ЮЛИ 2007

• 23 178
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Да Марти ужасно странно беше,в никакъв контекст не сме споменавали лимон.Той само при вида бяга.Хомеопата каза че е реакция от лекаство,било хубаво newsm78

# 271
  • Sofia
ДУ

леко черна серия наподобяват писаниците от последните страници  Confused . Янче и на теб какво ти мина през главата, дано му се вижда края и Н да е по-добре. Стискам ви всички палци.
Ками дано повече не се случва.  Praynig
Кая и Ники бързо да оздравяват. Това с лимона ме шашна, случвало ли се е и друг път, май имам някакъв спомен, че си разказвала Ивче.
Велина, да се присъединя към Марти, и аз гледам Стъклен дом, страхотен са го направили, снощната серия в началото ме остави замислена, но ми хареса продължението, мир и любов изведнъж настана, тъкмо бях намразила Димитър(Данаилов) и той взе че се поправи. А Ставреви са черешката, толкова добре играят, искрено се забавлявам с тях.
Дани, доколкото разбирам имаш при кого да отидеш, но ако решиш, ще ти дам координатите на моята гин. работи в онкологията и има кабинет срещу Универсиада. Добра е.

# 272
  • София
За Ради съм казвала че обича кисело,аз и баща ми ядем много кисело,Рдослав също,но Ники се потриса.
Сега и кръв от носа му текна

# 273
някои вируси отслабват капилярите...

# 274
  • София
Янче, аз снощи разказвах на мъжа ми, той каза, че би трябвало много бързо да мине болката при Никола, дано наистина отслабне вече. Hug

Ками, дано няма нищо при Вики,  а защо може да не му достига калций?

Ужасно е с лекарите наистина, човек не знае къде да отиде... Sad ТОва е единственото нещо, което ме отчайва тук (иначе съм много тецък камък, засега съм категорична, че не мърдам от Бг за постоянно).

Уинкс, първият сезон беше много интересен. Сега пак е интересно (началото снощи много ме изненада, откровено казано), но е някак по-разводнен вече сериалът. Ама пак си го харесвам, де. И аз съм фен на Ставреви, а също и на Христо и Елена, диалозите им са много интересни  Laughing

При нас нощта беше спокойна, малко кашлица, Т около 38, но като е станала Кая е имала сериозен пристъп, мъжът ми ми се обади и беше на нокти, беше набрал и на лекарите и на всичко... Предполагам, че след сън нещо се е насъбрало, но много време не спирала да кашля, ще видим довечера как ще е положението. И аз не знам на кого да вярвам за лекарствата... Ние например се чудим как така даваме един и същ сироп при ларингитна кашлица, дразнеща и лаеща, и при тип бронхитна, влажна от дробовете... Но съм се доверила сега на този лекар и малко ще изчакам.

# 275
  • Sofia
Лошо ми става само като чета за пристъпите, имали сме случаи в които през нощта Макс толкова кашля,че плаче на сън. Два пъти се е случвало, през деня нищо и вечерта внезапно влошаване, темп... абе пълен ужаш.
Днес си идват децата, нямам търпение да си ги гушна. Макс едни обяснения в любов ми прави по тел, но мина добре гостуването при баба и дядо, бях се уплашила, той в началото се дърпаше. На Мати пък обикновено не му се прибира, сега ми казва, че се радвал, липсвала съм му   Heart Eyes
За ходенето по лекари наистина е трудно, разчитам на личната, до сега не ме е подвеждала, много пъти благодарение на нея сме се "спасявали" в доста тежки ситуации, когато ни е насочвала към колега.

# 276
Айка, точно тези пристъпи са най-лошото на ларингита. Или я слагаш до тенджерата с лайка и сода да диша пара, или вкарваш в банята и пускаш гореща вода, докато стане банята като сауна, облекчава много

Моят мъж много иска да се "спасяваме от тая държава". Той по принцип си е малко черноглед и не му обръщам много, много внимание на прогнозите, които прави. Много се е афектирал от демографските данни, и по-специално на някои етноси, и прогнозира, че след 20 години в градовете сме щели да се заключваме, както сега хората по селата, в които има и циг. населениене, не смеят да се покажат от къщите си по тъмно. Аз естествено казвам, че няма да се стигне до там. Прогнозира също гражданска война, породена от този етнос, или ако не гражданска, то поне размирици на места. За сега не ме е убедил, но като ми каже "нашите деца няма да учат в България, това трябва да ти е ясно" и то с тон, който не подлежи на коментар, се замислям дали наистина не е по-добре да отидем някъде цялото семейство, а не след години ние да сме тук, а децата ни някъде

Аз не съм гледала първи сезон, започнах от втори, все се каня да си го дръпна

# 277
ДУ
4ета ви и гледам много неприятни слу4ки  Confused
Ян4е,стискам палци бързо да се възстанови Никола.Няма да забравя на Марти педито като му дръпна пишлето как рева 2 дена,а аз 6тях да припадна .
Всички болни да оздравяват бързо  Hug
Мен тази седмица ме натовариха да водя едни стажанти и съм адски заета,6те минавам да хвърлям поглед тук. Оф,как пиша само в бързината....

