Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 29

• 28 024
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
леле хора само надежди ... Sad Sad дано наистина е жив каквато и да е уловката ..  ooooh! newsm45

# 121
Дано е вярно!Наистина никакви новини няма за Даахан в пресата,търсих но...за отворените очи какво да кажа,ами то като погледнем и на опрерация на главата не се влиза с коса и не се слага шапка и обикновена медицинска маска ама това показаха...супер много очевадни грешки...

# 122
Само да добавя, че ако е измама са намерили някакъв начин очите да му останат отворени,сигурно го е направил Тайфун без да забележи някой.И то е така за да излъжат другите да не раберат че Ефе може да е жив както и с апаратурата, не мисля че е невъзможно.А с погребението казах ,че може да са измислили нещо.Може да сасложили маска, в друга сапунка го имаше не става трудно.

# 123
La Tormenta "Не тя избра да е с Ефе, сценаристите го направиха " Ей тва само не го разбирам? Героите и чувствата им са измислени от самите сценаристи...Щом това са показали,това е трябвало,а ние можем да си фантазираме колкото си искаме...

# 124
imagine Ами аз го разбирам така. Вярно е, че това са искали да покажат сценаристите, но според мен по-логично беше да бъде с Гювен - така го направиха - няма спор Peace А това, което казах е моето лично виждане на нещата в сериала Crazy

# 125
  • Варна
http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2 … daylari/36068/47/

5 категории(от долу се сменят), гласувайте..имате право само веднъж...

# 126
Вижте мисля, че това че Даахан се връща в 156-ти епизод са пълни измислици. Той напусна сериала и сам го потвърди както и майка му.  Wink
Просто не виждам как така Тайфун и Ръфат ще се съюзят като не се познават и още нещо, как ще са отвлякли Ефе като близките му погребаха тялото му. Вярно не показаха лицето му заради факта, че Даахан не е снимал епизода, но близките му няма как да не са го видели преди погребението. Мисля, че това са празни надежди или нечия вчерашна първоаприлска шега ... На доста подобни попаднах. По-вероятно е да се окаже, че са дарили сърцето му на някой познат на Ръфат и така Аслъ да страда повече, но да върнат Ефе не го вярвам ...  Wink

И аз попаднах на някакво инфо споменаващо се името на Даахан и 156-ти епизод и името на майка му. Вероятно е същото инфо взето от този фен и леко променено. И то е пуснато на 1-ви април, но все пак го слагам. Ако може някой да го преведе или каже за какво става дума - но пак казвам, че като нищо ще е шега по повод празника, което никак не е забавно защото феновете само се обнадеждават ...  Wink

Sevgili arkadaşlar bir çok sayfada Dağhan Külegeç'in 156.bölümde geri döneceği söyleniyor.Sayfa yönetiminin ortak düşüncesi siz hayranların oyunculara olan sevgilerini sömürmek istiyorlar o yüzden bu tür yalanlar uyduruyorlar.İzmir'de görülmesine gelince Dağhan Külegeç'in annesi Ayşe Erbulak tatile çıkacaklarını bildirmişti dolayısıyl...a İzmir'de görüntülenmeleri gayet normal..
Tüm bunlar şahsi düşüncelerimizdir!

La Tormenta - хиляди благодарности за невероятният клип с избрани моменти на Аслъ и Гювен. Определено са подбрани едно от най-прекрасните им моменти и показва силата на любовта им.  Heart Eyes
Съгласна съм напълно и с мнението ти ...  Mr. Green

# 127
Скъпи приятели, управлението на множество страници Dağhan 156.bölümde Külegeç'in söyleniyor.Sayfa здрав разум ще ви върне към феновете си любов играчи, които искат да използват тези видове е, така че аз uyduruyorlar.İzmir "Както се вижда в Dağhan Külegeç'in съобщава на майка си Айше Erbulak по този начин ще отидат на почивка Измир тяхното представяне ... много нормално ..
Всичките ни мисли са лични!

Това се превежда с гугъл преводача !

И Роксис, не ни убивай мечтите!  Naughty

# 128
# 129
  • Варна
Arkadaşlar bugün Yeni bölümü izlemeyi düşünmüyordum. Fakat yeni aldığım bir haberle sarsıldım diyebilirim. Kendisine çok güvendiğim abimden geldi bu haber. Abim Dağhanla havalanında karşılaşmış. Ve kendisine dizi ile ilgili sorular sormuş. Abim ve Dağhan arasında...

# 130
Приятели не мисля, че днес ново разделение, за да гледате. Но новината получи от новите мога да кажа, че бях потресен. Вярвам, тази новина дойде при него, за брат си. Брат ми изпълнени Dağhanla на летището. И аз го попитах въпроси за тази серия. Между брат и Dağhan ... с гугълски превод  #Crazy newsm78 newsm78

# 131
Момичета, като гледам колко много такива публикации за Даахан, май наистина ще се завърне в сериала !  Hug Heart Eyes

# 132
Днеска филма за последно ще започне във 22 нали?  Laughing Laughing

# 133
Днеска филма за последно ще започне във 22 нали?  Laughing Laughing

n00bz по рано каза че ще е от 22.30 Simple Smile

# 134
n00bz Помогни с превода ако може че само се чудим какво става...Благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт