ЮЛИ 2007

• 23 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Иве, да вземе и кремчето на хустагил за мазане на гърдички, нищо, че е от гърлото кашлицата, облекчава Peace

# 241
  • София
Имам крема.
Вико ще ходим на плуване и аз съм го планувала.
А този хустагил-за каква точно кашлица е?Ники има спазъм и на ларинкса и на дробовете.Май не трябва да разкашля поне сега сиропа,но не и да подтиска като синекода.

# 242
  • София
Иве, Хустагилът мисля е за влажна. (Не съм вкъщи, Марти да поправя ако бъркам).

Забравих да кажа, че аз мажа с пулмекс бебе (екстракт от розмарин, евкалипт и още нещо), според Кая мирише на извънземно. Сигурно на Хустагил кремчето е подобно.

# 243
Хахах извънземно,леле Кая ме рабива!Моля те Галенче записвай си някъде тия бисери,сега какви ги ръси,а като попорасне какво ли ще е!
Никола заспа към 2ч. и се събуди в такава истерия,мята се,вика,рева и аз ревах с него и незнам как да му помогна и мисля,че ще припадне от болка,че си прецаках детето.Намазах с дефламол той пак заспа.Звънах на кой ли не и на Галя да я питам за арника,че Ивето ме подсети каза да дам,че ще му мине.На мен ми изглежда сега все едно няма минаване,егати и кошмара.Сега чакам Д. да ми донесе и дано я купи арниката и гентамицин му казах да вземе.
Надина и тя спа доста,уикенда не им стига за да се наспиват.Аз ще си сипя нещо щото вече не съм на себе си също.

# 244
хустагила става и за суха, и за влажна, действа отхрачващо. Кремчето хустагил на мен повече ми харесва от пулмекс, то е с етерични масла

# 245
Яна  Hug Ще мине, само стискай зъби.

# 246
  • София
Янче, ужас направо Sad

Не съм познала за сиропа. Значи, Иве, етокакво е изписал Масларски:
- Амбрекс сироп - 3 пъти х 2.5 мл.
- Кларитин сироп - 1 път х 5 мл.
- Ефизол - три таблетки дневно
- Витамин С - две ампули дневно
- два пъти на ден инхалации.

# 247
  • sf
Яна  Hug
има и тема във здравния за фимозата, може там да има някой съвет.
аз на Вико не пипам, чат-пат подръпвам, но става лесно, мисля,че е добре.

Иве, как сте?
За днес приклЮчих с работата, децата са навън със свеки, доволна съм  Mr. Green

Да ви кажа какво си мислех днес след толкова обикаляне из града. Боклуците са по-малко, да, обаче пак е мизерно и мърляво. Самия град е грозен, улиците, тротоарите, къщи стари, счупени, грозота. Не виждам оправия в скоро време.
А днес пак имало земетръс в Япония, при Аеца- 7 и нещо по Рихтер  Tired не е на добре

# 248
Въобще ли не пипаш, в смисъл и като го къпеш ли?

При Никола сякаш си стоим на едно масто от доста време - и доц Бранков и моят педи са на мнение, че щом е започнало да се забелва, няма проблем, дано да е така

Този амбрекс билков ли е? Да си го включа в рецептурника, ако е така? Laughing

# 249
  • София
Яна Praynig бързо да минава, Sad много ми е жал.
Вики по добре.
Айка амбрекс -е амброксол силно отхрачващо-сироп.
Кларитина внимавай,наблюдавай я,Ради от него падаше и селюляше такъв ужас ми беше катого дадох,но той беше малък.Благодаря за справката.

# 250
  • sf
Ами той често се къпе или сам,или с кака си, не го сапунисвам всеки път и не се сещам да пипам там. Ако се сетя веднъж на две седмици  Rolling Eyes един път сам се дърпаше и ми показваше, доста я беше оголил, та си мисля,че е добре. Ще се загедам довечера да видя точно как е.  Crazy

Пфу, проблем, банския му се скапал, толкова се е разширил,че му пада, свеки ми каза оня ден, а аз чак сега се сетих да погледна, че утре има плуване. Не мога да нанижа ластик,а май още не са изкарали по магазините .  Thinking Бих го пуснала с бельо-бокесрки да плува,ама той сигурно няма да иска  ooooh!

# 251
здравейте
Леле Яна, като чета и настръхвам , кой знае колко го боли мъничето  Cry Дано да мине по скоро и да забравите и двамата Rolling Eyes
Аз почти нищо не забелвам, придърпвам леко има отворче ,но много малко ,не смея да придърпвам повече, доста ме е страх.
Днес ходихме до Масларски, исках да провери нещо на Вики.На две хранения последните дни Вики получава нещо като конвулсия, която при извикване на името му спира- което в случая е добре, каза ми доктора че значи не е епилептичен припадък , а нещо свързано с липсата на достатъчно калций в организма му в момента ooooh!Толкова се бях шашнала...............Сега трябва да го наблюдавам  Praynig
Иве, не се упреквай HugЕва е карала един ларингит, установен от Масларски.След това май пак е боледувала ,но по леко.Получаваше нощни пристъпи и отварях прозореца за да поеме въздух.Успокояваше се много от висенето в запарената баня.Бързо да ви минава   bouquet
И аз имам такова наблюдение за София, много е грозна, неподредена, някак сива и мрачна Rolling Eyes
Айка, прегръдки за Кая( това дете говори страхотни неща  Laughing) и бързо да оздравява  Hug
Мая  Hug

# 252
  • София
КАМИ Praynig Praynig Praynig нямам думи да те успокоя,незнам как си се увствала
Пак почна да кашля Ники Twisted Evil

# 253
  • USA
Ками, дано да нямате повече такива епизоди и да е свързано с израстването.  Praynig Наистина, щом спира като го викате, сигурно не е нещо сериозно.  Hug

Янче, много му се е насъбрало на Никола. Ще мине, стискай зъби. Няма как да не се оправи.  Hug

Иве, дано скоро да просветне и при вас.

Айка, дано Кая бързо да пребори ларингита. Криси вече е по-добре. На градина е днес, аз си му давам антибиотик. Той започна да вдига температура в четвъртък и реших повече да не се правя на герой. И аз съм по-добре, но зарината от работа. Сега само се надявам на необезпокояван работен ден.

Дани, аз имам същата мутация. Пиех аспирин в малки дози по едно време, но спирах по време на цикъл. Но за първи път чувам тя да е причина за такива кръвоизливи. По-скоро по-леко би трявало да е от съсирването, не ги разбирам нещата. Ужасно е, че лекарите не могат да разберат какво точно причинява това. Аз си мисля, че щом е започнало след раждането е хормонално. Забравих дали ти бяха правили хистероскопия или поне снимка някаква на матката (на ехограф не се виждат нещата). Мерили ли са ти лигавицата на матката?

# 254
през последните две седмици научих за 4 случая на познати ,които не могат да бъдат диагностицирани в Бг болниците.Обикалят насам натам ,препращат ги и ги прехвърлят от лекар на лекар и нищо не се оправя  Rolling EyesТова говори толкова лошо за нашите лекари ,че само се моля да не ни се случва нищо сериозно и да сме здрави  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт