Звездни компромати-98

• 58 322
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
копирала е Бионсе, тоя клип кой ли не го краде, първо Мария, сега Анелия

http://www.youtube.com/watch?v=ViwtNLUqkMY

angeles, писали сме едновременно

# 361
# 362

Sick Това е една лудост. Колко много простотия и аромат на чесън лъхат от това женище.
Намирам и клипа и текста твърде реалистични. За съжаление.
Ивана излежда доста добре.

# 363
# 364
Намирам и клипа и текста твърде реалистични. За съжаление.
Ивана излежда доста добре.

Е, и? Реалистични, или не, и клипът и песента са една тъпащина и простащина с агресивно-ориенталски пищялки и маанета. А за вида на Ивана ще замълча деликатно. Не бих го нарекла "доста добре"...  Naughty

# 365
Не клипът е простащина, а реалността.
Изглежда не си ходила скоро из младежките заведения.
Чалга мелодията не я коментирам - но тя е навсякъде..)

# 366
 Не, наистина не съм ходила в българските чалга заведения. Никога, нито веднъж. Няма и да отида  Wink Реалността е такава, каквато си я направи човек, и с каквито хора се събере. Аз не съм в компанията нито на наркомани, нито на алкохолици, нито на чалга фенове, нито на гротескно изглеждащи и държащи се лелички като Иванка от кръчмата.

# 367
Сигурно. Вярвам ти. Hug
Но песента не е за теб, а за тези от клипа..
За съжаление - към 80 % от поколението след 90-те.

# 368
Сигурно. Вярвам ти. Hug
Но песента не е за теб, а за тези от клипа..
За съжаление - към 80 % от поколението след 90-те.

да де, но защо тогава тази жена го насърчава. Уж с тази песен изразява някакъв протест, а в същото време самата тя изглежда безобразно кичозно и по евтин начин "натокана", накичена и намазана с какво ли не, да не говорим за текстовете на песните и. И без да слушам чалга знам какво пее, ами то е станало вече нарицателно името и с онази малоумна песен за кварталната кръчма и карането на колата бързо, диво, забранено, и какво още беше? Самата Иванка е източник на лош вкус, простащина и циркаджийство, а в същото време прави уж протестни песни. Като протестира точно с такива парцали облечена ли трябва да го прави, и с такова маане? Разберете, това е едно отчайващо ниско ниво, една пародия, циркаджийство и пълна евтиния и кич. Направо е безобразна тажи жена, отврат  Sick

# 369
Aз не видях протест в тази песен.. Thinking

# 370
И на мен ми се струва, че Ивана уж да помогне на младежта, а всъщност ползва интереса им към този род забавления, прави го да излгежда готино, за да им се продава, като продукт. И някак, да морализаторства, като до скоро пееше 'какво ще кажеш да се напием' и 'карай бързо на червено'...

# 371
Aз не видях протест в тази песен.. Thinking

Аз изгледах клипа, запознах се с текста, и го възприех като протест на Иванка срещу негативното поведение на младите момичета, които са "във фейсбука", и "някой ще ги изчука". Общо взето на един много примитивен и уличен език се коментира липсата на задръжки и ценности у момичетата, както и това, че за тях чувствата не са важни, а сексът и забавленията, както и пороците. Всъщност песента е уж протест, посланието на примитивно написания текст е да обърне внимание на тези явления и модели на поведение на младите момичета. Парадоксът идва от това, че самата певица не е модел за подражание с поведението и вида си, жената очевидно няма вкус, нито стил както в поведението и облеклото, така и в движенията и речника си. Това е една недодялана, груба и проста жена, от която блика просто простащина и безвкусие. Такива като нея дават примера на същите тези момичета, които заговаря с текста си. Пълен парадокс е тази песен и клип.

# 372
Комичното в случая е , че чалга певица иронизира в своя песен чалга културата , която се налага от нейни колежки и донякъде от самата нея.

# 373
  • Sofia
Отилия, само в интерес на спора може ли да уточним - това ли е твоето определение за жена с вкус и стил, както в поведението и облеклото, така и в речника (съдейки по аватара ти):
ваня костова

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 20:11 от NBM

# 374
 NBM, това е жена с много талант и прекрасни текстове. Това е жена, която е направила много за музикалната културата в страната ни. Това, че е дебела не омаловажава нито стойността на песните и, нито пък означава, че има вреден ефект върху обществото, какъвто е ефектът на такива като Иванка.

Общи условия

Активация на акаунт