Отговори
# 570
Търся хранителни добавки за майка ми. Беше в болница за изследвания и установиха язва. Преди години претърпя операция пак за язва и сега са и казали, че организма не усвоява добре белтъчини и протеини.
Казали са да си потърси добавки. Нямам представа какво и от къде и днес попаднах на тази тема.  Ако някой може да ни посъветва на какъв продукт да се спрем от този сайт или нещо предлагано тук в БГ.
  bouquet

# 571
  • София
Ю.Николова Язвата е доста сериозен проблем, още повече, че веднъж вече майка ти е оперирана.
Каквото и да и се назначава - трябва да е от лекар.
А тук лекари не пишет Simple Smile а и да пишат - няма уважаващ себе си лекар, който би се наел без да е запознат със  случая и да  е прегледал пациента да назначава дори и добавки.
Всеки може да се предстви за съпричастен и добър и да ти препоръча какво ли не. Но, помякога нещо безобидно на пръв поглед - точно за даден случай може да е с лоши последици.
Язвата трябва да се лекува, ако не се излекува - става по-лошо, а лечението е с лекарства назначени от специалист.
От язва до язва /дори и на стомаха/ има разлика.
Може да се обърнеш към лекар на спортисти - защото  протеините /на пръв поглед - елементарно/  са нещо много сложно /като произход, начин на действие, усвояемост,чистота, оптимална доза  и т.н./ - това си е цяла наука Simple Smile
За протеините е известно, че няма 2 души, на  които един и същ продукт, да действа по един и същи начин Simple Smile

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 572
тoзи корен по принцип помага при язви и гастрити
http://www.iherb.com/Licorice-Root-DGL

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   ALO948

# 573
denis_d  благодаря за разяснението.
Ясно ми е, че всичко това е сложно. Знам, че трябва да се лекува - има назначено лечение. Но лекарката която я лекува е казала да си купи добавки от аптеката - нямало значение какви. И на мен ми се струва ненормално това изказване, но помислих, че след като е лекар и знае състоянието и е преценила добре.
Не съм медицинско лице /това  ясно/ и нямам ни най-малка представа какво и как да приема. Авно ще трябва да и кажа да натисне докторката да си досвърши работата и да и каже кои добавки са подходящи в случая.

И ето, че твоето мнение ми беше полезно. Разбрах, че докторката не си е досвършила работата.  Simple Smile

# 574
  • София
denis_d  благодаря за разяснението.
Ясно ми е, че всичко това е сложно. Знам, че трябва да се лекува - има назначено лечение. Но лекарката която я лекува е казала да си купи добавки от аптеката - нямало значение какви. И на мен ми се струва ненормално това изказване, но помислих, че след като е лекар и знае състоянието и е преценила добре.
Не съм медицинско лице /това  ясно/ и нямам ни най-малка представа какво и как да приема. Авно ще трябва да и кажа да натисне докторката да си досвърши работата и да и каже кои добавки са подходящи в случая.

И ето, че твоето мнение ми беше полезно. Разбрах, че докторката не си е досвършила работата.  Simple Smile
Ю.Николова, тази лекарка не само не си е свършила работата, но изглежда е некомпетентна в областта на хранителните добавки...
Интерсно ми е на майка ти дали е правено изследване за наличието на бактериите причиняващи язвата-Хеликобактер пилори , които успешно се премехват с курс антибиотично лечение?

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 575
  • София
Честито Възкресение Христово!
Ю.Николова, тази лекарка не само не си е свършила работата, но изглежда е некомпетентна в областта на хранителните добавки...
Интересно ми е на майка ти дали е правено изследване за наличието на бактериите причиняващи язвата-Хеликобактер пилори, която е виновна за 90 процента от случаите на язва на дванадесетопръстника и на 80 процента от случаите на язва на стомаха. Освен това тя причинява хронично затруднено храносмилане и 60 процента от случаите на рак на стомаха.
Бактерията успешно се премехва с курс антибиотично лечение.

