Отговори
# 240
  • В сънния Люлин, прибулен...
Хубаво начало на успешна седмица!  Hug

# 241
Близо година приемам Омега 3 от кофата, 2 пъти по 2 на ден, мислите ли че трябва да направя пауза и за колко време. Бях чела някъде, че е добре да се прави почивка за по 20 дни, какво ще ме посъветвате. Аз съм на 35г, ако е от значение.

# 242
  • София
Близо година приемам Омега 3 от кофата, 2 пъти по 2 на ден, мислите ли че трябва да направя пауза и за колко време. Бях чела някъде, че е добре да се прави почивка за по 20 дни, какво ще ме посъветвате. Аз съм на 35г, ако е от значение.

Това са 4гр? - за жени може и 2-3 гр. ако  няма здравословен проблем.
Аз съм на 40+ и пия по 1 гр. и то не постоянно Simple Smile

Ако трябва да се пие всичко, което препоръчват като препоръчителни или оптимални дози - то трябва да пием добавки с шепи Simple Smile
За себе си съм приела метода на редуване на добавките Simple Smile - така избягвам предозиране
Но, всеки си решава сам - колко да пие и какви почивки да прави /или изобщо да не прави/

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 243
Поръчка само с кофата Омега 3 къде да я чакам - на митницата или в пощата? newsm78

# 244
  • София
Поръчка само с кофата Омега 3 къде да я чакам - на митницата или в пощата? newsm78
По-вероятно -  на Митница

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 245
  • Пловдив
Май беше ставало въпрос в предните теми, но все пак:
Да спрем Европейската директива за традиционните билкови лекарствени продукти

Искам да попитам, може ли да се приемат едновременно гинко билоба, розмарин, джинджифил и канела от жена с диабет /тип 2/ и проблеми с оросяването?

И аз призовавам всички пазаруващи добавки да попишем петицията
http://www.gopetition.com/petition/39757/sign.html

# 246
  • в света на неограничените измерения
Ако трябва да се пие всичко, което препоръчват като препоръчителни или оптимални дози - то трябва да пием добавки с шепи Simple Smile
За себе си съм приела метода на редуване на добавките Simple Smile - така избягвам предозиране
Но, всеки си решава сам - колко да пие и какви почивки да прави /или изобщо да не прави/

Денис, това беше много важно  да го прочета.
В началото в желанието си да спазвам препоръчаната доза стигнах до положение точно да пия добавките с шепи. Някои видях, че излизат абсолютно не преработени, както си ги бях изпила.
Тогава приех и аз метода на редуване. Считам, поне за мен, че това е по-оптималния вариант.

# 247
Имам капсули л теанин 200 мг,но пинко беше казал да се пият вечер по 100 мг.Дайте съвет как мога да ги приемам,през деня  и вечер за спокоен сън!Хиляди благодарности на Бобка!  bouquet

# 248
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037 Griet - случайно пия същите масла като Денис.

комикс - малко странно ми изглежда даването на ноотропици на деца. (без причина?).

Аз не бих подкрепил даването на DMAE, освен ако е на лице ADHD. Ако детето е напълно здраво, но искаш до го стимулираш, бих предложил лицетин (съдържа фосфатидил серин).

Що се касае до Ноотропила (пирацетам), аз бих го препоръчвал наляво и надясно, ако не беше скъп.

vtvt - ензимите и Н-ацетил цистеин.

petia0805 - причините са ясни, но как да те уведомят, че пратката е пристигнала?

Единствено ако дадеш адрес на твоя близка във Варна с допълнение в адреса. Например: Получател: Пенка Стоянова (за Елена Стефанова)

fy4ko - числата са доста високи. Да, Форсколина намалява осмотичното налягане в окото. Но го съчетайте с предписаните капки.

Нищо странично няма да натовари.

Maria-Iva - по принцип биотин. Но изисква и наличието на органична сяра - MSM.

danj - аз препоръчвам това:

http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Liquid-Omega-3-Deep-Sea-Fis … -480-ml/7908?at=0

simona.85 - давай и на майка си рибено масло +коластра. Най-лесно е.

espy - няма пречки да и даваш всичко това. Но едва ли ще промени нещо съществено.

la_chiquita_linda - поръчката почти сигурно отива на митница. По-добре направи голяма поръчка вместо 2-3 малки.

danj - аз пия рибено васло от 4 години, заедно с 15 души около мене. Почивки не правя. Няколко приятели решиха да направят почивка (от немукаетлък) и само след 20 дни по много ясен начин почувстваха на гърба си защо трябва да пият рибено масло... Mr. Green

След това не спират...

Мисля, че три капсули стигат. Зависи колко олио ползвате в къщи.

paleto - чакай я в къщи. Там, от пощата ще ти донесат бележка, да идеш до митницата.

Neli Tr - да, по 200 мг: пий го вечер за да не се събуждаш посред нощ и сутрин ако си подложена на стрес през деня. Също така ако имаш високо кръвно.

# 249
Пинк, благодаря, че сподели мнение, за да не разводнявам темата ти писах на лични, относно състоянието на детето. Не, не е здрава, на кратко.

# 250
......
И ще съм също благодарна ако ми предложите нещо за разширени вени. От известно време чувствам напрежение в единия прасец, а като се заседя на работа по някое време дори се чудя къде да сложа крака, няма болка, просто дискомфорт. Нямам и обособени разширени вени, но най вероятно на там вървят нещата. Искам нещо профилактично,  за облекчение на напрежението. Спряла съм се на Gotu Kola или Butcher's Broom, но за по-сигурно реших да се допитам

Ако не е много нахално да си побутна питането.  Peace

# 251
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате нещо за подагра, ако има в сайта?

# 252
  • София
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате нещо за подагра, ако има в сайта?
Заповядай:
http://www.iherb.com/Gout-Formulas

Добавките за подагра са :  Aspartic Acid; Bromelain; Celery Juice; Cherry Juice; Devil's Claw; Fish Oil; Folate; Olive Leaf; Selenium; Vitamin A; Vitamin C; Vitamin E

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 253
Тенкс, Пинк! Още нещо - като кърмя може ли да дъвча тези:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Papaya-Enzymes-Chewable-360-Lozenges/721?at=0

Да похваля варненска централна поща - освен, че там ми пристигнало колетчето Grinning, бях извън града и хората ми пратили и втора покана, че и трета предупредителна, а сутринта ми се обадиха по телефона, че днес е последния ден за взимане, после го връщат. Абе много съм впечатлена от отношението!

# 254
Хора имам въпросче...В БГ има една фирма, която извършва доставка на стоки от Англия до България като самата фирма има складове в UK, в които можеш да изпратиш каквато и да е стока от където и да е....не знам дали ме разбрахте...Та въпроса ми е ако нещата от iHerb се изпратят до Англия и след това от там да ги транспортират до БГ дали ще се избегне заплащането на ДДС??? Аз смятам, че не би трябвало да плаща ДДС, тъй като излиза, че нещата са ти пратени от Англия, която се намира в ЕС. Вие какво мислите?

Код за отстъпка в iHerb PAG315

Общи условия

Активация на акаунт