Звездни компромати-98

• 59 065
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Николета що ще с тези очила на пресконференцията Thinking
Защото била с температура и едвам си стояла на краката.

# 136
Гледах пресконференцията и се чудих как може да е толкова проста милата.
Объркала се, ами трай си, после ще коментираш ooooh!

# 137
"Пресконференцията" на Николета беше тегавина за всички. Русата мадама в началото, тая с въпросите и непомръдващото Нило, как може подобно нещо въобще да се отразява. А относно продукта - мисля, че малко се преувеличава, доколкото разбрах - тоя корейски бор се съдържа във всички подобни продукти. Не е някаква иновация, която да погуби всички млади момичета изведнъж и завинаги. Личи си, че Николета не го ползва, а е само лице, така че не мисля, че ще има много подведени. А и все пак има леко преувеличаване относно популярността на въпросната сред младите. Всичките тея конкурси - снимка с Николета, ден с Николета, парфюма на Николета - са колкото да се пише за нея. Имам чувството, че тя ги организира, тя се представя за участниците, тя си пише коментарите. Всичко е бутафорно. Няма млад човек, който да припада по някого само защото е красив. Тийновете искат динамични хора, които могат да правят и правят нещо повече от спорадични фотосесии. Поне по мои спомени - разни моделки, модели и бръмчалки никога не са били най-популярните, пък не съм толкова стара, за да съм живяла в съвсем друго време.

# 138
Според мен гришиш-определено има мноооого фенове тя. Peace

# 139
# 140
# 141
Пресконференцията на Ни Ло е просто... ooooh!

# 142
  • Lost in a fairytale ...
"Пресконференцията" на Николета беше тегавина за всички. Русата мадама в началото, тая с въпросите и непомръдващото Нило, как може подобно нещо въобще да се отразява. А относно продукта - мисля, че малко се преувеличава, доколкото разбрах - тоя корейски бор се съдържа във всички подобни продукти. Не е някаква иновация, която да погуби всички млади момичета изведнъж и завинаги. Личи си, че Николета не го ползва, а е само лице, така че не мисля, че ще има много подведени. А и все пак има леко преувеличаване относно популярността на въпросната сред младите. Всичките тея конкурси - снимка с Николета, ден с Николета, парфюма на Николета - са колкото да се пише за нея. Имам чувството, че тя ги организира, тя се представя за участниците, тя си пише коментарите. Всичко е бутафорно. Няма млад човек, който да припада по някого само защото е красив. Тийновете искат динамични хора, които могат да правят и правят нещо повече от спорадични фотосесии. Поне по мои спомени - разни моделки, модели и бръмчалки никога не са били най-популярните, пък не съм толкова стара, за да съм живяла в съвсем друго време.

И моето мнение беше такова, но след като разгледах няколко албуми със снимки на млади момичета, досущ копия на НЛО-то и надписи "ни ло обичам те", взех доста да се замислям   Rolling Eyes
Мен лично въпросната започна адски много да ме дразни, след като се набърка във връзката на хората  Peace Преди това ми беше симпатична поне  Laughing

# 143
Венетка пак направи завой към шантавелската си същност - тази вечер ще си говорим за масони и тамплиери - за ритуали, посвещавания, тайнства. Не знам защо нито едно предаване не поддържа едно ниво на продукцията си. На мен лично това много негативно ми повлиява. Еленко при Гала, паранормалните забежки на Венетка с разните магове и т.н., еми, мерси. Искам нещата да се придържат към формата си.
http://kliuki.bg/wp-content/uploads//2010/04/0000034648-article.jpg]Венета
За Нилото и феновете й може и да греша, ако греша, би било жалко.

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 22:13 от Ina_22

# 144
Нило-тъпото като е с температура щп не си завие голите рамене Stop, облякла се евъзможно най-безвкусно за тая пресконференция...Смотана работа е да облечеш плажна рокля в Април и да стоиш в зала със слънчеви очила, па макар и маркови Mr. Green
Сега ще тръгнат изявленията й колко е заета с ангажименти след тоя НиЛоСлим Whistling

# 145
Диляна Попова при Вили Сечкова.

# 146
  • Пловдив

И аз скоро показвах статии от този сайт, но колкото с всяко четене повече се уверявам, че няма нищо вярно. Като гледам заглавията на най-новите статии отстрани само клатя безмълвно глава  Laughing

# 147
Смятам, че за видни клюкарки като вас подобни сайтове са дори обидни - това е все едно да четеш Уикенд и да цъкаш с език какви неща ставали.

# 148
  • София
 Hug  bouquet

# 149
Никога не съм сигурна кога дадена новина е вярна или не. И в предаването на Гала кака Лара рИва , пък то нямало за какво се оказа по-късно.
Затова съм изписала заглавието на статията, който иска да чете Peace
Чак пък обидни сайтове, хайде моля Stop

Общи условия

Активация на акаунт