# 576
  • на морето
Аз да  попитам тези,които вимате омега 3,имате ли неприятен рибен вкус в устата? И ако е така как може да се премахне,защото работя с деца и не искам да им лъхам веки ден на риба.

# 577
Честито Възкресение Христово!
Интересно ми е на майка ти дали е правено изследване за наличието на бактериите причиняващи язвата-Хеликобактер пилори, която е виновна за 90 процента от случаите на язва на дванадесетопръстника и на 80 процента от случаите на язва на стомаха. Освен това тя причинява хронично затруднено храносмилане и 60 процента от случаите на рак на стомаха.
Бактерията успешно се премехва с курс антибиотично лечение.

/quote]

Да правено е това изследване. И не е налична.
Имала е тази бактерия преди и се е лекувала.
Язвата този път е предизвикана от лекарствата които е пила през годините и пак некомпетентните лекари не са обърнали внимание на това.
За голямо съжаление тя така и не попадна на лекар който да го е грижа дали ще се оправи или не.

Както и да е не искам да ви занимавам с това повече. Просто не знаех, че определянето на продукта е толкова сложно и попитах. Нали докторката каза, че едва ли не не е нужно да казва кой точно продукт трябва да се купи.
 Sad

# 578
  • София
Аз да  попитам тези,които вимате омега 3,имате ли неприятен рибен вкус в устата? И ако е така как може да се премахне,защото работя с деца и не искам да им лъхам веки ден на риба.

За да няма неприятен вкус на риба в устата, Омегата се приема с храна. Отделно има и ароматизирани Омеги, на често с вкус на портокал/лимон.

# 579
привет,поразрових се в темата....но е твърде обширна Hugмоля препоръчайте ми някаква добавка за подтискане на глада и отслабване Praynig Praynig Praynig

# 580
  • Казанлък
Честит Великден!!! На всички ви пожелавам хубав празник!!!
привет,поразрових се в темата....но е твърде обширна Hugмоля препоръчайте ми някаква добавка за подтискане на глада и отслабване Praynig Praynig Praynig

Кутията ти е пълна!
Здравей!
Аз ползвам това http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Natural-5-HTP-100-mg-120-Capsules/14472?at=0
1 капсула сутрин потиска апетита и подобрява настроение. 2 в 1! Simple Smile
Това е хубаво,но ще трябва няколко опаковки да изпиеш http://www.iherb.com/Natrol-AcaiBerry-Diet-60-FAST-Capsules/21475?at=0
+ добре е да се спазва хранителен режим + повече движение или спорт

Успех!
 Код за 5$ отстъпка в iHerb DUR632

# 581
ооо,благодаря за бързият отговор....аз съм постоянно в движение,но бързото и безразборно хранене по всяко време на деня ми е проблема  Embarassed явно Whistling
аз съм пазарила от тук,но преди доста време и сега нещо не намирам полето за въвеждане на кода за отстъпка Rolling Eyes Rolling Eyes

# 582
  • София
ivanovarali    Най-отдолу на кошницата.
Кода се ползва само при първа поръчка Simple Smile
При втора поръчка- няма поле за код

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

# 583
  • Тука, под липите стари...
Момичета, отдавна се каня да ви помоля за съвет. Дъщеря ми е на почти три годинки и от както се е родила има проблем с ходенето по голяма нужда. Докато беше на мляко се справяхме със специализираните млека. Сега наблягам на зеленчуци и плодове, особено кивито, което е с най-добър ефект. Отдавна мисля по въпроса за някаква хранителна добавка. Тя пие от повече от година коластра и рибено масло. Периодично давам пробиотик. За съжаление проблема си остава. Някой сеща ли се какво мога да давам допълнително като добавка с цел нормализиране на стомахчето?

# 584
samuel какъв е по-точно проблема, на гастроентеролог ходили ли сте?

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

Общи условия

Активация на акаунт