Звездни компромати-98

• 58 388
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Новата модна сензация – мъж или жена? http://www.pinks.bg/post/view/article/id/320
Мира Добрева бутнала пешеходка http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1077471617
Това е Andrej Pejic, той си е между мъж и жена. Много е красив и ужасен едновременно.

# 226
Гаджето на Анелия й бил подарил часовник за 70 000 евро и това не го пише във вестниците май Simple Smile

# 227
Гаджето на Анелия й бил подарил часовник за 70 000 евро и това не го пише във вестниците май Simple Smile

Ново гадже ли има?

# 228
Пуснах клипа от чисто любопитство. Още в първите кадри- гепнато от старо видео на Beyonce- стайлинга, не сетинга. Харесвам Анелия, но не го изгледах докрай Laughing

# 229
Не съм сигурна, че е компромат, затова не го изплясках тук директно, а пуснах отделна тема, в друг подфорум, ако може да се изясни казуса. Моля ви, вижте го, и ако имате информация или становище по въпроса - напишете го.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574758.msg18314807#msg18314807

Мисля официално да обявя компромата  Grinning
През 1985г Тончо Русев композира песента Провинциална пролет за българската група LZ. Пет години по- късно, през 1990г, за своя първи самостоятелн албум Джон Бон Джоуви, както и за саундтрака на филма Young Guns II, композира същата песен  Mr. Green на име Dyin' Ain't Much Of A Livin' . През 1997г я издава и в свой бестов албум Best Ballads.

# 230

Ново гадже ли има?

тя май без гадже не стои, много бързо се ориентира след всяка раздяла  Wink

# 231
Гаджето е старо- ново , защото преди Мартин беше с него и сега пак.Освен часовник и годежния пръстен ,  който носи от известно време май пак е от същия господин ,с който беше в Доминикана.

# 232
Не съм сигурна, че е компромат, затова не го изплясках тук директно, а пуснах отделна тема, в друг подфорум, ако може да се изясни казуса. Моля ви, вижте го, и ако имате информация или становище по въпроса - напишете го.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574758.msg18314807#msg18314807

Мисля официално да обявя компромата  Grinning
През 1985г Тончо Русев композира песента Провинциална пролет за българската група LZ. Пет години по- късно, през 1990г, за своя първи самостоятелн албум Джон Бон Джоуви, както и за саундтрака на филма Young Guns II, композира същата песен  Mr. Green на име Dyin' Ain't Much Of A Livin' . През 1997г я издава и в свой бестов албум Best Ballads.
Много съжалявам ,но и двата линка ми искат парола.А от чужбина не мога да ги отварям.Много ме е яд

# 233
Гаджето е старо- ново , защото преди Мартин беше с него и сега пак.Освен часовник и годежния пръстен ,  който носи от известно време май пак е от същия господин ,с който беше в Доминикана.
Е кой е той newsm78, че не и следя интимния живот в подробности.

# 234
  • София
Е кой е той newsm78, че не и следя интимния живот в подробности.

май беше някакъв наркобос,четох някъде newsm78

# 235
Ами той е от така наречените "добре облечени бизнесмени" и както е казала мамми според злите езици по - голямата част от финансите му идват благодарение на разпространение на наркотици по дискотеките в София.

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 15:44 от Te amo

# 236
Анелия само лъже..

# 237
  • Балчик
Joyама  много точно , и не само тя
но не мога да не изкоментирам НЛ-то , някой по- горе беше писал - " с перука и очила "  Mr. Green,
милата тя , сякаш проказата я налегнала , че се налага да се покрива така.

# 238
Мария на корица - много я одобрявам с този лек грим!

# 239
Е точно тук ми е като цигане Мара ooooh!

Btw някакви слухове витаят, че Анелия ходела с тоя русокосия турски актьор от сериалите, има ли нещо вярно?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт