ЮЛИ 2007

• 23 125
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Марсиса, почти съм сигурна, че Никола вече е здрав. Явно е остатъчна.
Изчистих нослето на Юлиян и спря да кашлюка.
Дели през нощта започна много да кашля, разрязах лук в стаята и край Grinning
Днес уж не се чисти, но ние с Вили започнахме да перем дивана и оттам вдигнахме цялата къща. Довърших това, което ми беше останало от основното почистване. Децата са при майка, а ние ще почиваме.
Тези празници съм най- редовна тук Laughing

# 661
  • София
Врънахме се от зоото лудница,нали се бяха изнесли хората а то....
Марти много объркващо е това с термометрите,понякога ме е яд на мен си.

# 662
  • София
Аз пък искам да си купя живачен - ама... няма вече. Sad

# 663
Ние бяхме в Борисовата и имаше доста народ.Обаче днес има мач на ЦСКА и сега сме си в къщи,не са спали и да видим дали слетобеда ще мръднем из квартала малко.
Бързо оздравяване на малки и големи!

# 664
  • USA
Марти, под 37 не се брои за температура. За термометрите, най-добре да ги премериш като са здрави колко показват, за да знаеш каква е разликата. Аз съм имала боклучав термометър, веднъж показваше 38, като премерих с живачния 39 и нещо и лошо ми стана. Тогава инвестирах в читав термометър да ми е мирна главата.

При нас празниците приключиха благополучно. Сега съм отново на работа, утре заминавам на командировка във Флорида и ме чака цял ден път.

# 665
Чак сега се прибират децата. Спахме и починахме истински. Дели цял ден изобщо не е кашлял, както и Юли.
Уинкс, ти не се спираш Hug

# 666
  • София
Накрая Уинксчето ще ни донесе от Ам читави Т Joy
Ние спахме до 17,3ч гледахме играта на играчките до сега,после гръм и макдонълдс ще хапнем.
Утре рано отиваме в поликлиниката за секрети и после в къщи с Мими,Ради много и се радва,миналата година не я искаше ама сега...
Нямама търпение за филма утре

# 667
  • София
Уинкс, приятно изкарване във Флорида!

# 668
  • Асеновград
Здравейте ,
Христос Возкресе ,
много здраве и щастие за вас и семействата ви !
Прибрахме се от скитане тези дни , много интензивни празници бяха , всички сме доволни , Тедо - особено много.
От утре - всеки по каналния ред , само да мога да приведа тая къща поне малко в ред  ooooh!.

# 669
  • Canada
Во истина воскресе!

Здравейте мили момичета! Hug

katiABV, честита прекрасна новина! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!

Ние сме добре, купихме на Раян фотоапарат и сега сме едно много снимано семейство. Mr. Green Спи с него и го показва на всеки. Laughing

Елчето не е писала отдавна...

# 670
  • София
Много готин фотоапарат... Браво на Раян, че го пази - Давид на 3-тия ден най- късно би го разглобил на съставни части...

# 671
Христос Воскресе !
 easter
Минаха празниците, пак на работа  Mr. Green .Добре изкарахме,градинките бяха полупразни,обиколихме вси4ки паркове.

katiABV,4естито   bouquet ! Леко бременеене ти пожелавам .
Миналия четвърък ходихме на ЛОВ.нет с мъжо,много ми хареса,отдавне бг филм не ми е привли4ал вниманието така.

# 672
  • Бургас
Во истина Воскресе!  Hug
Прибрахме се от село. Ивчо се надивя. Днес отиде на гАдината без да прави пазарлъци. Едвам го накарах да остави огърлицата на баба си в къщи, да не я подарява на Марианка. Обещах че на нея ще и купим нова и по-хубава.  ooooh!
И понеже селските къщи са натъпкани с губери, килими и тем подобни, аз съм отново със супер запушен нос, вече чак и кръв излиза с гадните алергични секрети. Имам чувството, че ще си докарам синузит с тая алергия.  Tired  Crossing Arms
Иве, гледам че групите чехи и унгарци отново пристигат в началото на юли. Така че в края на юни местата ще са силно ограничени. За сега има място, ама то го има защото все още на са си подали пълния капацитет туроператорите.  Crazy Така че планирайте си почивките докато е време. Е, все ще се намерят дупки от по 2-3-4 дена за запълване в последната минута.

# 673
 Hug
Честито на патерица на именниците   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
На мен нещо празниците не ми бяха весели Sad( /роднински проблеми/
А сега на работа - още по-гадно
 Rolling Eyes

# 674
НР, хубав фотоапарат, и Никола има такъв и много му се радва, не може да се разглобява впрочем  Peace

Никола и снощи вдигна 37.5, един час след като заспа я беше свалил. Сега няма. Педиатърът не успя да ги види, защото беше лудница при него, а уж отидохме рано. Отказах се да чакам. За Никола съм спокойна, мисля, че отминава. Спомням си докторът какво ми беше казал по повод Т на В при грипния вирус януари, сега се развиват по същия начин нещата с Никола. Малкият още вдига,днес му е 4ти ден, на Никола 4я ден му беше пика и тук така, идентично го карат. Мен ме боли зверски глава, като съдя от главоболието на Бубето, май е следствие на вируса

Искам да спирам вече Никола от Дг, то не иска Confused

Общи условия

Активация на акаунт