Звездни компромати-98

• 58 314
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София /Сухата река/

Sick Това е една лудост. Колко много простотия и аромат на чесън лъхат от това женище.
Намирам и клипа и текста твърде реалистични. За съжаление.
Ивана излежда доста добре.

Напълно съм съгласна Peace Peace Peace

# 406
О, Лео, Лео.  Flutter Хващам се за сърцето и припадам драматично, като тийнейджърка на концерт на Джъстин Бийбър.
Обичам го този човек (Лео, не Бийбър). Не можех да го понасям след ''Титаник'', открих го в ''Blood Diamond'' и ''The Departed''. Смятам, че е от онези мъже, които с годините стават по-секси. Преди беше твърде нежен за вкуса ми.

Кейти Холмс на всяка снимка е с този отнесен кравешки поглед, като надрусана или след тежък запой. Започнах да се чудя дали няма нещо вярно в слуховете, макар че едва ли.

# 407
Ръсел Бранд е слабо казано "плашещ". Направо е мегаотблъскващ!
Лео доста възмъжа в последните си филми, бих казала че е симпатичен дори. Просто харесвам мъже с повече цвят.

# 408
  • Има много детски смях.

Обичам го този човек (Лео, не Бийбър). Не можех да го понасям след ''Титаник'', открих го в ''Blood Diamond'' и ''The Departed''. Смятам, че е от онези мъже, които с годините стават по-секси. Преди беше твърде нежен за вкуса ми.

Ох, и аз така. Последните години възмъжа, порастна, направи невероятни роли. Навремето се чудех какво толкова припадат по него /"Защо тъгува Г.Г."/, след "Титаник" буквално го възненавидях. Но сега, сега ми е... невероятен просто.  Heart Eyes

# 409
Догодина и Великият Гетсби ще ни покаже Леонардо ДиКаприо - сега видях.
Като мъж не мога да го оценя, но е страхотен актьор - още от дете. Невероятна роля прави тук http://www.imdb.com/title/tt0108330/  В 'Плажът' го харесах, аз, той навсякъде е убедителен, като изключа Титаник  Confused

# 410
  • София
Ким К е малко като Вики Бекъм-никога не съм я виждала да не е на огромни токове,но много и ходи така.
Аз пък на страшно много снимки съм я виждала да си ходи с гжапанките и обувките да са и в ръката Laughing На излизане от разни салони по принцип, но Викито не допуска да я заснемат в такива моменти Laughing

# 411
Леонардо винаги си е бил добър , винаги , просто е роден за тази професия ...

какво му беше в Титаник ? и там си беше на ниво , точно той и Кейт Уинслет направиха филма  такъв блокбъстър ,
всички са ревали на Титаник , и обвиняват Ди Каприо затова . Grinning

# 412
Лео беше уникален в "Защо тъгува Гилбърт Грейп". Супер несправедливо че не взе Оскар, макар че беше номиниран тогава! Това е най-запомнящата му се роля, лично за мен поне!
Но пък Оскара не се дава за талант, там всичко е политика.

# 413
  • София
Леонардо винаги си е бил добър , винаги , просто е роден за тази професия ...

какво му беше в Титаник ? и там си беше на ниво , точно той и Кейт Уинслет направиха филма  такъв блокбъстър ,
всички са ревали на Титаник , и обвиняват Ди Каприо затова . Grinning
Тц, аз не съм.
Даже се радвах че се удави, защото много ме дразнеше.
Чак след това започнах да го харесвам, като актьор де, като мъж няма шанс.

# 414
И аз едно време Лео не го харесвах - беше си момченце, прекалено нежен и лигав. Откакто възмъжа вече е коренно променен, просто неустоим. А като актьор винаги е бил блестящ!  Crazy

Видео: Анджелина Джоли в нова хуманитарна мисия в лагер на либийски бежанци на границата с Тунис. Уникална жена, заслужаваща възхищение и един от малкото примери за човечност сред холивудската суета: http://www.youtube.com/watch?v=ibJzt8BdQZo

И още едно видео отпреди 2 месеца Анджи в Афганистан: http://www.youtube.com/watch?v=arXne1NDMc4&feature=related

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 10:30 от Greene

# 415
  • София
Лео беше уникален в "Защо тъгува Гилбърт Грейп". Супер несправедливо че не взе Оскар, макар че беше номиниран тогава! Това е най-запомнящата му се роля, лично за мен поне!
Но пък Оскара не се дава за талант, там всичко е политика.
Peace  Peace  Peace
За пръв път гледах Лео именно в този много любим мой филм. Реших, че няма начин това момче (Лео) в действителност да е напълно нормално - толкова добре играеше  Wink Е, и аз бях малка, когато го гледах де, но въздействието от ролята му винаги ще ме държи. Който не е гледал този филм - да го гледа. В него участва и Джони Деп така че има да плакнете очи  Grinning

# 416
За пръв път гледах Лео именно в този много любим мой филм. Реших, че няма начин това момче (Лео) в действителност да е напълно нормално - толкова добре играеше  Wink Е, и аз бях малка, когато го гледах де, но въздействието от ролята му винаги ще ме държи. Който не е гледал този филм - да го гледа. В него участва и Джони Деп така че има да плакнете очи  Grinning

Нали? Същото убеждение, че просто артиста си е хахо - няма начин , нормален човек да го изиграе така!

# 417
  • София

Обожавам го този мъж!  Heart Eyes Но толкова зле да се носи извън снимачната площадка...  ooooh! Изглежда ужасно, насила се загрозява сякаш....  Cry а има такъв потенциал да изглежда прекрасно!  ooooh!

# 418
# 419
За пръв път гледах Лео именно в този много любим мой филм. Реших, че няма начин това момче (Лео) в действителност да е напълно нормално - толкова добре играеше  Wink Е, и аз бях малка, когато го гледах де, но въздействието от ролята му винаги ще ме държи.
Оооо, да, уникален беше. Изобщо не вярвах, че играе.

Общи условия

Активация на акаунт