ЮЛИ 2007

• 23 176
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Уинксче, писах за панталончетата по-назад  Simple Smile. Имат ластик и отделно връзки за пристягане, дължината им е два пръста под коляното при сто см височина на Никола (вече  Laughing), не помня колко бях измерила крачола, точно сега се перят, нама как да ги меря. Панталончетата са 3-4 размер. Те са му точни. Тениските са 4-5 и му бяха дълги, но имам чувството, че като ги изпрах на 40 градуса се свиха...сега ги измерих, сега са 45 см дълги, бяха 47см май, значи са се свили, а и сигурно на ширина. Вчера му мерих една, не му стоя толкова голяма

Иве, стискам палци да помогне Х, защо само един ден си даваш, изчакай поне до утре  Hug

София е малко по-чиста, харесва ми  Simple Smile

Никола е по-добре с кашлицата, много странно протече това заболяване. Кашлицата не беше в следствие на сополи, а с нея започна, беше влажна от самото начало, а не суха. Вторият ден кашляше малко повече, за сега само след като се събуди няколко пъти

# 211
  • София
Mарти, при нас протече по абсолютно същия начин, при Криси също, вирусът е явно в цялата група. И на мен за първи път ми се случва да се започне с кашлица, да знаеш, че се появяват впоследствие сополи.

Иве,  Hug.

Майче, стискаме палци! Рано се е появило това юнче, другите да си покротуват още месец поне!

mds, хубаво, че всичко е минало нормално, а децата кога ще си ги вземете?

Ние вчера не излизахме изобщо заради вятъра, в никакво чистене не участвахме, даже и вкъщи  Embarassed Беше ми супер мързелив ден. Днесм малко ще поизчистя, а прозорците са ми задача за следващата неделя. С тях и основнмо миене на банята май ще се изчерпи пролетното ми почистване. Иска ми се цялата къща да е подредена и да свети, но нямам много време, а преди всичко май нямам и енергия, не знам защо.

Искаме да ходим с едни п риятелки на детски клуб, мислех във Фъни, че те са с малко по-малки деца и там е по-чисто, но има рожден ден, сега се чудя какво да измисля.

# 212
  • sf
ДД
Иве, как сте?
Яна ?
Днес у дома се спа до късно - Вико стана в 9, а кака му преди малко.
Ще ги водя в гората да тренират. Вижда ми се ветровито и хладно,ама все ще изкараме няколко часа.
От утре почвам яко работа  Rolling Eyes

# 213
Благодаря за палците. Аз бях на изпит. Стори ми се малко по-сложно от миналите години, ни си мисля, че целта е постигната Simple Smile
Весел ден на всички и болните да оздравяват

# 214
  • София
УжасТ, пак изтървах 15 страници. Sad
Ама то така става, като се опитвам да правя прекалено много неща едновременно.
Общо взето, нищо не става както трябва...
Мая, честит изпит!

Давид току-що изобрети думичката "вкусонак"...   Joy

# 215
Здравейте!
Ето сега смогвам да пиша.Познайте какво-забелихме Никола преди час защото се наложи.Събуди се с болки в оная си работа и имаше малко кръв.Обадих се на позната,която е хирург и каза да отидем.Аз така се бях притиснила,защото три дни сънувам кошмари с Никола.Отидохме и излезе,че има страшна фимоза,кръвта слава богу е била от кожичката,не от вътре.Вика ще се опитам да го отворя,ако не стане ще трябва операция.Е аз само дето не припаднах там,пръскаха го сто пъти с лидокаин,държаха му краката.Тя беше много внимателна  и постоянно му говориха,но си болеше..Слава богу по едно време излезе,сега е цъфнал целия,аз му правя вятър там с една тетрадка.Той по принцип има много нисък прак на болка и от най-малкото го боли.Ще си стои поне два дни в къщи,ще го топя по няколко пъти на ден в калие п. и ще му правя промивки с лайка,ще мажа с дефламол.Ох още треперя,добре че преди това ги водихме в Природо исторически музей и сега гледа снимките и се разсейва.Там откачиха,много им хареса.Баща му каза,че ще му купи голяма пушка по случея.Ох незнам,неисках така да стане но нямаше начин,болеше го системно.
Инъче крака ми много ме боли тея дни,още на прегледа като ме пипна на едно място и иии,абе като се оправи Никола тръгвам на рехабилитация.Вики ти нали ми видя снимката,Дидо да не го мисли толкова.Мен тия железа докато са вътре все ще ми е  некомфортно.Но ще се прави каквото трябва.Опасно все трябва да се пазя,ама колко да се пазя ей вчера как стъпих в тази дупка,а онзи ден се ударих в Билата на едно желязо докато бутах количката и ...абе да ме пази нещо от горе и мене и децата и всички.

# 216
  • София
Яна малкия дявол,ще му мине,може и лайка пакетчета да слагаш,а тя не ти ли даде някой лидокаин за пръскане?

Дадох АБ,немога да търпя още да са в къщи,срам ме от себе си но....

