. Гледаме с мъжа ми и му казвам за Камен - представяш ли си, че този е 80ти набор и той ми вика "остаряхме" 
За емиграцията мога да говоря от тук до края на света
За лекарите, навсякъде има проблеми. Тук пак може да попаднеш на лош лекар или да имаш мал шанс. Безумно скъпо е. Образованието - тема необятна, ами тукашното не е много за хвалене тоже. Ще чуете догодина, когато Кристиан трябва да търгне на предучилищна
и дотогава трябва да научи буквите, числата до 30 и да си пише името (!!! неговото е 9 буквено За циганите, все чувствам някаква вина у хората като кажат нещо негативно, сакън да не ги изкарат расисти. Ами, не е въпрос на расизъм, а на културни различия. Не ме интересува кой с каква боя е ако си хвърля боклука навсякъде, живее като свиня и няма елементарно възпитание и желание за такова. Не може всички да се правим на толерантни и да се страхуваме да си подадем носа навън. Трябва да има някаква политика срещу това поведение и този начин на живот, не срещу циганите, а срещу циганията. И моля, няма да ги наричам "роми".
Марти, ти имаш златна професия. Въобще не си мисли за смяна.

, а и вече все повече няма да има. Днес цял следобяд тук мъдрая едни умни мисли в едно проучване
.
. Аз Ицко го пуснах за първи път в първи клас, но и тогава си беше малък - първата вечер като ми се обади в единадесет часа и като ми ревна по телефона и сърцето ми се скъса от притеснение.

ама чаша вино не ми се полага... особено в 6 сутринта