ЮЛИ 2007

• 23 176
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Оле, милия Никола. И мен много ме е страх от слепвания. На Мимко добре му се отваря, но на Пепи за момента е доста слепнала. Леко поизмива мъжа ми. Янче, Д. не може ли той да пипа там.. Rolling Eyes
Ние ходихме този уикенд в Семково. Много ни хареса. Времето  и там беше ветровито, но топло. А курортчето леко западнало ни се видя, но изкарахме добре, щом има басейн  Wink Мариян 2 дена тича с едни батковци втори клас, които бяха на зелено училище, очите му не видях  Laughing
Майче, браво за изпита. А юни така бързо ще дойде, че няма да усетиш  Heart Eyes

# 226
  • USA
Янче, сега прочетох за вашите патила. Sad Много неприятно с Никола. Дано да сте решили проблема.  Hug И аз очаквам да трябва в един момент да го заведа на лекар, защото няма особен  напредък от доста време.

Иве, дано да помогне антибиотика. Не се обвинявай, че ще даваш, то не е толкова лошо все пак. Аз сега пия и се радвам, че ще ми се разреши проблема. Simple Smile Постепенно по-малко ще започнат да боледуват.

# 227
Добро утро!
И аз мисля като Велинчето,ще спрат да боледуват толкова в един момент с израстването.Всички малки деца боледуват,но това тминава.Не че ще стане по-лесно щото пък ми казват ,че проблемите с боледуването което имаме сега после се замества с други проблеми де.
Ние с Никола изкарахме тежка вечер,заспахме в 1.30ч.След като му дадох Нурфен и насила му сложих компрес с реванол и гащи,сутринта се събуди в 7ч. пак с рев,че го боли.Защото нали сутрин им е станал на момчетата а и му се пишкаше,обаче неиска да пишка.Накрая пак насила го вкарах във ваната в топла вода и там вече му се допишка и пишка с рев,намазах с дефламол и тука лежи омаломощен.Искам да се обадя на Галя,но немога да отида и незнам дори до аптеката как бих могла днес.Дори и Надина остана,защото незнам дали ще мога да я взема слетобед с тоя мъченик моя тук.Не че тя натискаше да ходи,сърдита е че се въртя около Никола,и двамата с баща й му се дразнят,че вика,смятат че се лигави.Не го разбирам особено баща му,незнае ли какво е да ти е зле там.
Незнам дали ви казах,че Никола си беше с много силна фимоза.При него не беше нормално състояние за да чакам сам да се справи и затова имаше и болки,че и малко кървене.Затова и като по малък като забелвахме леко нямаше ефект,а педито като забели пак се върна в старото състояние.
Мимозка,гледах ви снощи снимките във фейса.Пепи какъв е русичък,синеок и някак все едно тен има на филмова звезда,сладурчо!

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 09:31 от I.a.n.a

# 228
  • София
Миличкият Никола! Натръхвам, като чета, не мога да си представя на теб какво ти е, Янче, дано го отпусне по-бързо!

Иве, хич не се обвинявай, има такива моменти, когато се налага АБ и е по-малкото зло! Hug

Семирамида, не е нормално така, трябва да се намери причината за състоянието ти, може би трябва да пообикаляш и по други лекари.

Кая е с ларингит. Не знам откъде го лепнахме, снощи се разкашля, личеше, че е от гърлото и постоянно преглъщаше нещо, а носът й беше чист. Сутринта се беше успокоила кашлицата, но ние за всеки случай измерихме Т, имаше ниска - 37.3, и така. Не знам дали е нов вирус или усложнение от стария, по-скоро може би е нов. Тъпото е, че снощи бяхме няколко часа с кръщелницата ми, която е на година и половина, дано не се е заразила и тя.

Уинкс, а на Криси оправиха ли се ушите?

# 229
Ох мен ме боли, представям си Никола Cry

Айка, лайка със сода за ларингит, да диша. Масларски ли я видя? Ларингитът е вирус плюс алергичен компонент, на Никола по едно време всеки вирус протичаше така. Бързо оздравяване Hug

Аз днес не го пуснах на градина, ходихме при баба ми, защото не ги бях водила от сумати време, направо ме е срам. Утре го засилвам обаче. Сега двамата спят, слава Богу едновременно, аз имам доста задачки вкъщи и се заемам

# 230
  • София
Аз днес не го пуснах на градина, ходихме при баба ми, защото не ги бях водила от сумати време, направо ме е срам. Утре го засилвам обаче. Сега двамата спят, слава Богу едновременно, аз имам доста задачки вкъщи и се заемам

Според учителката повечето деца вече са на градина, само две-три, които са били на градина, когато децата са били най-малко в групата (разбирай са пипнали вируса последни) още ги няма, явно преминава. Аз четох, че може и от настинка да се породи, К. вчера излиза с баща си за около час, защото аз исках да свърша разни неща из къщи, и може и това да е предизвикало процеса, защото мъжът ми каза, че си е било много студено и ветровито.

