Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 29

• 28 006
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Относно дали Roxis и La Tormenta са били заедно на линия... Да, снощи бяха заедно на линия и двете бяха на балкона .... Joy Joy Joy

А за тези които се заяждат, ще им кажа, че ако Roxis се окаже права за Гювен и Аслъ...не знам какво ще правите тогава.... най-вероятно ще изчезнете от форума, за да не се подиграва тогава тя с вас...както сега вие с нея...
Това е много лоша черта от характера на човек и повярвайте ми никой не иска да има такъв приятел...

Относно Рокси, ако тя не беше определяла всички мнения като "тъпо" и "простотии" едва ли някой щеше да се заяжда с нея...Докато ние предлагахме няколко варианта за понататъшния живот на Аслъ,Рокси не възприе нито едно подобно мнение...ами ок ,ама поне да не ни изкарва тъпи, понеже можем да допуснем нещо различно от това Аслъ да е с Гювен...Даже и да излезе права и нейните любимци да са заедно в това няма нищо лошо...въпроса беше принципен,уж все говорим за правото на всеки да изказва мнението си а щом е различно се почва с обидите...Аз не прочетох до сега някой категорично да е заявил на Рокси че е тъпа понеже иска Аслъ и Гювен да се съберат , но обратното нещо го видях поне няколко пъти...Ето за това хората се дразнят и естествено не и остават длъжни....Това е само един филм и такива крайности като нейните не се възприемат добре особенно когато са придружени с обиди.Срещнах и реплики от сорта "Не Аслъ е искала да се събере с Ефе,а сценаристите така решиха"  Без коментар!

# 556
Мале.....мечтатели колко много сте изписали....нямам време да ви изчета..на път съм все пак.....
Отново нещо кроят тези сценаристи...
Виждам малки спорове....но надявам се да се разрешат... Flutter
Няма да се включвам скоро....само да кажа...курса се промени..не сме в Истанбул а в Кушадасъ... Cry Confused
Е...чао от мен....до другата седмица....

Ау, значи няма възможност да срещнеш някой Мечтател  Heart Eyes ...........! Абе и да не го срещнеш здраве да е  Hug !!! Приятно изкарване! Чао и до другата седмица! Ама искам снимки.....няма значение от къде  Whistling (шегувам се разбира се)
Снимки ще има..но малко...че съм саката като..... Whistling
И изпуснах апарата...и вече знаете...снимки..ама 2-3.... ooooh!

# 557
Мине123, искам снимки и аз да гледам, много обичам.  Mr. Green На ЛС ще чакам.  Whistling

# 558
Мине123, искам снимки и аз да гледам, много обичам.  Mr. Green На ЛС ще чакам.  Whistling
юще ги имаш.....сега уреждам нов апарат..има време..... Mr. Green

# 559
Ще чакаме с нетърпение!  Hug Hug  bouquet

# 560
Айде....чао от мен..
А и да не забравя да и кажа...че този сериал Опасни улици е мноого интересен..но не може да се мери с Мечтатели.... Rolling Eyes Flutter
Хайде чао..

# 561
e n00bz значи ефе си "идва" така ли да не е само слух ако имаш някакво инфо пиши плс тогава и аз се завръщам

# 562
Чао......
И да наистина Опасни улици, е доста интересен, но........Мечтатели го бие по всякакви категории  Joy

# 563
  • Варна
Говориш ми,все едно си майката на Roxis и нещо не одобряваш отношенията между нас?!? Naughty
Все пак,аз се надявам любовта да победи,въпреки твоето неодобрение! Heart Eyes Grinning

Майка не мога да й бъда на Roxis... много съм малка... Бъдете щастливи... Joy Joy Joy
Но не мисля, че някой ще иска човек до себе си, който се подиграва и не цени  мнението на другите...

imagine Трябва да се уважава чуждото мнение, колкото и да не ни харесва то...а Roxis има различно от нашето, но това не ни дава право да се държим така с нея... А нападките спрямо нея винаги са много ...

