ЮЛИ 2007

• 23 176
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Марти,тва е вирус ли?Милото,по принцип съня лекува.Айрян обича ли?
Аз сега варих яйца за Надина,утре ще боядисват в градината.От 5 се счупиха 2,дано утре ми е по-добър резултатът.Ние в събота ще боядисваме повече,но и утре малко,че нямат търпение децата.
Ох и утре да мине,утре вече трябва да ида на 17та за болничния при всички случеи.
Вики да и ток ще ми правят,но като мине екземата.Някой погрешни неща правя,физиотерапевката ми обърна внимание и така.Незнам какво ще правим в петък,събота и неделя немога.Все идеи ама с вързани с пари ми се въртят из главата.Мисля си за цирка дали ще има места за петък,но пък нямам път към Мола.

# 571
Моми4ета,имам нужда от съвет-една колежка се пенсионоира и се 4удим какво да и вземем,а и да е не6то до 50-100 лв.,4е в отдела сме малко  Rolling Eyes

# 572
  • sf
Ваучер от някой магазин и те ще си избере.
Или екскурзийка, ама за тия пари ще е от близките дестинации, но като идея.

Яна, ако решите нещо за петък, звънкай. МИсля да обикалям с Вико из града с градския транспорт.
За цирк нещо не ми се дават пари.  Rolling Eyes а и чета,че има  недоволни, постно било,де да знам.

# 573
Марти ,1 чаена лъжичка сминдух (подправката) се вари 5 минути в 200 мл вода. Отварата се прецежда и се дава през 15 мин. по 1 суп. лъжица.

# 574
  • София
Жива съм,немога да се добера до компа от съпружеското тяло.Добре че имаме куче та и аз да седна да пиша.
Марти Hug Hug по лъжичка няма да повръща.
Ходих на преглед ама док в операция спешно секцио висях 2 часа чаках и си тръгнах.Загубих си деня.
Обаче отново кашлям и ми е суха кашлицата,незнам но вече месец немога да се оправя,оправям се и пак почва едно и също.Някаква бактерия ще е и носа ми е...... #2gunfire #2gunfire ще ходя и аз за секрет.
Вико ако знаеш на вашето място какъв ни носи бележките Crazy Crazy ще припаднеш от смях,гледам оня ден един се свил до децата нещо на пейката,тъкмо да кажа на мъж ми да го пребие този педофил и виждам че се сгърчил и търси бележки,децата го водят до еди кой си вход,не ми се виждаше че ще издържи деня,млад с очила ама смотан та смотан.Д.ми липса в тази горда забързана походка

# 575
  • USA
Вики, да не сте загубили договора? Ти май нищо не каза тогава или съм пропуснала.  Thinking

Марти, много гаден вирус ви е тръшнал Sad. Давай му да пие соли, не чиста вода. Тях няма да повърне - има ги на пликчета в аптеките. Аз като повръщам само такова пия.

Айка, Body Worlds е изложбата. Тук беше много нашумяла. Това са мумифицирани тела без кожа с някаква техника ги съхраняват и може да ги видиш в различни пози и движения. Имаше много интересни неща - бременни жени с ембрионите, спортисти, етц. Много се впечатлих тогава. Имаше показан здрав бял дроб, бял дроб на пушач и такъв на миньор. На миньора беше черен дробът, чисто черен, а на пушача - някъде по средата, ама повече към черен отиваше. Ако потърсиш в гугъл има снимки. Не слагам линка за да не кликне някой по погрешка и да се отврати нещо. Simple Smile

# 576
  • София
Леле, супер интересно звучи това (горката бременна жена Sad)!

bunulechkata, Може часовник за тези пари да вземете или бижу, ако носи.

# 577
  • USA
(горката бременна жена Sad)!
Нали! И аз това си мислех. Там трябва да се абстрахираш от факта, че това са били живи хора и нещо им се е случило. Ако гледаш на тях като експонати е много интересно и въздействащо.

# 578
  • sf
Иве, прочетох го на мъж ми за колегата, умряхме от смях, не че е смешно,де  Joy
Уинкс, още не са казали за договора, само че отказахме техния квартал,че не мога да смогвам.
Инак си мислех,че ако не подновят договора, може и да си затраят до последно,че инак кой ще има носи бележките без надежда за бъдещето  Joy
леле, какви задръствания от днес, влачих 40мин едно трасе,дето инак го взимам за 5  #Crazy полудях!  Мисля утре да взимам Вико пеша, ако трябва ще го нося,ама очаквам  почти всичко живо да се изнася утре извън сф.

# 579
  • София
Ради си притесна пръста на входната врата,не е много но посиня нокъта-ще падне.
ужасно го изживяхме

# 580
Ох, Иве Hug
Марти, и този вирус ми прилича на нашият, който изкарахме. Дели го държа около 5 дни, мен повече от седмица Peace
Уинкс, никога не искам да гледам такава изложба. Струва ми се ужасно Sad
Аз днес излязох към 11, водих Юлиян при Алексиев. Всичко е наред. След това в парка, взех Дели и пак в парка. Прибрахме се в 7.30.
Сега си оправям коса, нокти, а Юли ме вика през 5 мин. да цока.
Утре съм на гости на приятелка за кафе, а в петък отиваме на Владая. ще се върнем в неделя. Вили има имен ден в неделя и ще празнуваме там традиционно.
Шуши, все забравям да кажа, че е хубаво, че се отърва от работата. Човек не трябва да коства спокойствието и здравето си.
Вили тази вечер излезе с приятел на по едно. Сигурно ще се прибере късно, защото тръгна преди малко.
И все пак потърсих снимки на такива експонати. Както си мислех, гадно ми стана. Имаше и бебе.

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 22:30 от borianna

# 581
  • София
Като се притисна Ради и каза Ама тя и мама блъска вратите Embarassed и заключи Дядо Боже ми помгна да не ми е счупен пръста Shocked Praynig Praynig

# 582
Леле, Иве, това ме разтърси. Уникални са тези деца Heart Eyes

# 583
Слава Богу наистина Иве. Иначе е много болезнено де. Милия  Confused
Бубе, Алексиев днес беше на гости на Гала. Показа как се прави един обстоен преглед на бебчетата - като се почне от ходилата, мине през гръбнака, тазобедрените стави.... Вашия такъв ли беше или беше само показно по ТВ?!? Simple Smile
В групата на Мариян има дете болно от скарлатина  Confused Куца история, ама ще го пускам, дано не прихване  Praynig

# 584
Мими, гледах Гала. Всичко огледа човека, но прегледът е 5 мин.

Общи условия

Активация на акаунт