Препоръчайте ми добър гастроентеролог в София.

# 231
  • София
Ларингитите Айка и Мартина как ги борите,часове приеми лекарсва всичко ме интересува?
Голям пристъп направи снощи Ники,за урбазон беше,сега има подобрение но пак кашля

# 232
  • sf
Аз се наработих за днес, само до офиса трябва да отида.

Иве, овладяхте ли го в крайна сметка? Ларингитен пристъп ли?
Аз не помня как сме действали едно време с Роки, тя често страдаше от гърло,ама нея я биеше после в ушите, дали има 2 пъти да е слязла инфекция надолу. Е, па брат й сега все в гърдите му е слабото място  #Crazy
Иве, води ги някъде на плуване, много помага.
Д. иска да плува като му махнат гипса, та се чудя дали ще пуснат и Вико с него, ако става, го пускам веднага, да му се съберат всеки ден плуване.
Яна, как ти е крака?

# 233
Да,вчера беше студено и духаше студен вятър.Днес пак не ехубаво времето за навън точно заради вятъра,но на завет и слънце бива.До нас в градината ги бяха извели децата.Аз и да искам немога да ги изведа щото Никола неиска да обуе гащи.Дано утре да може да е по-добре,да не е толкова зачервен,особено в сряда и четвъртък имам много задачи.Готвя тука някаква супа с подръчни материали да видим какво ще стане въобще,спи ми се и ходя като в мъгла.Гаден ден ми е,поне децата са спокойни.Мен винаги като Надина остане ме притеснява,че тя иска все да се прави нещо,да излиза,сега се е заиграла.Ми то неможе все нещо да се прави и някъде да се ходи,и аз обичам и пак трудно й смогвам.Утре ще е на градина и Никола какво ще прави сам цял ден не знам.
Галенче бързо да минава!И на всички които имат нужда стискам палци!
Крака ми е нормално но когато съм уморена и недоспала ми тежи и ми е по чувствителен,ама какво да се прави.Дидо как е?

# 234
  • София
Иве, аз не съм си вкъщи, та за часове и приеми точно ще мога утре да ти кажа. Доколкото разбрах, Масларски казал да й даваме един от сиропите, които имаме вкъщи (не разбрах кой, но предполагам Хустагил, другият, който имаме е Амбрекс) + фарингосепт. Аз четох в интернет, че е хубаво да се пият много течности, но топли, а не горещи или студени, да се овлажнява въздухът, много е важно гласът да се щади, да не се говори (това не знам как става с деца), за парата в банята знаеш, хубаво е и разходки на чист въздух, но в този вятър сигурно не е добре. Смученето на лукчето също може би е добра идея. Масларски е казал, че минава за 3-4 дни, но трябва много да се наблюдава детето, т.к. има опасност от задух (каналът около гл. струни е по-тесен при децата и има някаква анатомична особеност, която повишава риска). Аз снощи доста време не спах, защото я виждах, че не диша спокойно.

# 235
  • София,
За Ларингита добре действа ериуса, даже мисля че задължително го изписват - противоалергично е, а кашлицата успешно се подтиска със синекод Peace. Поне ние винаги така сме се лекували и инхалации с физиологичен разтвор, може и вентолин, но рядко Peace. Да се оправят всички болни мъници!  Peace
А за моите проблеми аз къде ли не ходих вече - писна ми, пратиха ме накрая в ракова - но до там още не съм стигнала, реших че първо ще пробвам и с хомеопатия и ако нестане тогава ще ходя в ракова. Вики уж няма миоми или нещо обезпокоително - колко пъти ме гледат и на ехограф - казват че всичко е нормално, по скоро проблемите ми са от хематологична гледна точка - от съсирването на кръвта. Явно прекалено бързо се съсирва, защото първите дни всичко си е наред, проблемите ми са последните два дни особено четвъртия, вместо да ми спира, се започва едно изпомпване на кръв и изхвърляне на страшни съсиреци, които явно се образуват отвътре по вътрешните стени на матката и тя естествено трябва да ги изхвърли и затова помпа още повече кръв. Ето днес вече съм долбре и нищо ми няма.
Излизахме за малко сутринта по работа - пуснах изследванията за ДГ, но забравих стъкълце да занеса, дадоха ни и утре пак ще ходим.
А Вероника незная какво и става тези дни, днес като излизахме от една банка тук, се спъна в нищото беквално и като се пльосна отпред на плочките разцепи си устната , текна кръв, изплаши се рева, дори помислих че зъбче е счупила, но всичко е наред Peace, какво и става както спънат кон е! Tired

# 236
  • София
Семирамида, обърни си внимание, каквато и да е причината, мерки трябва да се вземат. Една позната, която много редовно се следеше в Токуда, т.к. има наследствена обремененост за гинек. заболявания, наскоро беше супер разочарована, защото след супер редовни и подробни прегледи там все й казваха, че няма проблеми, а всъщност като отиде на друго място за профилактични прегледи от работодателя, се оказа, че има сериозна раничка и се наложи операция. Не казвам, че и при теб е така, но просто за всеки случай отиди и на друго място да те видят.

Милата Вероничка явно е влязла в някаква серия от неприятности, дано няма повече!

# 237
Дани, не разчитай само на Токуда, сладка Вероничка  Heart Eyes

Иве, като беше по-малък с хомеопатия. Откакто спрях Х, един път е бил с ларингит, давах някакъв сироп, но не помня какъв, най-вероятно стодал,да всъщност съм сигурна, че е това, защото този с ружата започнах по-късно да давам. Сега пък съм на хустагил и съм много доволна от него. Но за да има ефект, трябва често да се дава, през два три часа, така ми е казал педи. Този последния път правих инхалация с лайка и сода, беше му много лоша кашлицата. Предишните пъти само с овлажнителя минавахме. Синекод никога не съм давала, имам резерви, срещу противоалергичните също, но тях по-скоро бих дала при тежка кашлица. Ако мине без тях е най-добре. От Беличева знам, че при ларингит не се дават алергени, не се пият мултивитамини, а вит С, защото някои от съставките на мулти (май В-тата) алергизират. Сега се сетих, че и хомеожен давах последния път, но той е микс, знам, че не го харесваш, въпреки че аз съм доволна. Правиш ли инхалации? Аз инхалатора откакто го имам не е правил ларингит, но ми се струва много подходящо точно за това Hug

# 238
  • София,
Дани, не разчитай само на Токуда, сладка Вероничка  Heart Eyes
Еми не разчитам само на Токуда, и не мислете че съм ходила само там - напротив - това е последното място където ходих. Всъщност тези проблеми при мен са още след първото раждане - кажи речи десетина година Peace. Първо ходих в Шейново, там ми предписваха да пия противозачатъчни, които уж помагаха за известно време, после обаче като забременях с Вероника и покрай проблемите с нея в М.Д. миказаха че имам някакво заболяване на кръвта, свързано е със съсирването - някаква Лайденова мутация и от там ми забраниха всякакви противозачатъчни и изобщо, ходила съм и в ТК и при разни други ей така просто лекари, къде ли не, та накрая и в Токуда, но там при различни не при една и съща, и лошото е че всички казват едно и също - няма проблем с матката или яйчниците - те са само малко поликистозни, но не е от това, пратиха ме и на хематолог Rolling Eyes, обаче той пък ме прати другаде и така - писна ми вече. От няколко месеца тук пробвам и с разни бабини илачи Mr. Green, ама ето на - нищо не помага ooooh!, дано поне в критическата да спре Mr. Green.
А ако някой може да ми препоръча добър гинеколог, няма да му се ръзсърдя, освен ако не съм ходила вече при него де!  Rolling Eyes

# 239
  • София
Май стана пристъпа от даване на нурофен 3 пъти,отиде за хустагил мъж ми,Хомеопата него ми каза.За сега е по добре,надявам се да се оправи,и хомеопата и джи пи то казаха че е реакция от ваксината тетанус,поставена на нездрав организъм ooooh! ooooh! проклето куче,толкова клетви му хвърлих че скоро може и да гушне букета #2gunfire
Провокира нещо ваксината-първо кашлицата после жълтата хрема.
Записвам си,аз синекод НЕ обичам.Против антихистамините съм,но вече незнам и аз какво правя Sadтрябва да си направя дневник и да действам адекватно.В моменти съм.....все едно не съм аз
Айка чакам да ми кажеш Масларски точно какво е дал по час Laughing

Общи условия

Активация на акаунт