# 564
Говориш ми,все едно си майката на Roxis и нещо не одобряваш отношенията между нас?!? Naughty
Все пак,аз се надявам любовта да победи,въпреки твоето неодобрение! Heart Eyes Grinning

Майка не мога да й бъда на Roxis... много съм малка... Бъдете щастливи... Joy Joy Joy
Но не мисля, че някой ще иска човек до себе си, който се подиграва и не цени  мнението на другите...

imagine Трябва да се уважава чуждото мнение, колкото и да не ни харесва то...а Roxis има различно от нашето, но това не ни дава право да се държим така с нея... А нападките спрямо нея винаги са много ...

Ние не сме против Roxis, но тя явно е против нас! Ние се стараем да не и обръщаме внимание, но тя като напише нещо и ни изкарва тъпи и  малоумни.........И във всичките си постове повтаря едно и също......на човек как да не му изпуши  #Crazy
Аз мислех да не се занимавам с нея.......ама  като я гледам какви умни ги ръси и ме доядява! #Cussing out  

# 565

n00bz - благодаря за превода Hug
[/quote]

Eто Roxis пак продължаваш да повтаряш едно и също......ГЮВЕН И АСЛЪ ЩЕ СА ЗАЕДНО,ТЕ МНОГО СЕ ОБИЧАТ И ДРЪН ДРЪН ТА ПЛЯС !!!  ooooh!

И си проверявай, правописа.......като вземеш да пишеш отговор отдолу има бутон за проверка на правописа.......!  ooooh!

Подиграфки  ---- ПодиграВки
Успорила ------- Оспорила
Продълавате ----- ПродълЖавате
Не знам, може и още да има ама не ми се занимаваше!

П.П. И аз не знам какво се занимавам изобщо с нея, ама просто се дразня !  ooooh!
[/quote]

Аз като ви казвах да пишете грамотно, ми казахте, че се заяждам. А сега Roxis ви дразни с правописа си.

# 566
  • Варна
На който не му харесва......да подминава поста й, а не да се заяжда....

# 567
На който не му харесва......да подминава поста й, а не да се заяжда....

Абе и аз всеки път като видя нейн пост, така си викам ама просто по някой път не си сдържам нервите!  ooooh! Щото то бива наглост ама нейното преминава всякви граници......!
Във всеки си пост Роксис пише-Гювен обича ужасно много Аслъ, те се обичат много и ще са заедно и т.н. Ами тя изписа една и кусур теми и във всичките си постове това пишеше! И аз имам нерви и аз съм човек!
 ooooh! ooooh! ooooh!
Повече няма да се занимавам с нея.......отказвам се тотално!  bowuu

# 568
  • Бургас
Рокси не си изказва мнението, а по скоро го натрапва. Всеки нейн пост завършва с "Искам Аслъ да бъде с Гювен". Ок ние си го знаем това. Аз лично искам Аслъ да бъде с Ефе, но кога съм го написала, а камоли да го повторя сто пъти. Аз не нападам никой. Всеки има право на мнение! Няма как аз да променя нейното или тя моето и не се и опитвам. И нека гледаме повече фактите и това което действително се случва в сериала, а не да извъртаме нещата така както на нас ни се иска!!!

# 569
Рокси не си изказва мнението, а по скоро го натрапва. Всеки нейн пост завършва с "Искам Аслъ да бъде с Гювен". Ок ние си го знаем това. Аз лично искам Аслъ да бъде с Ефе, но кога съм го написала, а камоли да го повторя сто пъти. Аз не нападам никой. Всеки има право на мнение! Няма как аз да променя нейното или тя моето и не се и опитвам. И нека гледаме повече фактите и това което действително се случва в сериала, а не да извъртаме нещата така както на нас ни се иска!!!

Ето това което го направих в червено.........Тук си много права, ама много права!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт