ЮЛИ 2007

• 23 176
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Иве,на Надина два пъти й е падал нокътя,а единия път посиня а не падна,така че трябва просто да изчакаш.Ако имаш антибиотична паста можеш да мажеш евентуално.
Аз сутринта минах по поликлийники и пътеки после с една приятелка маахме гащи 4 часа в Сердика,и нали си бях решила нищо да не си купувам пък си взех една лятна туника с Мерилин Монро.  Mr. Green После се прибрах и боядисах 20 яйца бели от които се счупиха 4,потопих няколко в червената боя и като си дойдат халите ще боядисваме,а в събота с баща им че и той иска.И темперни бои съм взела и с тях да нарисуват няколко.На връщане попаднахме на уникален таксиметров шофьор,сигурно над 60 год. с една спорта ръкавица на едната ръка и като се вре между колите,като засича,минава по някакви улички скрити и през цялото време ръсеше вицове за таксиджии,ужас накрая сметката пак толков аис беше,разбирам да беше спестил пари или време хихи,без малко да ни утрепе с карането и вицовете си.
Ние пак сме тук,не ходим никъде по празници обикновено при нас идват.На мен ми е доста потиснато така като остана само аз в квартала,но се свиква и с това.Просто времето предразполага към желание за смяна на обстановката,за повече природа.

# 601
 Hug
.............
Нокътя не е син,дали ще падне??? newsm78
Съмнявам се  Thinking Да забрави бързо и да минава. Ина се прищипна на вратата на асансьора - не и падна
За обувките - абсолютно се съгласявам  Confused
Били и аз съм в твоето положение - ще ударя едно, пък след мероприятието  ще мия и чистя  Mr. Green
Ина ми беше с Т онзи ден и си стоим вкъщи. Направих козуначените кифлички от линка на Били - голяма играчка, но станаха прекрасни  Grinning
Ani_s   bouquet

# 602
  • sf
Днес голямо търчане му ударих, висене по трафика също, но се прибрахме и не мисля да мърдам повече от нас.
От 20 яйца само 5 останаха здрави  Confused какво обърках не знам,ама не ми пука. Хич не ми се разправя, ще им дам така да ги боядисват пък може и да не ги ядем.
Днес в градината правили за украса някаква птица с яйце, и отделно боядисвали истински яйца  Crazy  направо се чудя на ентусиазма на госпожата, хем цял ден е била на смяна.

На мен ми падна нокът мин. година след зверското затискане на вратата на колата. ПОсиня ми чак след ден-два.

# 603
  • USA
Много ми се ядат козунаци.  Laughing Изядох един шоколадов кроасан, но не мога да залъжа глада за козунаци.  Joy Чудя се по коя рецепта да правя тази година. Миналата правих кифлички и всички бяха доволни. Тази може пак нещо такова да направя. Май пак по на Тандури рецептата, че на тази, дето Били я даде ми се видят малко яйцата. Кажете как стана тестото след като ги изпекохте? Плънката ли е вкусна или самото тесто?

Яйца ще боядисваме утре или в събота. Криси много иска. Вчера боядисвали в градината и после правихме кошнички да сложим яйцето Simple Smile. Малко го поизпусна, ама каза "няма нищо"  Mr. Green.

Утре ще сме си вкъщи заедно. Чакам с нетърпение следобедната дрямка, която съм планирала.  Laughing Много изморителна ми е тази седмица и с това гледане на Стъклен дом до сред нощите през деня гледам като сомнамбул.

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 19:18 от Winx

# 604
Явно навсякъде са боядисвали в градините,и хартиени яйца някакви са правили,и украси,цялата градина отделно е аранжирана много красиво,направо се надпреварват групите коя от коя по хубави.Аз козунак си обичам и си купувам и без повод често така че сега не ми е зор.Няма и да правя,не ми се занимава сама а и продават много хубави.
Аз пък съм изръсила на Никола горното на пижамата някъде по пътя пък доста се влачихме навън,яд ме е.И вече взеха даме ядосват,4 дни из София чувствам как се изнервям.Завиждам на хората дето има накъде да пътуват.

# 605
  • USA
Де да можех и аз да прекарам 4 дена в София на празното и да си купя козунак.  Grinning Не се изнервяй!  Hug Опитай се да гледаш положително на нещата.

# 606
Мариса, броя така, както е писала Ива. Всички дни с температура. Характерно за вирусът е, че може да спре да вдига и след ден отново да почне. И при Дели, и при мен беше така. После говорих с една приятелка, и при нейния син също. Ще мине, къде ще ходи.
Аз козунаци се отказах да правя. Отдавам се на почивка на Владая. Искам всичко на готово. Утре сутин отиваме, но и от там ще си пиша.
И моите яйца доста се напукаха. С Дели ги правихме преди да иде на градина, но не се изнервих, внимаваше детето.

# 607
  • Асеновград
Цяла сутрин нямах форум ,
Боядисването на яйцата мина чудесно , Тедо беше много послушен , през 5 минути повтаряше "богодаля ти , мамо , за яйцата" и само викаше по някой от долния етаж да дойде да ги види  Laughing.Пърхаше като пиленце около мен , счупи само две яйца , едното така или иначе беше пукнато.
Уинкс , не са хлебни кифличките според мен , не мога да преценя по чашите колко грама брашно е това , плънката се разнася по цялото тесто и се смесват вкусовете.Но ако ще правиш само веднъж , не рискувай с нова рецепта , направи си изпитаната.
След малко излизаме да скитаме улиците.
Марти , как е Никола ?

# 608
Здравейте мили момичета!Тук е пусто и сигурно ще е така празниците,аз съм на линия тия дни.
Сутринта също нямах достъп до форума.
Тази сутрин спахме до 9ч. и направо съм като преродена,незнам откогане бях спала толкова.Мотахме се,без д абързаме пак незнам откога така и после към 1ч. отидохме в Зоологическата и там няколко часа се разхождахме,ядохме пукани,захарен памук,не видяхме пингвините,подминахме ли какво незнам не ги намерихме.Времето е чудно,направо з акъс ръкав,децата заспаха в колата,пазарувахме на бързо и сега им правя ядене,всеки каквото си е поръчал.И така се скапах ,че нямам сили да излезем пак за козунак и разни други дреболии.Яйцата станах много красиви според мен,ще снимам.И така общо взето,иска ми се навън колкото се може повече,но и почивка някак да си вземем.Лошото е че като си у дома все има нещо за миене,чистене,готвене.Много съм напълняла,излизам извън контроли след празниците съм се заканила за диета.

# 609
eхооо..

Бубе, мерси за отговора, Аз вчера измерих рекордните за него 39.8, следобяд. Дадох панадол, свали до 37.5. Вечерта пак започна да вдига и дадох нурофен, мазах го с разтвор от спирт, вода и лавандулово масло. Спа спокойно. Сутринта се събуди с 36.3. От обяд подържа 37.2,много се надявам да е остатъчна и да ни се разминава вече. Аз се наливам с какво ли не и въпреки това ме боли гърлото

# 610
  • Sofia
И аз съм тук, няма да мърдаме никъде, не ми се пътува на мен.

Сутринта Макс ме събуди в 7.30 донесе ми "кока лайт" в леглото  Crazy преди обяд бях на масаж, децата караха колела, а следобед на Кокаляне на "рибАлов" на платения. Нищо не хванаха мъжете, Мати по негова идея се хвана на бас с мен, че ще хванат голяма риба  Mr. Green сега милото има да ми изпълнява три желания, много го беше яд. Изгубихме и ново яке на Макс, изплъзнало се е по трасето от паркинга до рибарника покрай всичкия багаж дето мъкнехме. Не ме е яд толкова за якето, колкото че никой не се обади, такъв народ беше там, едва ли не е направило впечатление, просто някой след нас си го е прибрал. Иначе наистина страхотно време, Макс игра през цялото време с някакви деца, не му се тръгваше.
Козунаци не правя, поръчахме от 100гр. сладки плюс питка и торти, трябва да внимавам с яденето почивните дни, не се ли ограничавам, резултатите са трагични   Sunglasses
Яйца ще боядисваме утре.

Яна почивай повече, Марти дано наистина се разминава вече, утре да сте здрави!

# 611
Ето ме у мен.
Марти сега може да поддържа още ден два ниска, но отминава според мен.
 Ние изкарваме страхотно. Дели все още си играе на двора с деца от съседните къщи.През деня правим дълги разходки в гората, утре сме се заканили на голям поход. След обяд с Вили дори успяхме да се усамотим с Вили и пихме фрапета в едно местно заведение.

# 612
Дели изведнъж се разкашля много.Суха кашлица. Нослето е запушено. Чудя се дали не е варицела newsm78

# 613
здравейте и от нас
Ние също ще сме тук за Великден.Утре сутрин ще боядисаме яйцата и Еви ще ходи до село с майка ми.
Днес почти не сме се прибирали и аз съм капнала, нещо много се уморявам напоследък и ме боли гърбът  SickКозунаци сме си поръчали в кварталната сладкарница , правят ги много вкусни Mr. GreenАгнешко ще готвят свекър ми и секърва ми, аз ще направя само картофена салата с праз  Grinning
Марти дано наистина минава Hug
Бубе , обикновенно при тази шарка нослето тече и има влажна лека кашлица,но знам ли.....може и такава симптоматика да съществува  Thinking
Янче  Hug

# 614
И ние сме тук.  Grinning
Всички наши приятели или са някъде, или имат гости, та сме си сами. И мъжа ми предложи да ходим тогава ние някъде, но аз му отказах  Rolling Eyes Ще обикаляме софийските паркове. И ние утре ще боядисваме яйцата, ще вземем козунаците от квартална баничарница и ще отцепим към някой парк.
Марти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт