Отговори
# 45
Да се запиша и аз за новата тема, много е хубава благодарение на близоо и нейните помощнички за заглавието   bouquet .Благодаря и за гаргата ще видим на 05.04 дали ще е все така Grinning? Хубави събота и неделя и да са ни пълни с положителни емоции.

# 46
Здравейте мамчета Hug цоп и аз в новата темичка,  blizoo Hug

Днес бях на консултация, всичко е наред с бебка. Пораснали сме мнооого и вече сме цели 300гр. newsm44 ноооо и мама е пораснала, досега към 9 килца Embarassed.
А относно 1-ви април, днес метнах милото якоо smile3508, обадих му се и му казах че всъщност бебета са две, а той милия напрааво загуби говор smile3532, доста се посмя.

Добре дошли на новите мами Hug

Весело изкарване на мамите планували пътувания през уикенда, ние нещо последно време сме се закотвили яко, но и на мен вече ми се хваща на някъде Crossing Arms

За утре планувам дъълга разходка и бебешки пазар Mr. Green

Hug Hug Hug

# 47
Привет, мили мамчета!

Благодарим за новата тема, blizoo! Страхотна е!

Добре дошли на новите момичета!

Някой беше споменал в миналата тема за мирисните халюцинации. Аз също съм в този клуб. Най-вече ми мирише на плодове, на които не им е сезона още, и ще трябва да чакам чак до лятото.  #Crazy

blizoo, ще може ли едно розово щъркелче? Ще ходя пак на ехограф след 2 седмици за потвърждение.

Мога да споделя собствен опит от "Шейново", там раждах сина си. Останах доволна от отношението и вниманието на акушерките и докторите. Аз раждах нормално, без епидурална упойка. Само не ми хареса, че ни сложиха всички жени в една голяма стая да спим, но ги разбирам, защо направиха така. Просто всички бебоци бяха решили да излизат точно на тази дата и докторите казаха, че това е деня с най-много раждания за цялата година. Само да уточня, че аз раждах 2005-та година и тогава правеха ремонт на цялата болница. Сигурно вече имат капацитет за повече майки и повече самостоятелни стаи. Бебетата наистина са в детското отделение и ги носят на 3 часа през деня. Вярно, че така майката си почива. Нямахме проблем с кърменето след това, даже се кърмихме повече от година и половина.

Приятни събота и неделя на всички!

# 48
  • София, Люлин-8
Зравейте момичета  Hug

*blizoo*,    bouquet
Влизам само на бързо да ви пожелая приятни и слънчеви дни през уикенда  Heart Eyes
Чета ви но нямам време да пиша Confused

И да ви покажа една снимка която много ме впечатли  Hug

# 49
Добро утро тумбачета, дано днес да е слънчево и да се поразходим.
  food010 Coffee време за кафенце .

# 50
Запис и от мен момичета,

Много хубава темичка си имаме пак!
Честито на новоприсъединилите се! Така като ви чета лудостта по бебешкия шопинг е обхванала всички и много се радвам, че има доста мамчета като мен, които не са суеверни и не оставят всичко за последния момент. Единственият ми страх е да не се окаже накрая, че малък юнак расте под розова завивка  Joy
Но пък какво толкова, традициите не са това което бяха!
Може ли и мен да ме включите във ФБ групичката, че там май вися повече? Аз съм ani vedrichkova.

Приятен и спокоен уикенд от мен на всички!

# 51
Добро утро!
Момичета, не се притеснявайте за мен.Аз и бебка сме добре.Просто нямаме компютър и не се знае кога ще си купим нов, за това не влизам. Но да знаете, че ми липсвате всички и ви мисля.Гушки за всички и благодарности на загрижените  Hug Hug Hug

# 52
Добро утро и от мен! И аз сега сядам да пия кафе и да видя какво правите.
При нас е облачно и мрачно, а имах планове за разходка навън, но явно пак ще сме вкъщи. Crossing Arms
Мая, честито розово щъркелче! stork-girl
И като написах щъркелче, се сетих, че още не съм виждала щъркел, един месец вече ходя с мартеница, ще взема да я сваля вече.
Романол, снимката е хубава, представям си да се съберем всички и ние ще изглеждаме така. Grinning
Хубава събота и неделя на всички.
Илианка, много ни липсваш! Hug

# 53
     Малееееее,как така никой няма днес?Всички ли сте навън?Времето днес при нас не беше за разходки,а така ми се искаше да изляза.Ще го отложа за друг ден обаче.
     Илианче,вземете вече един компютър!!!
      Hug Hug Hug на всички!!!

# 54
  • София
привет и от мен,милички. Досега се разхождах и сега ще ви чета Simple Smile

# 55
Привет сладурчета Heart Eyes
Ние преди малко се върнахме от разходката,беше много хубаво,децата потичаха на двора,а ние се видяхме на милото с родата Peace
Мая,честита девойка Hug
Илианка,много ни липсваш,да знаеш Hug
Аз сега се захващам малко да поизчистя прозорци,махнахме килими,пътеки,да направим едно почистване за Великден Wink
Хубава и спокойна нощ ви желая Hug

# 56
Много е пусто днес, вярно.
Симонка, няма да се преуморяваш с това чистене. Wink
Ние ще отидем за една вечер на село, малко да си починем на чист въздух и Ники да си поиграе на воля.
Теди, много е сладко това мече от аватара ти. Grinning
Приятна вечер от мен! Hug

# 57
Привет майчета...
Днес си мързелувам и чак сега вкл. компа...
Хубава темичка и дано я изпълним с хубави емоции.  bouquet
Тук вали почти цял ден и затова се натискам на дивана пред ТВ-то  Crazy
  bouquet за всички!

# 58
romanol, много сладка снимка.... Peace
Скоро и ние ще сме с такива големи коремчета....то моя доста се е очертал и си личи и от самолет вече  Laughing
На 6.04. сме на "среща" с бебка и да видя и аз колко кг съм качила от началото до сега, доста ми се струват и най вече в задните части.... Вие как сте с килограмите и фигурата???? Но този вълчи апетит какво да го правя, все нещо да слагам в устата си...ужас....

# 59
При мен чак тази седмица някои колеги разбраха, че съм бременна, и то защото аз си казах... според тях не било сигурно дали просто не ми е по-голям корем заради предишното раждане, а аз им казах, как от предишното, то докато се сети някой да пита сигурно ще родя Mr. Green така че явно не ми личи още толкова много, но пък и сигурно понеже ходя само с широки рокли - нямам поли и панталони, които да ми стават, чакам да надебелея достатъчно за бременната си пола от предишната бременност, защото не мисля да инвестирам в друга такава покупка:)
Иначе май вече съм +5 килограма, но реших да не се меря много често, защото ми става мания, пък и от миналия път знам, че теглото може доста да варира в зависимост от задържана вода и разни други неща. Поставила съм си за цел този път да не надвишавам 12 кг до края.... но не знам дали ще я постигна.
Днес целия ден прекарах в разходки пак. Направих грешката да заведа малката до Фантастико без количка, тя се вкисна на връщане и трябваше да я нося заедно с покупките... бая ме умори.

Общи условия

Активация на акаунт