ЮЛИ 2007

• 23 178
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Иве и аз съм така,явно дето ни отпуска адреналина от напрежението.На мен ми се вие свят,повдига ми се и ме боли корема,все едно вирус но не е так ами става като прегоря.Никола от снощи не е пишкал и сега се гониме из къщи,какво ли не правя за да го изпикая.  ooooh!

# 286
  • sf
Аз за днес се наработих, довечера сме на тренировка, дано не е много студено,че и Вико ще влача с нас.
У дома атмосферата е нещо натегната, няма кой знае каква причина, ама напрежението витае  Confused хубавото е,че мога да изляза и мъжо не може да ме стигне  Joy

Яна, давай му да играе във топлата вана, нали сте на ТЕЦ  Joy

Като казвах,че Вико се къпе сам, не си представяйте,че сам се съпунисва и плакне  hahaha далече от това постижение. Имах впредвид,че му пълня голям леген и го оставям да се плацика там. През вечер го мия с пяна и плакна аз. Той най-често се изпикава в легена и тогава се пльосва вътре, а по някое време си завира главата под водата и прави балончета  Joy

# 287
Вики,важното е че не губим чувство за хумор пък и черен да е,много ти е веселко нещо или смях през сълзи,хихи!И аз като се замисля може просто да съм махмурлия от снощи щото от 18ч. взех да движа с една чаша водка из къщи.  Joy Къпах го,сумати време рева и го държах във водата,обаче тц не се изпика поне заспа.Той Никола по принцип рядко пикае,а инъче пие течности.Сега сядам,пускам си един филм,зарязвам цялата къща и малко да разтоваря.
Ина мен не ми допадна серията от новия сезон,особено Камен какъв лигав е станал и взел да пие,ей тва е няма вече проблеми,взе да пие,някой хора имат нужда от определена доза неприятности за да стоят в релси вече се убеждавам в това,може и аз да съм от тях знае ли човек щом все нещо ми се случва.
Били ми се губи на мене.

# 288
Малчо пък се къпе сам. Аз гледам да съм в банята, за да не се подхлъзне нещо или да си пусне гореща вода, но примерно вчера му сипах шампоан в ръчичката /иначе ще отива по една опаковка на къпане/ и го оставих да се къпе, а аз отидох да сложа вечерята в печката. След 10тина мин пак влязох и той се беше хванал да мие плочки и подобни  Mr. Green
Накрая само го изплаквам за всеки случай и е готов. И пишлето си сам мие и отваря и каквото там трябва.
Но от няколко дни ме е почнал с едни въпроси... Примерно: Ти ще умреш ли? Вчера ме пита за какво са му тестисите, той не искал да има  hahaha

# 289
  • София
Яна другия трик е преливаш вода пред него на малки струйки,от чаша в чаша или му даваш той да прелива.
Нарязах лук,ама пресен в една чиния,защото стария ми свърши,направо вони къщата ама дано е за добро.Ками жива и здрава да си с този съвет.Значи малко да се раздвижи Ники и почва да кашля,като лежи не,това за първи път ни се случва.Няма какво да си търся причини,ваксината е и нурофена.Дани в този ред на мисли по добре че не сте сложити тетанус.На Вико са сложили защото е било дълбоко и е шит-лепен/не помня/ако е повърхностна раната,добра промивка и всичко е на ред.Нашата също беше лека ето вече не личи,ама в паниката и като няма кой да го види,слагай ваксина Twisted Evil
Яна кажи коя потенция арника даде?
Отивам да легна,направо като пребито куче съм,да от напрежението е?
За къпането и моите си сипват сами и си търкат телата,но никой не ги оставя сами Naughty
При нас е ти ще устарееш ли?Ако Ради си чопли нещо по лицето/на скоро пъпчица имаще/му казвам ако продължиш да чоплиш ще устарееш и ще се сбръчкаш и спира Laughing

# 290
Дадох 5 CH,такава е имало и такава е взел Д.,Галя каза че може и 9 но да е ниска потенция.
И мойте се къпят сами,задължително се мият плочките,имат си и гъбички.Шампоана стои на високо щото и на мен ми се се случвало да се излее една опаковка.

# 291
аз като го върна от детска директно вкарвам в банята за дезинфекция, много яко насапунисване, коса, дрехите за пране директно, до нищо не му давам да се допира  Laughing имало е случаи да го оставям да се плицика и полива, но не и да се къпе. Косата пък я мием като му слагам една пелена на очичките и той си я държи и мърмори, докато аз мия...голяма драма. Има голямо желание да си мие зъбите, както Спортакус казва, по 10 пъти вляво и дясно, но аз не давам - първо му ги измивам аз и после той сам демонстрира миене, горните кътници въобще не схваща как се мият обаче

трябва да си взема една арника с ниска потенция да имам

# 292
  • София
Камен на мен от предния сезон си ми е супер лигав и като цяло отношенията им с Боряна са ми доста напудрени и изкуствени, но - хора разни. Може и да има двойки, които така си  комуникират, знам ли... Във всеки случай са ми най-безинтересната линия в сериала  Laughing

А на мен днес ми се обажда госпожата от градината да ми каже, че до четвъртък трябва да подам декларация на кои дати детето ще посещава градина през юни, юли и август, т.к. се дава предварителна заявка за храната и се плаща предвеарително за тези месеци. И през трите месеца групите ще са сборни (това не ми пречи по принцип, защото не мога три месеца да си стоя вкъщи, така или иначе). Не е ясно дали ще се затваря градината и ако да - кога. Планиран бил някакъв ремонт, но трябвало първо да видят колко деца са заявили, че ще ходят на градина през август. Ако затваряли, но все пак имало желаещи за градина, можело да сформират група и да ходят в друга градина. Малко съм объркана как да подам декларацията до четвъртък, като не се знае дали ще се затваря през август, аз как тогава да си планирам отпуската, нали трябва да я съобразя с това??? Ммммм, ще си замълча!

