Отговори
# 30
  • Плевен
E,прецакала си се.Единственото общо,ако правилно разбирам, е адреса /име на съпруг,нова карта/.
По тази логика всички Петрови от блок Х с 8 входа,10 етажа трябва да ги вписват като поредни поръчки...нещо не се връзва.
Единственото общо м/у двете беше моето име на картодържател и еднаквия билинг адрес на картата, с която плащам в моя акаунт и на тази, с която се опитах да пусна поръчка от другия акаунт. Адресите за доставка също бяха различни. Дори фамилиите ни с мъжа ми са ни различни, моята е двойна.

Благодаря за отговорите за коластрата Hug. Май и аз ще я давам само зимния сезон, защото детето ми не е от болнавите. Лятото наблягам на пробиотик.

# 31
  • Казанлък
Здравейте в новата тема!!! newsm24  coolcool

Единственото общо м/у двете беше моето име на картодържател и еднаквия билинг адрес на картата, с която плащам в моя акаунт и на тази, с която се опитах да пусна поръчка от другия акаунт. Адресите за доставка също бяха различни. Дори фамилиите ни с мъжа ми са ни различни, моята е двойна.
Трябваше малко да промениш адреса. Например, да не пишеш етаж... Wink

# 32
  • на морето
Благодаря на всички за отговорите за името в регистрацията и картата.Направих си на мое име и ползвах код за първа поръчка.Исках да я направя на името на сестра ми,за да я взима от Бургас,защото аз съм от Царево.Та сега аз лично ли трябва да ходя?Може ли тя да я взима с копие на моята лична карта?
И още един въпрос за коластрата.Поръчах тази:
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-1 … apsules/9621?at=0
Значи мога ли да я давам на детето 4 месеца по 1 капсула без прекъсване?Има ли значение кога се дава-сутрин или вечер,преди ядене или след? Извинявайте за многото въпроси,но ми е първа поръчка и не съм много наясно Embarassed
И още един въпрос-препоръчайте ми пробиотик за деца и ефикасен шампоан против пърхот.Благодаря ви от сърце  bouquet

# 33
  • в света на неограничените измерения
Направих си на мое име и ползвах код за първа поръчка.Исках да я направя на името на сестра ми,за да я взима от Бургас,защото аз съм от Царево.Та сега аз лично ли трябва да ходя?Може ли тя да я взима с копие на моята лична карта?

Мисля, че не е никакъв проблем да пишеш името и адреса на сестра ти за  шипинг адрес и така тя ще си получава на нейно име пратките.

Нека се изкажат по-запознатите, може и да бъркам.

# 34
dodi няма проблем да я даваш всеки ден, но по-добре само при нужда - ако тръгне на разболяване. Пробиотика и той при нужда.
За пърхота ако те интересува мога да ти предложа нещо изпитано, но не е от сайта  Peace

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 35
  • София
dodi, ето за Коластрата
Употреба:
За възрастни: по 2 капсули дневно - сутрин, с чаша вода, 20 минути преди хранене.
За деца над 7 г. - по 2 капсули дневно.
За деца над 1 г. - по 1-2 капсули дневно разтворени в течност или смесени с храна, но не са необходими точни изчисления, защото КолАктив™ е естествен продукт и не може да се предозира. Смесвайте само със студени или хладки течности и храни!

Ако почувствате, че ви хваща хрема или усещате напрежение след физически натоварвания или водите нездравословен начин на живот, следва да увеличите дозата поне двойно.

Рецепта при хрема: Смесете една чаена лъжичка хладка вода и половин капсула коластра. Разбъркайте леко до разтваряне и капнете по един капкомер във всяка ноздра. Правете няколко пъти дневно - поне 3-4 пъти.

Рецепта при настинка или грип:
За възрастни:
                     1-ви ден: на всеки 2 часа по 2 капсули.
                     2-ри и 3-ти ден: 3 пъти по 2 капсули. Следващите дни по 2 капсули дневно.
За деца над 7 г.:
                     1-ви ден: на всеки 2 часа по 1 капсула.
                     2-ри и 3-ти ден: 3 пъти по 1 капсула. Следващите дни по 2 капсули дневно.
За деца над 1 г.:
                     1-ви ден: 3-4 пъти по 1 капсула.
                     2-ри и 3-ти ден: 3 пъти по 1 капсула. Следващите дни по 1 капсула дневно.

Забележка: Въпреки, че продуктът съдържа коластра от крави, той е подходящ за онези, които са на диета, изключваща млечни продукти, тъй като съдържанието на лактоза и млечното съдържание са минимални. Въпреки това, този продукт не е подходящ за хора, страдащи от алергии към млечния протеин.

Ако шипинг адреса е адресът на сестра ти, ще може тя да ходи и да ти вземе пратката. Ако пратката е на твоя адрес, можеш да пратиш и друг да ти я вземе като попълниш Пълномощното на гърба на известието

Kод за отстъпка 5$   LAV475

# 36
  • Тука, под липите стари...
И аз в новата тема.
Получих си поредната пратка. За първи път си взех това http://www.iherb.com/Now-Foods-Elderberry-Zinc-90-Lozenges/555?at=0
Въпросът ми към по-информираните е дали таблетките могат да се дават и на деца - по половин или четвърт таблетка за смучене. За вит. С, прополиса, ехинацеята и Самбукуса не се притеснявам, но що се отнася до цинка, не знам може ли да се дава на деца и каква е препоръчителната доза.
Благодаря предварително.

# 37
  • София
И аз в новата тема.
Получих си поредната пратка. За първи път си взех това http://www.iherb.com/Now-Foods-Elderberry-Zinc-90-Lozenges/555?at=0
Въпросът ми към по-информираните е дали таблетките могат да се дават и на деца - по половин или четвърт таблетка за смучене. За вит. С, прополиса, ехинацеята и Самбукуса не се притеснявам, но що се отнася до цинка, не знам може ли да се дава на деца и каква е препоръчителната доза.
Благодаря предварително.
Дозата за възрастни е : 2 бр. "бонбонки" дневно . При краткотрайно и интензивно ползване-взима се  1- 2 "бонбонки" на всеки 2-4 часа, и се смучат до пълното им изчезване в устата. Последните проучвания са , че цинкът е най-ефикасен за настинка, ако се приеме съсвесем в началото на  настинката, особено ефикасен е за гърлото, ако се смуче.
За деца под 27 килограма се взима половината от дозата за възрастни, пише също да не се дава повече от 7 дена интензивно, според мен е най добре да се дава само при първи симптоми на настинка /грип

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 22:04 от Bobka

# 38
# 39
  • Варна
dodi няма проблем да я даваш всеки ден, но по-добре само при нужда - ако тръгне на разболяване. Пробиотика и той при нужда.
За пърхота ако те интересува мога да ти предложа нещо изпитано, но не е от сайта  Peace

Ще се радвам ако споделиш изпитанaта рецепта. Peace

Код KOV394 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 40
Здравейте, открих скоро темта и реших да си поръчам и аз от сайта но живея в Добрич ...
Пратката ми дойе ,но е задържана от Агенция по безопасност на храните , с аргумента че няма превод на български , и други изисквания касаещи вносителите  на добавки .
Многократно ходих и в Митница и в агенция по храните с обяснения че пратката е за лично ползване но не ....
После прочетох и за момичетата от моя град и просто съм изумена , изчетох всички изисквания  и наредби но полза няма и сигурно ще я върнат обратно .
Наредбата би трябвало да е една за цялата страна , защо при нас е така ?

# 41
dgeni,ако имаш желание да пазаруваш от сайта , пиши занапред друг адрес.  Naughty

# 42
Astaxanthin at a minimum 70% off!

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 43
  • на морето
Благодаря на всички за отговорите.
Ninia-ще чакам на лични да ми кажеш за шампоан,но като гледам и други се интересуват:)

# 44
dgeni,ако имаш желание да пазаруваш от сайта , пиши занапред друг адрес.  Naughty

За съжаление нямам толкова близки в други градове които да се занимават с ходене по митниците ,а и компетентните органи ме информираха че е въпрос на време и в останалите градове да започнат да спират пратките , просто нашият град е по малък и контролът е по -голям .
Явно ще трябва да си търся Европейски сайт...

Общи условия

Активация на акаунт