Звездни компромати-98

• 58 183
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • Tам през Атлантическия океан

Дита фох Тийз на откриване на бутик на Вивиан Уестууд
пак тя

Дита е много интересна жена, има необичайно излъчване и стил , харесва ми!  Heart Eyes

И аз много я харесвам  Grinning

# 31
Изпуснах 2 или 3 теми, но вече мисля да ви следя ...  Crossing Arms

# 32
Стана ми гадно за Сашка, то пък лъжа било.

# 33
# 34
# 35

Отдолу повечето коментари са,че блузата и в началото и в края е различна,че това всъщност не е Бритни и дори аз като се загледам,това момиче има страхотно тяло,докато на Бритни е....  Sick  

# 36
  • Tам през Атлантическия океан
Стана ми гадно за Сашка, то пък лъжа било.
Еми възползвали са се от Сашка  Crazy предаването , водещите ..... на Шашка малко и трЕбе  Tired

Тъпо  ooooh! въпреки че не съм гледала предавнето , изхождам само от коментарите тук  Wink

# 37
От доста време се каня да не го гледам.Тези хора наистина изтрещяха.Тъпа тъпа шега.

# 38
# 39
  • София
Е това със Сашка Васева беше  Sick Sick Sick
Повече няма да я пусна тая Гала, малко ли беше оная манипулация с какаЛара, дето се правеше на света вода, а Гала уж нищо не знаеше.
Нещо не разбрах за какво става дума?  newsm78 Я разкажете.

# 40
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сашка е уникален иди.т.....

# 41
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сашка е уникален иди.т.....

и Гала и компания са същите кукувици, намесиха и покойния Емил Димитров, взеха интервю от Радо Шишарката  Sick, та накрая вкл. и майката на Сашка /тук не знам дали беше истинската й майка  Thinking/, баси откачалките  Sick

# 42
  • Пазарджик/Лондон
Запис bowuu.

# 43
Holly   Vallance  доста се е поотпуснала...

# 44
Още не е изстинала, а търговете започнаха Confused http://life.dir.bg/news.php?id=8328471
Мисля че в някакво предаване чух, че според завещанието й такава е била волята й.

Общи условия

Активация на акаунт