ЮЛИ 2007

• 23 178
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • USA
Веси, всички серии на Стъклен дом ги има в Youtube с доста добро качество. Да е жив и здрав който ги е качил!  Laughing На мен засега много ми харесва. Ставреви са ми любими. Умилявам се като показват кадри от София  Heart Eyes. Гледаме с мъжа ми и му казвам за Камен - представяш ли си, че този е 80ти набор и той ми вика "остаряхме" Simple Smile

За емиграцията мога да говоря от тук до края на света  Laughing. Имаше една мисъл "веднъж преминеш ли океана, все си от грешната страна"  Mr. Green. Аз вече съм претръпнала за толкова години, но човек минава през всякакви състояния. Доста дълго време си мислех, че сме тук временно и ще се върнем в БГ, сега не си мисля толкова за връщане, но не изключвам възможността. Просто си харесвам живота тук. Но аз и в БГ си го харесвах.

За лекарите, навсякъде има проблеми. Тук пак може да попаднеш на лош лекар или да имаш мал шанс. Безумно скъпо е. Образованието - тема необятна, ами тукашното не е много за хвалене тоже. Ще чуете догодина, когато Кристиан трябва да търгне на предучилищна  Crazy и дотогава трябва да научи буквите, числата до 30 и да си пише името (!!! неговото е 9 буквено  Mr. Green). Висшето е класи над нашето, няма какво да си кривя душата.

За циганите, все чувствам някаква вина у хората като кажат нещо негативно, сакън да не ги изкарат расисти. Ами, не е въпрос на расизъм, а на културни различия. Не ме интересува кой с каква боя е ако си хвърля боклука навсякъде, живее като свиня и няма елементарно възпитание и желание за такова. Не може всички да се правим на толерантни и да се страхуваме да си подадем носа навън. Трябва да има някаква политика срещу това поведение и този начин на живот, не срещу циганите, а срещу циганията. И моля, няма да ги наричам "роми".

Марти, ти имаш златна професия. Въобще не си мисли за смяна.

# 301
  • София
Ми той Камен си изглежда като 40-годишен, ще ме прощава, ама ний не сме остарели чак толкоз  Mr. Green

# 302
  • USA
Абе, не сме уж, ама като гледам връстниците ми играят родители на тийнейджъри и кандидат баби.  hahaha
По твоя въпрос, тук дойде едно семейство от БГ преди няколко месеца. Тъкмо се внедриха и децата си намериха приятели и свикнаха с нашата среда и сега се налага да се прибират в БГ, защото бабата е много зле. Гледам ги, че им се остава, но няма как. А тръгнат ли децата на училище е още по-трудно.

Дани, тъй като и аз съм мутирала  Mr. Green да ти кажа моя опит. Не знаят много за тези мутации, но доста хора ги имат. За да ги имаш ти, много хора в семейството ти ги имат. Аз съм била на хормонално лечение, пиех малки дози аспирин по това време. Ти си изкарала 2 безпроблемни бременности и нищо не ти е станало. Знаеш, те са си по-яки от хормонално лечение. Аз докато бях бременна си биех хепарин. Съгласна съм, че не е добре да взимаш естрогенни препарати, но може да се контролират нещата с кръворазреждащи. При теб проблемът е не толкова в мутацията, колкото в липса на диагноза. Дано да помогне тази лекарка.  Praynig

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 19:08 от Winx

# 303
  • София,
Ми той Камен си изглежда като 40-годишен, ще ме прощава, ама ний не сме остарели чак толкоз  Mr. Green
Айка много си парва! Mr. Green Mr. Green
Аз обаче филма го гледам отгоре отгоре и не защото не го харесвам, ами просто вечер по това време все нещо правя, вечеря, чинии, деца, баня, лягане и го слушам и само питам мъжа ми - сега какво стана, ами сега защо така и само го дразня Mr. Green. Все се каня да го гледам в нета, но пък през деня пак хич не ми остава време ooooh!, а и вече все повече няма да има. Днес цял следобяд тук мъдрая едни умни мисли в едно проучване Joy.
Исках да помоля ако се праща по скайпа Мисия Лондон, моля пратете ми я,  Praynig ще направя всичко възможно да я гледам - щеше ми се да е на кино, но може би след година, две, когато и Вероника стои  и мирува и гледа в киното. Вече имаме напредък де, трябва да я пробвам на някоя по кратко детско филмче в киното, в къщи вече си ги гледа открай докрай и по дългите, много ни е трудно да си задържим вниманието на определено нещо дълго впреме, особено ако не е интересно!
А за лагера и аз не бих я пуснала - сега в момента - малка е още, те не че и ще искат да я вземат де Joy. При Ицко когато ходеха от градината на такива зелени градини и морски и тем подобни - искаха на 4 дечица поне един възрастне да иде, т.е. имаше места и за дечицата, но и за придружители, че то няма как наистина с толкова малки дечица и то много да се оправя един учител. А и ги мешат после - по големи и по малки, та по - големите помагат за по малките Peace. Аз Ицко го пуснах за първи път в първи клас, но и тогава си беше малък - първата вечер като ми се обади в единадесет часа и като ми ревна по телефона и сърцето ми се скъса от притеснение.  Tired

# 304
  • Асеновград
Моля , моля , отказвам да остарявам , тъкмо пораснах  Mr. Green.Иначе Калин Врачански е 81-ви набор ,  по-малък от мен.
Тук съм , чета ви , мисля ви , много работа имам тези дни.

# 305
  • USA
Значи Калин е връстник на тоз юнак http://www.imdb.com/media/rm3188559616/nm1719342. Обаче, американецът играе ученик в гимназия.  Joy

И аз имам много работа, ама днес ми е ден за писане.  Mr. Green

# 306
  • София
Няма сравнение м/у двама,Калин е дядо,аз изглеждам по млада от него Mr. Green

# 307
  • София
oo, този си е направо дечко пред "зрелия" Камен.  Laughing

Яко ме тресат нервите, почнах да правя супа от коприва и установих, че в това си състояние не мога да изтрая чистенето на копривата, супер бавно става. Зарязах я за утре рано сутринта (евентуално), а сега дадох на Кая каша от кисело мляко, банан и бисквити  Embarassed Отивам да лягаме, дано да ми мине.

# 308
Диляна Попова ми е любима жена от мн. години. Преди беше гадже на Дичо. Общувала съм с нея, мн. е мила и естествена.Наистина е по-хубава от Джоли.  Играе в Лов.нет.
Дели се къпе сам. И тялото, и косата, и пишката. Понякога помагам, но добре се справя Peace
Днес минах 9км. с количката. Карах колелото вкъщи и коремни правих. Вече мн. ми се иска да отслабна. Остават ми още 4-5 кг Crazy

# 309
първосигнално Калин ме кефеше много ,но постепенно започнах да му се дразня.Гледах го в Шоуто на Слави и се държеше много лигаво  Sick
Аз мисля да пробвам Ева тази година на лагер ,но с баба й  Mr. GreenУтре ще говорим с директорката на градината  Peaceиначе сама не бих я пуснала , не само заради възрастта й Rolling Eyes

# 310
  • USA
Е, как това хубаво момиче се е хванало с Дичо, питам аз?  Mr. Green

Айка, един коктейл оправя нещата или чаша вино. Или тази арника, дето я хвалите  Joy.

# 311
  • София
Арника не е за нерви Mr. Green Mr. Green
Айка и мен ме тресат и немога да се побера в кожата си заради тъпата ваксина тетанус.
Затворени в къщи,направо сме на ръба.Не смея да ги изведа в този лек ветрец,а всички на вън.Те са изнервени,скача им се аз не им давам ужасно е направо

# 312
  • USA
Иве, защо не може да ги извеждаш? По-чувствителен ли е от ваксината към вируси? Какво ти казват?

А арниката какво лекува?

Гледах я тази Диляна, не ми прилича хич на Анджелина Джоли. Много е различна.

# 313
И аз съм от нервните  Crossing Arms ама чаша вино не ми се полага... особено в 6 сутринта  Mr. Green
Ще пробвам с чай...

# 314
  • USA
Ирландски?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт