
Ползвам прахосмукачка с воден сепаратор, в който слагам ароматизатор - може и това да е причината, за това че не се усеща никакво действие на това чудо Simple Smile

Сега стои в хланилника, но и там не ми 'обира миризмите'  - ако сложа варени обелени яйца - мирише си на яйца Simple Smile

ПП. Споделям го заради тези. които се ядосват, че не е наличен Simple Smile

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 16:30 от denis_d

# 23
  • Плевен
Момичета,нали може да направя регистрация на името на сестра ми,а да плащам с моя карта?
Можеш, но няма да можеш да ползваш код за първа поръчка. Системата те разпознава по името на картодържателя и не ти отчита поръчката като първа.

Не по име,а номер на карта.Ако имате карти с регенериращи кодове,можете всеки път да се възползвате от $5 офф,нищо че името и адреса са едни и същи.

Не мога да се съглася с теб. Мъжът ми си направи акаунт и се опитах да направя първа поръчка с моя карта,която не съм ползвала в iherb преди това,  и поръчката ми я прие като поредна, а не като първа.

# 24
Някой да е използвал такъв - http://www.iherb.com/Gaia-Herbs-St-John-s-Wort-60-Liquid-Filled- … psules/10360?at=0 или подобен продукт и да има отзиви?

# 25
E,прецакала си се.Единственото общо,ако правилно разбирам, е адреса /име на съпруг,нова карта/.
По тази логика всички Петрови от блок Х с 8 входа,10 етажа трябва да ги вписват като поредни поръчки...нещо не се връзва.

# 26
  • Бургас
zapis

# 27
  • София
Още един глас "за" обезмирисителя, идеално обира миризмите...бих си купила пак, но този го имам вече няколко месеца и още си действа...добре е, според инструкциите, да се сменя положението му в хладилника .

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 28
  • София
и аз тук Simple Smile
имам бележка за митница за поръчката ми от 22.03 вътре ми е изотоничната напитка  http://www.iherb.com/Alacer-Emergen-C-Pink-1-000-mg-Vitamin-C-Pi … g-Each/21223?at=0
ще пиша отзиви

код за 5 % отстъпка от първа поръчка DUW033

# 29
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037
Стаята, в която е обезмирисителя е с климатик, който постоянно обръща въздуха и духа точно срещу кристалчето.

При тези условия работи перфектно и обезмерисява 66 m
3.[/color]

Общи условия

Активация на акаунт