Aa, и ще имат лагер на море от 3 юни  Laughing

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 15:22 от ayka

# 293
Ayka,би ли го пуснала на лагер толкова малък, а и другите моми4ета да си кажат мнението.То и при нас 6те има,но мисля,4е е малък.

# 294
привет
Ева спи ,но брат й не иска  Mr. Green  CrazyСлед малко свекърва ми ще я води при Галя , да й даде нещо за задна хрема и да позакрепи малко ,че пролетта все я ловят вирусите Еви  Rolling Eyes
Майче, какви точно потрепвания е имал Малчо??Ако искаш може и на лични  Hug
Айка, по скоро калцият не се усвоява добре от организма му , затова се изписва и вит.Д при бебетата  PeaceАз обаче много често забравях да го давам EmbarassedМоже и аз да съм виновна..........Иначе забелязвам че съм много по улегнала отколкото с Ева, ако това беше станало с нея щях да орева света и да си мисля какви ли не черни картини, но сега съм сигурна че нищо му няма на малкият  Heart EyesМерси за милите думи на всички   bouquet
Деси ,нищо не казваш за операцията, дай инфо , боли ли, има ли видим резултат или след време???
Аз гледах малко от филма и ми хареса, тази сестрата на Боряна коя актриса е ,много ми прилича на Анджелина Джоли  GrinningИ имам чувството че ще е някаква гадинка тя  Thinking
Айка и ние попълваме такива декларации , дори и миналото лято пак беше така.При нас градината няма да работи м.август, през другите месеци ще бъдат сборни - но това само госпожите си го приказват , групите са си цели, малко са родителите които могат да почиват 3 месеца  Mr. Green
Ева също се къпе сама ,но под надзора на баща си .Обожава да си сапунисва главата , но не обича да я плакне и друг го прави вместо нея  Laughing

# 295
  • София
Това е Диляна Попова, и аз снощи за първи път забелязах, че прилича на Джоли. Ще я видим каква ще го играе... И аз имам разни съмнения, ама не коментирам заради тези, които са на старите сезони още  Laughing

Много са малки според мен още за лагери. Мен са ме пуснали в Берковица на три години, дошли са да ме видят по средата на лагера, явно съм оревала света, те се прибрали нашите в София и на другия ден баща ми не издържал и дошъл да ме вземе  hahaha Честно казано не си представям как ще ги мажат със слънцезащитни и как ще ги къпят всеки ден след плаж всички деца, освен това толкова рано през юни сигурно ще е студено...Не съм го обсъждала с Кая, но ми се струва, че е рано тази година.

# 296
според мен е по-хубава от Джоли  Simple Smile

Никола изяви желание да ходи на лагер, много добре му обясних, че вечерта няма да спи при нас, не знам дали разбра добре обаче. Няма да го пускам сега, догодина евентуално. Мен не са ме пускали на лагери, имам едно зелено училище в 6-ти клас и това е, майка ми е твърдо против тези неща

Аз харесах вчерашната серия, според мен добре го разчупиха, ако бяха останали на старата сюжетна линия скоро щеше да стане банално. Камен не го харесвам нито депресиран, нито лигав, Чарли е № 1  Peace

В събота има ленински съботник в градината, всеки ще занесе по нещо да засади и да изчистим. Аз искам да занеса дръвче, върбичка примерно, откъде да я купя, от разсадник ли, знаете ли?

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 16:46 от марисса

# 297
  • sf
Едно време продаваха дръвчета на Женския пазар, сега не знам, но в градинските центрове трябва да има.
Аз Роки я пусках на лагер на 4г, но с баба си. Бих я пуснала и без нея, защото съм била с тях, виждала съм как ги гледат. Отговорно е и не ги оставят без надзор.
При нас градината ще почива Юли и август. Няма да го пращам в дежурната градина, свеки и тя си е отпуска, ще го гледа. За Юни не съм чула да има сборни групи.
В старата градина пускаха такива списъци и за м. Август задължително казваха на всички родители" пишете,че няма да посещава, защото няма да има събрана група, да не ви се пише,да плащате"  Joy и така всички като напишат "Не" за август, пред общината нямало желаещи за посещение и хоп! всички отпуска  Joy
Тая арника за какво е точно, за заздравяване на рани ли?

# 298
свеки знае ли, че ще го гледа?  Laughing за травми, хематоми...

# 299
  • sf
 Joy Има си хас да е отпуска и да не иска да го гледа  hahaha
мъж ми вчера я убеждаваше да ходи с двамата на море през август, а тя пък искала на планина.  Rolling Eyes ще видим какво ще излезе накрая.

Общи условия

Активация на акаунт