# 278
И мен за децата ме е страх. За нас - имаме добър стандарт, добри професии и гладни няма да останем. Родителите ни са осигурени - поне към момента. Само не знам на какво си обричам децата като останем тук.
Това, което ме притеснява са лекари, зъболекари, училище и подобни. Все пак не живеем изолирано. Последните няколко страници се убеждавам, че никой няма доверие на лекаря си и се ходи за второ - трето мнение, всеки чете, за да е сигурен това ли е сиропчето и т.н. Това не ми изглежда правилно.
За малчо направих детска градина, но училище и университет не мога да направя /за да получи правилното според мен образование и отношение/
От друга страна след "джунглата" тук ще са способни да се оправят навсякъде  Mr. Green
Дано не съжаляваме след време...

# 279
  • София
И аз не знам. За ученето тя сама ще си избере, като дойде времето, живот и здраве. Но аз за себе си знам, че ако емигрирам няма да съм на мястото си, ще се чувствам без корени, може би защото не искам да се отделям от родителите си. Да кажат емигриралите, какво е чувството  Mr. Green

# 280
 Hug
Яна   spoko ужасно е това през което минавате и ти и Никола
Радвам се , че се подобрява положението  Praynig
Ками  Hug Масларски не го познавам лично, но по ваши коментари е човек на кого може да се има доверие  Peace
ayka, Иве  Hug Hug бързо да отминават болежките на дечица  Praynig
За ситуацията около нас - ами аз направо си се плаша, а не съм от черногледите  Rolling Eyes
Имам чувството че за последните 2 години се върнахме с 20 години назад и  като манталитет, и като социално и финансово положение   Tired Sad

Откъде сваляте Стъклен дом  newsm78 Искам да го патя на сестра ми в Ит, а не успях да го намеря  Blush
А ако някой има Мисия Лондон да го пусне по Скайпа - ще съм благодарна во век и веков   bouquet Grinning
Хубав ден на всички Simple Smile

# 281
Добър ден!
Ками, чела съм че липсата на калций в организма води до такива потрепервания при децата. На моята кума момиченцето на година и половина при заспиване притреперваше, но няма нищо сериозно.Невролог най- добре може да каже  Hug
Вчерашната серия на " Стъклен дом" не ми хареса. Направо ми се стори коренно различен сериала, дори на места смешен.
За България съм си мислела, че като сме толкова негативно настроени, няма как да излезем от мизерията. Както един човек след като не спира да си мисли какъв е карък и неудачник е все такъв, така и с общественото ни мнение и нагласата за родината.
Ние в неделя сме на кръщене в манастир до Ботевград. Исках да взема и Дели с нас, но нали е бил контактен с варицела и се притеснявам.А и домакините са малко чувствителни на тема болести.  

# 282
Бубе, един-два дни преди избиване на пъпките има леки симптоми - запушен нос, хрема, кашлица, Т, по-това може да се познае. Тогава е и заразен. Че сме черногледи, черногледи сме като цяло. Ама има и факти, които не зависят от начина ни на мислене. Например, че когато нашите деца станат на 20 г, от 7 техни връстници, един ще е етнически българин. Аз не съм ок с това. Не искам да възпитавам децата си в расизъм, опитвам се да налагам на Никола европейско мислене в тази връзка. Вярно е, има и културни, работливи, честни роми. Да но те като манталитет са като българите - раждат по две деца, и те също като нас ще бъдат претопени от онези другите, които раждат по 10, 5 от които са в институции, а другите 5 на улицата да крадат и просят. Истината е, че част от ромите (точно тези, които се множат най-бързо и заплашват да ни превземат) са ГЕНЕТИЧНО глупави, мързеливи, крадливи и лъжливи същества. Надеждата ми беше, че след падането на визите, ще мигрират към западна Европа, но там се намери един умен човек в лицето на Саркози, който може да търпи северноафриканците, но нашите хубавци ни ги върна с двеста обратно

Майче, ти поне нямаш грижа с твоята професия. За нас с мъжа ми варианта е илиработа в институциите на ЕС, където се започва с много сериозен конкурс и много четене (ние от месеци само си прехвърляме топката кой да се готви  Laughing) или MBA и смяна на попрището. Това второто го обмислям от известно време, но нещо хич не ми се връща в университет, предпочитам като чета да е за конкретен практически казус, а не теории

Веси, от замунда

# 283
За потреперването щях да пиша - малчо го правеше като бебе. Веднъж го направи пред педиатърката и тя каза, че не е нещо притеснително и ще мине. И наистина вече не го прави

# 284
  • София
Ужасно съм уморена,много ми се спи,а не съм орала и копала Mr. Green
Марти,циганин градинар и негър скийор-няма.Аз честни цигани не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт