ЮЛИ 2007

• 23 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Ками мила дано няма нищо,толквоа е сладък Виктор сега гледах снимките ви във фейса.Много си приличат с кака Ева,страхотни сте и 4мата.Все някакви притеснения,без доктори неможе наистина,но тръгнеш ли по доктори попадаш във въртележка.Хем да не се предоверяваш на един,хем е хубаво да имаш доверия на някой.Малко им плащат,много пациенти,на няколко места работят и изпускат нишката.Надявам се да нямате проблеми!
И аз си мисля Дани че е хормонално,ти иследвала ли си хормоните си.Аз искам да си иследвам мойте,но май е доста скъпо.
И като говорим за доктори има такива без грам усещане и такт.Сега като звъннах на жената хирург,тя ми вика абе май ще ви пращам на операция щото той прекалено изнежен и чувствителен и ти взимаш навътре нещата и не се справяш.Е какво да значи това,че взимам навътре нещата,страна жена.Чак и ме вбеси,ей така се ходи на операция все едно на кафе се отива.Дадох му арниката,дано го успокои,полях също и намазах с гентамицин.Моял се да си струва тоя тормоз и болка и да не се стига до нещо по-сериозно.Ми неговата също се движеше,но не излизаше главата,отвора отгоре беше много малък колкото да пишка.

# 256
Ками Hug Ако имаше съмнения за нещо сериозно, щеше да те прати при специалист

Цитат
Ми неговата също се движеше,но не излизаше главата
а поне малко виждаше ли се, тоест беше ли тръгнало да се забелва? Тя тази заради вторичните сраствания ли ти го е казала? Започвам за се шашкам...

Вики, браво на Вико, че сам се къпе. Никола не може да се мие хубаво, а пък косата да си измие - абсурд. Само миенето на ръцете съм го оставила на него. Там го обръща на игра и търка хубаво и дълго Laughing

# 257
Не не се виждаше главата през дупката,но кожата горе се движеше и вътре самата глава се  движеше.Ми незнам защо ми каза така тази жена дано не е права,може би се опасява че пак може да се срасне.
Спокойна нощ на всички проблемни и дано утре е по-добро от днес!

# 258
  • USA
Янче, как точно му я забелиха. Дърпаха ли или резнаха? Интересно ми е как са подходили. Кое точно беше инфектирано? И с каква операция те плашат?  Shocked

Да ви кажа, запалих се да гледам Стъклен дом. Сега съм на първите серии на първия сезон. Simple Smile

Ками и Мими, пуснете някоя снимка да видим бебочковците тези, които нямаме ФБ?

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 22:55 от Winx

# 259
  • София,
Ками страхотни са снимките и аз ги гледах! Peace Дано само си въобразяваш, успокой се и не мисли лоши неща Naughty, всичко ще е наред, той е още много малък и не може да си контролира рефлексите! Peace
Уинкс - това с меренето на лигавицата ми стана интересно, как се парви? Засега само с ехограх са ме гледали и са ми казвали че всичко е наред. За хормвоналните също ми казаха и се бях навила да ги правя, но пусти много скъпи, ходих после уж да ги правим - но другата лекарка ме върна, каза че няма смисъл, абе лекари писна ми от всичк  и на никого нямам вяра вече Twisted Evil
Все някакви притеснения,без доктори неможе наистина,но тръгнеш ли по доктори попадаш във въртележка.Хем да не се предоверяваш на един,хем е хубаво да имаш доверия на някой.Малко им плащат,много пациенти,на няколко места работят и изпускат нишката.
Яна, а за Никола наистина след това сега е много вероятно пак да се срастне и то много бързо и после вече няма начин трябва си операция, тя не е нищо особено по различно, просто се изрязва и отстранява тази кожичка дето покрива главата, абе прави си се като обрязването, дето го практикуват в много страни и то именно от хигиенната гледна точка. Сега е важно наред с промивките и мазането да не спираш да опъваш назад и да забелваш, значи измиваш или обливаш с риванола, като издърпваш максимално назад кожата и тогава мажеш с гентамицина примерно, дефламола невиждам защо са го изписали, от него много го щипе и е възможно да се възпали повече - той е за изгаряния newsm78. А гентамицина омеква кожата и съдържа локален антибиотик, който да предазва от инфекция  Peace.
Иве на слушалка ли се чува спазъм и в дробчето, това не е добре, какво хомеопатично даваш или сте на инхалации, ситуацията е много ама много сложна, дано се оправяте вече, Синекода е немислим в тоя случай, Вентолрина се препоръчва, но и не се препоръчва,с билковите сиропи също много внимавай, те не се препоръчват при лаингиални и при такива спазми, особено ако детето е предразположено към алергии. По принцип ларингита си е алергично проявление на вирусно заболяване на ГДП, като вдишва въздух има ли затруднение? А щом не ви понасяат противоалергичните надявам се че поне хомеопата ви е дал нещо заместващо.
А Амбрекса е Мукосолван - съставът му е амброксол, лрекарствено вещество е няма билки вътре. Отхрачващо е да, но не чак толкова! Peace На нас ни действа много добре! Peace

# 260
  • USA
Дани, лигавицата може да ти я измерят и на ехографа. Проблемът е, че там не се вижда лигавица ли е, миома ли е какво е. Понякога е много дебела лигавицата и затова се кърви много, самата дебелина донякъде зависи и от хормоните. Е, как може като си застрахована да не може едно хормонално изследване да ти пуснат, а може да те пращат на онколог   Twisted Evil.
Спомням си как съм ревала като студентка като ходех на гинеколог и ми взимаха страшно много пари и все ми намираха ранички и ми предлагаха горене, операции етц.  #Cussing out
Между другото и мен в БГ ме гледа един лекар на ехограф и ми каза, че съм добре, а аз съвсем не бях добре. Просто ехографът не е универсално изследване и не може всичко да се види с него. За проблеми с матката трябва хистеросалпингограма (или цветна снимка, както и викат в БГ) или хистероскопия. Но в твоя случай си трябва хормонално изследване. (Това по моето компетентно мнение на финансист  Laughing).

# 261
Добро утро!
Благодарение на арниката детето се успокои,спа сравнително добре  с няколко местения из къщи и се събуди без болка и видимо не така червен и възпален.Благодаря ти Иве,че ми каза за арниката,срамота че за първи път я ползвам.Аз си взех и гентамицин и с него мажа,а дефламола е много хубаво кремче Дани и не е само за изгаряния.Та след малко мисля вече да почна да подръпвам дано се получи.
Не му го сцепваха или рязаха,само го забелиха и то внимателно и постепенно и пръскаха поне три пъти мястото с ледукаин Велинче.
Иве как сте днес,как мина нощта?Галенче и ти пиши.Айде до след малко,Надина отиде на градина с желание,че вчера откачи тука с мъченика.Дано днес вече е гащи и да излезем за малко.

# 262
  • USA
Браво Янче! Радвам се, че нещата отиват на подобряване. Ще се оправи Никола!  Hug

# 263
Добро утро
Янче радвам се че Никола е по добре.
Сега и Ива да се отчете че са по добре..
Хайде дано всички днес имат хубав ден.

# 264
Яна много се радвам че отшумява  Hug

# 265
  • София,
Добро утро и от нас! Hug
Яна браво - много се радвам, ще се оправи НИкола не се притеснявай, уткре вече ще е забравил.
А за арниката наистина е много добро ХЛ, аз дадох на Вероника когато си спука главата и явно още действа, защото днес устата и е двойна, страшно подута, особено отвътре, направо и се чудя как яде, но казва че не я боли и тя си спа спокойно. Днес сме на логопед, но преди това имаме куп работа да свършим, пак до банката да ходим и да занесем остатъка от изследванията, че отпечатък върху стъкълце не занесох вчера - забравих Tired.
Финансиста Mr. Green - благодаря Hug знам си аз естествено че се иска хормонално изследване и лечение, което лекарите в БГ уви ги е страх да прилагат, без изричното разрешение на хематолог, е аз ходих при един - но той нищо не можа да ми каже, но ми даде координати на една много добра, гинеколог - хематолог, която единствена в БГ се занимавала точно с този проблем, та другата седмица пращам дребоса на ДГ и мисля да започна от нея, тя работи в Ракова болница и ще ходя да я търся да се консултирам с нея, да направим някакви изследвания, по принцип липсата на хормона е на прогестерон, това ми е правено отдавна, и съм приемала противозачатъчни доста време, имаше ефект. Но сега с тая лайденова мутация се забраняват изрично всякакви хормонални лечения, поради огромен риск от тромбофлебия и никой лекар не иска да си сложи главата в горбата и да ми изпише хормони каквито и да били Sick то май в това е целия проблем. Айде само ви занимавам с глупости Laughing, сори. Пиключвам темата Mr. Green.
Надявам се и Ивето да сподели че са изкарали спокойна нощ! Hug

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 09:15 от Семирамида

# 266
малко по-късно звънни, Дани, пият си кафето сигурно  Simple Smile защо билковите сиропи да не се препоръчват при ларингит, всички ли? Хайде, ако има лайка или друго алергизиращо, да, но, ако е нещо хипоалергенно

Янче, много се радвам, че е по-добре, измъчи се детето  Hug и аз съм доволна от арниката, и все като стане нещо забравям за нея

# 267
Уинксче, няма да сбъркаш със Стъклен дом, № 1 е. Ще гледам  да не се изпусна нещо от втори сезон преди да си стигнала дотам

# 268
  • София
ДУ
Снощи дадох Х лекарство и 30 мин след това каза че иска лимон Shocked никога не е харесвал кисело,направих му сок и го изпи Shocked Shocked после легна заспа,аз отидох и правих отвърдителни изречения.Мъж ми се сети за лук и сложихме,по добре спа ,е кашля но в сръвнение с предишната нощ беше добре.
Яна много се радвам че Н е по добре,каква потенция беше арниката?
Дани нищо немога да кажа за твоите неволи Hug Praynig
Айка как е Кая?

# 269
това с лимона е много странно, браво, че е по-добре Grinning

днес съм спамър № 1, с едно дете съм само и си ми личи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт