Звездни компромати-98

• 58 288
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Ако някой ми обясни как се получава този номер с избелването на кожата, ще съм много, много благодарна.
На показаната снимка тя "белее" навсякъде- лице, ръце, деколте...
Някой да се сети, че е възможно да е от светлината?

Никак. Светлина+грим+пост процесинг.
Аз лично намирам за много по-вероятно и Джексън да не се е 'избелвал', от чисто медицинска и козметична гледна точка е много по-вероятно промяната при него да е следствие на заболяването му (витилиго, при което буквално се губи естествения пигмент на кожата) както той сам твърдеше, отколкото на някакви процедури.  В нормално състояние, с процедури кожата може да изсветлее само до генетично заложения си цвят, т.е. боята която се сваля е само потъмняване, придобито след излагане на слънце. Няма процедура измислена, която да извлича пигмента на кожата, всички депигментиращи процедури работят на принципа на излющване и регенериране на кожата до естественото й състояние. Щом не може да се извлече пигмента, остава само варианта за кожни присадки, което е абсурдно да се направи в такива размери.

Обаче и нея и Джей Ло след като станаха 'големи' тенденциозно се опитват да ги направят да изглеждат по-малки 'етнически', за съжаление, не непременно като им 'изсветляват' кожите, по-скоро в косите, гримиране така че да се прикрият типични етнически черти (прословутото стесняване с контуриране на носа на Бийонсе) и т.н.

# 466
# 467
Бионсе все пак е мулатка,никога не е била много черна...а и на снимката си личи че е грим.

# 468
Симеон Хасан - Прилича на Калина.

# 469
MissNellie, и аз така мислех, благодаря за включването Hug
Малкия Симеон е много хубав. Heart Eyes

# 470

Много е хубав....само това име...Иначе е астрален близнак на голямото ми дете.

# 471
Le Soleil, честита рожба   bouquet

# 472
Това дете е много сладко. Досущ като майка си. Само дето ми прилича на гримиран в очите.  newsm78

# 473
Бионсе все пак е мулатка,никога не е била много черна...а и на снимката си личи че е грим.

Не е точно мулатка - баща й е афроамериканец, а майка й креолка. Ето ги родителите: родителите , майка й, пак,
и паки отново

# 474
Шоколадови великденски яйца Roberto Cavalli http://www.pinks.bg/post/view/article/id/319
Ирина Шейк в сватбена рокля http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1374046/Irina-Shayk-sh … edding-dress.html

# 475
  • Пловдив

Не е точно мулатка - баща й е афроамериканец, а майка й креолка. Ето ги родителите: родителите , майка й, пак,
и паки отново

Ами нали това е мулат - кръстоска между бяла и черна раса.

# 476
Креолката не е баш бяла раса. Навремето в училище учихме, че имало 3 раси - бяла, жълта и черна (европеидна, азиатска, и африканска), ама на днешно време и други раси има. И то си е така, де.

# 477
  • Пловдив
Креол е потомък на французин, роден в Америка. Съвсем бяла раса без никакви примеси. В южните щати и главно Ню Орлиънс са креолите.

# 478
  • София
Креолите не бяха ли 1/4 негри?

# 479
  • Пловдив
Не, това са квартероните.

Общи условия

Активация на акаунт