Звездни компромати-98

• 58 341
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Densi, снимката само на роклята ли е???? Или е от събитието на Пайнер??? В смисъл, ако са снимали само роклята то се вижда , ве НЯМА ЕТИКЕТ  Jean Paul Gaultier!!! Или е отшила етикета от стария си панталон за да го сложи на  роклята '' haute couture''????? Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Mr. Green

Ти остави, че знаеш ли, точно преди няколко дни се разкри, че една немска дизайнерка, купувала тениски от Ха и Ем, късала етикетите, пришивала нейните и ги търгувала по 100 евро парчето, уж са си нейни, дизайнерски....Голям резил стана, сега я съдят. Тя естествено твърди, че си нямала и представак, кой го е направил...

# 346
Не е отслабнала Ивана, обработка е на клипа. Преди седмица пуснаха кадри от мейкинг на клипа и там, без ретуша, се вижда че си е същия барбарон.

# 347
Не е отслабнала Ивана, обработка е на клипа. Преди седмица пуснаха кадри от мейкинг на клипа и там, без ретуша, се вижда че си е същия барбарон.

Олеее , как се смях на ''песента'', но май трябва да плача...... ooooh!

# 348
  • София
Извинете, не мога да се сдържа... чак сега гледах пресконференцията на НиЛо - е няма такава тъпотия.  Crazy Дори и добър да е, всеки продукт представен по този начин, от тези трите "дами" би ме загубил безвъзвратно като клиент... И много обичам някоя манекенка или друга клечка като каже как била отслабнала благодарение на някакъв си продукт - спомням си преди време Ива Екимова как рекламираше и тя някакви добавки... Аз разбирам да хванат някой, който наистина има проблеми с теглото, ама хора, които са пословично слаби да ти рекламират препарати за отслабване....  Thinking

# 349
Азис рекламираше кафе за отслабване, докато си беше дебел, преди да отслабне.

# 350
  • Русе/София
НиЛото през цялото време на пресконференцията не може да си намери място на Д...то.Да не би да има нещо завряно? newsm78 hahaha

# 351
  • София
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1720879127

Джъстин Тимбърлейк и Оливия Уайлд?

Хаха, от любопитство изгледах няколко минутки от "пресконференцията", то бива маниерничене, муцунки, направо ми е жал за тая мома, това да се продаваш всяка секунда не е лесно. Признавам,ч е изтраях само 2 изречения, такова чудо само с футболист малоумник може да вирее- мъка, мъка! Мъчно ми е, че това е идолът на доста момичета  ooooh!, явно затъпяваме като нация.

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 15:05 от Little Evil

# 352
явно затъпяваме като нация.

... откакто чалгата стана повсеместно явление и откакто масово започна да се нарича "музика". Sad

# 353
Менте и оригинал, тюла при копието е в повече, а оригинала няма такива къдрави ръкави и т.н.......

http://woman.---/n/v-garderoba-na-aneliya.7246.html

hotnews точка bg

тук много добре се вижда корсета, на Анелия не е такъв
http://www.elle.com/var/ezflow_site/storage/images/elle/runway/h … UM-023_runway.jpg

аз харесах повече това
http://www.elle.com/var/ezflow_site/storage/images/elle/runway/h … UM-031_runway.jpg

# 354
Божинов все пак играе в италианското първенство, колкото и зле да е като футболист не вярвам да няма парите една рокля на Долче и Габана да и купи.
Може да си измисля доста неща Николета, но понякога май и ние издребняваме.

Само дето бил стиснат като кокоше дупе Peace
Пълно е с Винтидж магазини от които могат да се закупят подобни неща на 50-70% намаление. Носените модели или тези, оцапани по ревютата струват даже и по-малко. Роклята е определено конфекция, съдейки по размера й. Просто е добро ценово попадение за НиЛо, за да си позволи да се надене в нея.

# 355
На Анелия роклята е шита със сигурност,но според мен няма какво да каже вече и продължава да си лъже. Tired По принцип няма нищо невероятно в това да си вземе рокля на Готие,но едва ли ще  е директно от  седмицата на модата.А за роклята на Николета не вярвам да е реплика,тя поне за дрехи не е лъгала досега.
Еми конфекция  е,да те D&G са си конфекция какво странно има ,едва ли са тръгнали да шият рокля за нея ,а и тя не твърди това. Tired

# 356
и на мен ми се струва, че издребнявате, възможно е жената, която се е възхитила от Николетка да се е припознала. Николета не е твърдяла, че е в Долче и Габана. А и честно казано нищо кой знае колко недостижимо не виждам в 1 такава роклА, била тя и ДиГ. В забутаните магазинчета в Милано съм виждала и рокли на Галиано за 400-500 евро, а обувките от въпросната марка бяха по 100, голям престиж  Crazy

# 357
като слушах новата песен на Ивана  Sick, попаднах на песен на Анелия
не знам стара ли е, нова ли е, но Бионсе  имаше такъв клип с такава рокля и танци  

http://www.youtube.com/watch?v=fQ1HvOEBO5E&feature=related

# 358
  • София
Последния и клип. Peace

Много неестесвен тен вади като изключим останалото. Laughing

# 359
  • In The Middle Of Nowhere
Е тоя клип Crazy in love не беше ли преди време като беше още доста актуален изкопиран и от Мария?/само да не греша, че си спомням фрагменти от него при една фолк певица/

Общи условия

Активация на акаунт