# 217
  • София,
Привет Laughing
Мая браво за изпита Peace
Иве не се упреквай, все пак и на теб не ти е леко, щом се налага ще дадеш, тая ваксина наистина много обърка картинката Crossing Arms.
Аз пък се чудех при какви  ситуации се поставя тетануса - на вас раната от ухарването дълбока ли ви е? Питам защото Вероника си спука главата последния ден на Сандански, водихме я дори в бърза помощ, защото аз в началото неможах да спра кръвта, а и да видят дали няма нужда от лепене нещо, та им обясних къде и как се е ударила - но нищо не казаха за тетанус, направо си ни отпратиха, а тя се удари на ръба на желязната и леко ръждасяла каросерия на един камион, newsm78, иначе раната не е голяма, но е дълбока, сега я мажа с витамерфен, дано не остане белег, че е точно на средата на челцето отпред Embarassed.
Яна горкия Никола, какво сте преживели, думи нямам. Ходенето до тоалетна сега ще е ужасяващо, болката е страшна, прави му компреси с риванол и памук, напояваш обилно и слагаш отпред, после обуваш бельото, после го отпиши това бельо, но то до него да е само. Друго което можеш да правиш е бани но със смарадлика, редувай ги два пъти на ден и два пъти калиев п. за два дни ще му мине! Другото, което също помага е после като позарастне да го мажеш отпред с гентамицин - но на унгвент, за да омекотява кожичката и да не позволи да се срастне отново.
Ние два пъти сме го водили Ицко в Пирогов да го отварят така - та знам какво е, да се оправяте бързо!
Аз днес цял ден лежа, нещо хич не се чувствам добре, сутринта получих пак много силен кръвоизлив Embarassed, направо вече незная какво да правя! Crossing Arms

# 218
  • sf
Яна, не ви остават вас перипетиите  ooooh!  Hug
Иве  Hugима ли още Т?
На Вико му биха тетанус,когато си цепна челото на бетона, хем не е имало желязо  Thinking
Семирамида, не се ли разбра от какво са тия кръвоизливи, много гадно, за миоми гледали ли са те?  Thinking
Днес ми беше чуден ден, в гората си прекарахме чудесно, като няма деца и катерушки, Вико много ме слуша  Joy после ядохме дЮнери, на прасета станахме и се прибрахме,че хич не е комфортно от тоя вятър. После с Вико заспахме по никое време, почти в 18ч, сега го събудихме ,че после няма да заспи навреме, а утре в 7 трябва да сме излезли. Следобяда баба им мисли да ги води при мечките на Св. Неделя, тa поне няма да гоня час да ги прибирам от уч. заведения.  Crazy

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 19:37 от donsita

# 219
  • USA
Марти, много благодаря!  Hug Пропуснала съм, извинявай. Четох вчера от телефона и сигурно не съм довидяла. Ще поръчвам, значи.
От тези http://www.nextdirect.com/us/en/shopping/boys/olderboys/3/9 взимала ли си? Те са ми по-съмнителни.

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 20:00 от Winx

# 220
Тези мечки докога са?Минахме покрай тях,но имаше много народ.Хубаво е работен ден да се отиде.
Милия заспа и бълнуваше,Надина вика ''много му дойде на Никола''.Абсурд да ми даде да му сложа пакетче чай или реванол и с него да стои,макар че ще се пробвам.Пишка без проблем,потопих му го в к.п. като се разбуча и избяга не ми дава,с дефламол ще мажем най-редовно.Много е важно каза хирургът да дърпам сега напред назад за да не се слепи отново,но поне днес и утре невиждам да ми позволи.
Иве,и на двамата ли даде Аб?Важното е да спре темп.,да се оправят децата.Не се чувствай виновна.

# 221
Иве, понякога АБ е наложителен, какво да направиш.
Янче, поне си реши този проблем  Hug
Ние тези два дни се разбихме от мързелуване. Само лежане и спане. Днес заведох децата в парка. Дели се оплака, че му е студено, а Юлиян плачеше като му духнеше вятъра в лицето. Прибрахме се набързо.

# 222
Пак има болнички .Бързо да се оправят мъниците.
Аз много съм изпуснала ,но какво де се прави трудно ми е да сядам на компа като съм в къщи ,а и от тук не винаги мога .
Янче ще ти даде да му слагаш риванол ако успеш да му слижиш един път, защото той действа охлаждащо и успокоява болкат ,Пешо сам искаше явно го облекчаваше .

# 223
Янче, настръхнах като те четох, милия Никола  Heart Eyes

Уинксче, не съм поръчвала от тези, малко по-съмнителни са ми, защото са с копче и не ми е ясно дали връзките са декоративни, по-вероятно е да не са, все пак детските дрехи са преди всичко практични

Ние днес бяхме до село Ковачевци, Пернишко. Добре си изкарахме, селото е чисто, с хубав център и детска площадка. Имаше вятър, но ми се стори по-слаб от Сф.Въпреки това им бях сложила шапки. Всъщност не знам дали е бил много слаб, защото на Валери на два пъти вятъра му отнася шапката Laughing

# 224
Ох и на мен много ми се излиза извън София.Друга година ходихме поне на два семинара на красиви места,но сега покрай кризата и семинари няма.
Сложих му реванол,вика,мята се,недава,топнах му я в отвара от лайка пак се замята,полях му я поне хубаво и намазах с дефламол,ама крещи и направо нямам нерви повече днес няма да я пипам.Според мен не го боли чак толкова,но той не си издържа на болка милия ми мъж.Стои по една къса блузка и чорапи по зачервена пишка,каква гледка ми е само леле.Чудя се утре ще може ли да обуе гащи.Имах толкова задачи за седмицата,особено за четвъртък и петък,ще видим как и какво.Поне се надявам в четвъртък да може на градината.

Общи условия

Активация на акаунт