ЮЛИ 2007

• 23 176
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Е, браво. Аз очаквах, че само за пред зрителите покзва как се прави, но щом наистина е така се радвам. Еми 5 мин. - те колко човечета са  Grinning

# 586
  • USA
Бубе, не е за всеки. И на мен ми стана гадно като гледах снимки, но в музея не беше така. Това са си хора дарили телата си точно за тази цел, т.е. по тяхно желание е. Аз абсолютно ги разбирам.

Иве, хубаво, че сте се разминали със счупването. На Криси така му беше посинял нокътът, но не падна а изсветля и израстна нагоре. Дано и при вас да стане така. Това за Дядо Боже от теб ли го е чувал?

# 587
  • София
ДУ
Отарниката имаподобрение значително.Унксче не го ечувалот мен,имаме еднорапятие малкоподарък отбратовчеда на татко/отец в кат.църква/онзи ден сам гопоиска и го целуна,казаче го пазел.
Показах снимкина изложбата на мъж ми и той каза че е гадно,всъшност защое направена тази изложба?

# 588
  • Бургас
Ох милия Ради, дано бързо му мине.  Hug

Ей ся ме ядоса баткото. Часовете им били по 25 мин днес  Close за какво изобщо отиват на училище, тръгва гол  по жилетка, а на вън е 3 градуса,  ooooh! хваща една тетрадка, даже и химикал не си взема. Нямало да учат.  Crossing Arms Викам за 25 мин има време по три пъти да ви изпитат бе човече - аз нищо не съм знаела.  Whistling Викам му дай си ми парите дето ти ги дадох щом няма да учите  Twisted Evil Преди 10 дни бяха във ваканция и все се чудят как да им намалят часовете. Аман от мързеливите им учители. Иначе на родителската среща пуснали анкета в която очакват да прочетат хвалебствия - еми нямаше такива  #2gunfire

# 589
  • София
Интервала ми се скапа,извинете ме.
Шуши а после ревът чене ги уважавали че заплатите им ниски

# 590
Иве  Hug за Ради дано не му падне нокътът.
Марти бързо да се оправяте и вие. Hug
Шуши не се ядосвай, милата ни система е такава.
Нашите още не а настанени ,а тръгнаха вчера сутринта в 4 сутринта ,пристигнали са днес в 5 сутринта в Бодрум .Горките деца вече повече от 24 часа са на път ,а кога ще почиват не знам.

# 591
  • Sofia
ДУ

Шуши а каква е причината за намалените часове? Голяма анархия е навсякъде, дано не обидя някого, но държавен служител ли е, не подлежи на контрол. Това ме дразни най-много, родителите се превръщат в наблюдатели без право на глас, пускайки детето си на градина или училище. Нямат право да искат обяснение, да държат сметка за нищо. Защото паричките им идват от държавата, нищо че държавата пак от нас ги взема.

# 592
  • Бургас
Ами причината е, че излизат в така наречената великденска ваканция. Утре нали е почивен ден и учителите са решили, че могат да запразнят още от днес.  ooooh! После било си мой проблем, че детето не искало да отвори учебника по химия например. Това съвсем реално ми го казва госпожата по химия след като й зададох въпроса защо им диктува най-важното в тетрадката и иска само него да знаят преди всичко.  #2gunfire Защо изобщо са им учебнрици след като ги учат така и им смилат информацията и им я поднасят по този начин.  ooooh! Все едно да му сдъвча храната и да му я дам сдъвкана да я преглътне. Нали уж сме по-висш разум от птиците. Много ми се ще публично да линчувам някой учител от неговото училище.  Crossing Arms
Иве, изобщо не са им ниски заплатите  Wink Забрави ли, че стачкуваха и си извоюваха заплата над 600 лв.А онзи ден не слуша ли онова изследване учител и финансист работа мечта. После и онази директорка как се изказа, че в тяхното училище заплата под 900 лв няма. Срама нямат вече. Да ме прощават учителите в темата, ама говоря от позицията на родител на седмокласник.  ooooh!

# 593
Здравейте.
Не съм писала повече от година, ако не и две Embarassed
Много се зарадвах като видях колко много бебчета има в темата.
Пожелавам ви Весели празници, много много слънчице.
Вече ще влизам редовно и аз да ви чета.

# 594
Бубе, и на мен ми прилича. Вчера, през нощта и днес с над 39. Преди малко дадох нурофен, спадна, сега ще боядисваме яйцата, а като се събуди Валери след малко ще го взема при нас,а на Никола ще му взема маска. Още ме държи последното боледуване на В с 7-те дни Т, сега ще направя всичко да го опазя. Как ги броиш дните Т, когато е била висока или дните с каквато и да е завишена Т ? На Никола днес му е 4-ти ден

Ани, пиши де, тук сме Hug

# 595
Обещавам Hug
Дени е с варицела от градината. Само три дечица са останали здравички от цялата група

# 596
Привет!
Иве,стискам палци на Ради да не му падне нокътя  Praynig , знам колко боли и аз като малка от защипване на врата си размазах пръста и ми падна нокътя,но не е много страшно.
И нашия грип дето караме с Марти се оказа упорит,още си подсмър4аме и двамата,омръзна ми  Rolling Eyes
Леле,сега разгледах изложбата,малко е потресаваща, но от друга страна е интересно .
Ако не се вясна по празниците ви пожелавам весело изкарване  Hug

# 597
  • Асеновград
Миличкия Ради  Hug.
Никола де оправя бързо и Валери да не прихване  Hug.
Аз не бих гледала такава изложба , предпочитам нещо изкуствено такова да гледам с образователна цел.
Ани , добре завърнала се , в тедовата група не остана здраво дете когато караха варицелата , да я изкарате леко.
Ще боядисваме яйца довечера , двамата с Тедо , чудя се дали да не ударя едно уиски или валериан да пия преди заниманието  Mr. Green.Знам , че много ще се изнервя , а детето много се вълнува , не мога да го лиша от преживяването.

# 598
в този ред на мисли - отчет за нашето боядисване: Някои счупиха повече отколкото боядисаха, но добре поне, че от тези които счупи изяде две пъдпъдъчи, това му е първото ядене за деня...а и няколко хапки кутузов

Десо си идва по-рано, давам му Валери да се разхождат... Simple Smile

# 599
  • София
Били и двете първо валериан после едно голямо Crazy
Аз тази година няма да боядисвам,бабите да се занимават.Ще правя козунак по точно машината Laughing Бях на фризьор изглеждам по добре като съм направена,ходихмедо един магазин за обувки но само балеринки и високи обувки,не ми трябват такива.
Утре сутринта ще пътуваме и в неделя си идваме,за първи път целия комплекс се изнася извън София,всичик заминават някъде.Друг път поне едно семейство остава сега не.
Марти аз си броя всички дни с 37 до 39Т все ми е Т. Praynig Hug
Нокътя не е син,дали ще падне??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт