Звездни компромати-98

• 58 291
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
за мен Леонардо няма слаба роля и до Титаник - не само Защо тъгува Гилгърт Грейп - а и Стаята на Марвин , Животът на това момче , Баскетболни дневници , Ромео и Жулиета ...

Кеану Рийвс е в някаква дупка от много време ...

Рийс Уитърспун на сватбата си

# 421
  • софия

Имам спомен, че приятелката му беше умряла в тежка катастрофа с мотор, който той е карал. Беше преди доста време. От тогава той е доста променен. Нормално.

# 422
  • София
На всичкото отгоре е била в напреднала бременност Sad.Но не мисля,че се е возила на негов мотор,по-скоро друг шофьор беше виновен.
Това намерих:
Особено на фона на филмовата си кариера Киану няма късмет в личния живот. Неговата годеница Дженифър Сюм ражда мъртво момиченце през декември 1999 г. две години по-късно самата тя загива при автомобилна катастрофа. Киану никога не е сключвал брак.

# 423
а не , не , тя сама беше карала пияна мисля и загинала при катастрофата , те имаха детенце , което бе починало малко след раждането и тя е била в депресия , взимала е разни неща ...

през 2008 , на премиера ... той винаги , винаги е тъжен

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 11:50 от rush_rush

# 424
  • София

Имам спомен, че приятелката му беше умряла в тежка катастрофа с мотор, който той е карал. Беше преди доста време. От тогава той е доста променен. Нормално.

Приятелката му умира в катастрофа, но той няма нищо общо. Освен това и детенцето им се беше родило мъртво  Cry
Имаше и още доста драми в живота му,като цяло не е розов /личния му живот/.

Сестра му почина от Левкимия, мисля.  Cry

# 425
# 426
# 427
а не , не , тя сама беше карала пияна мисля и загинала при катастрофата , те имаха детенце , което бе починало малко след раждането и тя е била в депресия , взимала е разни неща ...

през 2008 , на премиера ... той винаги , винаги е тъжен
Но е много хубав!

# 428
  • София
Дженифър Лопес снима клип в Мексико. Готин крак вади тук...Още една

# 429
Много красива тази жена бе..Колкото повече остарява, толкова повече се разхубавява.

# 430

ето оЩе снимки от пристигането на Бен Афлек и актрисата и продуцент СС Пъркинсън. НаШата Зара и тя там  Wink, нали вече се изявява и тя като процудент  Rolling Eyes

http://www.facebook.com/album.php?fbid=10150153611930843&id= … 42&aid=288985

# 431
 Бионсе снима нов клип :
http://prikachi.com/images/846/3185846l.jpg   Изглеждайки ужасно

http://prikachi.com/images/834/3185834R.jpg   Определено е прихванала "болестта" на Фърги  Sick

# 432

Естествено! Иска им се на родните измислени герои, да прихванат малко звезден блясък!

# 433
Кевин Федърлайн явно не мисли да спира с децата, има две от една жена преди Бритни, две от Бритни, сега чака ново от друга жена, кога ли ще е следващото  Laughing

# 434
  • София
Аз пък му се чудя на този как успя да надебелее с такова бясно темпо  Rolling Eyes Винаги ми е бил антипатичен. Но синовете му от Бритни са много хубави.

Общи условия

Активация на акаунт