ЮЛИ 2007

• 23 128
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Нащите козунаци станаха горе-долу. Липсва им захар, нямат чак много конци, ама стават.

Ние досега бяхме на село на двора, хубаво ни напече слънцето, сега ни се спи вече.

# 646
Велинче, честит имен ден!   bouquet

Прави ми впечатление, че много често около Великден и Коледа стават такива трагедии...

# 647
Честито Възкресение Христово! Весел и светъл празник на всички!
Честит имен ден, Велина! Много здраве и щастие!  bouquet

# 648
Христос Возскресе!!!Много здраве и благоденствие  Hug  bouquet
Честит имен ден на празнуващите  Hug
Ние имахме гости цял ден и сега сме скапани всички  TiredСамо чакам да стане време за къпане на Вики и лягам с него  Grinning( и с кокошките)
Бързо оздравяване на болничките  Hug
Кати , прегръдки и честито   HugМного се радвам за вас  Hug

# 649
И ние се прибрахме. Изкарахме много хубави три дни. След такова изкарване винаги ми е мъчно, че е минало Laughing
Сега влизаме в банята по ред на номерата. Искам да ги приспя и да погледам ТВ. Взехме си агне за вкъщи - и сурово, и готово, хапването продължава и следващите дни.

# 650
Забравих именниците!Честито!Велинчето и кой още но чесито!
И ние се прибрахме от семейната сбирка и сега чистя!На мен ми се иска да минават тия почивни дни.Д. следи постоянно някакви мачове и все едно не е тук и сега,и се ядосва все едно няма други ядове.Никола не ще да яде и баща му го наказа без игри на компютъра.Да ама аз цял ден слушам мрънкане и плачене и тръшкане,а той е навън където си пожелае.

# 651
  • София
Ей, честито на именниците!

# 652
  • Sofia
Честито Възкресение Христово и от мен! Здраве за вас и близките ви хора ви желая.

Велинче, честит имен ден! Бубе и на теб да ти е жив и здрав именникът!

Кати и на теб едно голяма честито, днешна ли е новината, стана ми интересно, безпроблемна бременност и само хубави моменти ти желая!
На мен днес близки малко ми развалиха празника за глупости  Confused , добре че поне мъжете ми ме радват и ме слушат.

# 653
  • София
Не, не е от днес, от петък... абе по идея от понеделник, ама нещо тестовете не излизаха - пък и аз чак в четвъртък се усетих да си направя... ама в сряда Давид беше с Т и ходих да го проверявам през няколко часа през нощта и в 5 просто не се сетих, че трябва да правя тест... пък и той не беше от най- качествените... и т.н., та последно сигурно - в петък, а вчера беше нещо зачезнал форума... и затова - днес.

# 654
Сега измерих 37.3 на Никола, последно имаше Т онзи ден вечерта...Кажете ми, моля, какви кръвни изследвания се пускаха в такъв случай..Иве Hug

# 655
  • София
ПКК?
Урина...  newsm78 ... гърлен секрет?

# 656
Марти, и при Дели така се случи, но му беше за последно и след това повече не вдигна. Според мен не се притеснявай.
Юлиян е с хрема и кашля. Мен ме наболява гърло.

# 657
  • София
Ау, ужас, той е толкова мъничък - бързо да е оправя!

# 658
  • София
ДУ
Христос Воскресе!
Марти каза ли са ти,пкк и суе в Токуда ги правят бързо.
Бубе  Praynig Praynig да минава бързо,много е мъничък.
Ей това болнаво вряме не спря,да минава и да се оправят че вече ми.....
Шуши свободни места има ли за вашето хотелче края на юни?

# 659
мерси  Hug

Бубе, леко да ви се размине и на двамата  Praynig благодаря за отговора. Аз го взех при мен тази нощ и така го усетих, че за половин час вдигна към 38, свали я и сутринта измерих 36.8 веднага след ставане и след един час 36.3. Приемам, че това е остатъчна Т, така ми е най-лесно. Утре ще ги водя и двамата при доки, ще видим какво той ще каже...току що хванах по себе си разлика в електронния и живачния с три десети, егати филма  ooooh! Четох някъде, че след вирус може да се подържа 37 и малко доста време, някъде пишеше 10 дни Shocked

ПС: пак измерих, 2 десети е разликата, няма да меря повече, нито с единия, нито с другия

Общи условия

Активация на акаунт