ЮЛИ 2007

• 23 123
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Я кажете че ме мъчи,Шуши Заека и др които са се сблъсквали с ушните проблеми.Като ги заболи и до 6 часа преминава болката,ако е възпалено няма ли да има постоянна болка?Ето Ради заболя го не е ревал нее пищял без лекарства алопатични беше,отшумя през ноща нищо само за вода се буди.
Шуши вие какъв АБ пихте

# 676
  • Бургас
Не се води по това че няма видими признаци че го боли ушенцето. Кривчо също нямаше признаци, добре че в болницата нещо не слушаше и леееекичко му дръпнах ушенцето и тогава видях физиономията която направи. Капките за уши само облекчават болката без да лекуват причината, така че може и да е привикнал към тази си болка и да няма видими признаци. Най добре ги заведи на ушен че да ти е мирна главата. Тези чести разболявания си имат опашка, за съжаление.  Tired
Иначе като ни изписаха от болницата пихме Панцеф. Ушния доктор държеше да му покажа рецептата да види какъв АБ са ни изписали и беше казал, че ще го смени ако не му хареса.  Peace
Да се оправяте вече, че аман  Hug

Изпрах матрака на спалнята, сега остава да видим ще изсъхне ли до вечерта, че иначе тримата ще спим на земята  Joy

# 677
  • София
Той не ползва капки слагала съм само веднъж,като го пипам-натискам казва че не го боли и не прави физиономия.
Явно ще се ходи на унг Twisted Evil

# 678
Здравейте и от мен!
Кати честито, много се радвам.
При нас празниците бяха кошмар. Аз съм с гнойна ангина от петък, поддържам 39 градуса почти през целия ден, след течен аналгин я свалям да 38.5. Боли жестоко и най - плашещото е че изобщо не се подобрявам вече 5 дни на антибиотик.
При Дени варицелата почти отмина. Но имахме Великден без никой да яде яйца и козунаци, а мъжа ми горкия тичаше от едната стая в другата. Накрая каза, че се чувства като медицинска сестра.

# 679
здравейте
Радвам се да те видя Ани  HugБързо оздравяване!!!
Днес Ева е на градина, не ми се искаше да ходи ,но в петък имат канцерт от латинотанците и ще трябва да репетира.С Виктор излизахме навън ,но духа ужасно и се прибрахме набързо.Сега ще висим вкъщи докато си дойде кака му  Flutter
Такъв фотоапарат има ли тук и той специално детски ли е????
Виктор се е научил да пищи и сег апо цял ден го прави и вече главата ме боли от неговите гласови възможности.
Уинкс, лек път  Hug

# 680
Ани,разбирам какво ти е,на мен там ми е слабото място,грип4ето го изкарах с ужасен гърлобол-сму4и нещо,пръскай, аз се мажа и с йода септ с кле4ка за у6и,помага доста.

# 681
  • sf
Ние изкарахме чудни празници, обикаляхме по поляните, имаме и тен.
Днес обаче се оказа,че са ни кръцнали договора  ooooh! мъжо едва не получи инфаркт, ама буквално. пада ни дохода с 2/3  Confused ще го мислим.

Иве, животни видяхте ли въобще  Joy аз в почивен ден не стъпвам в Зоо-то. Вчера беше лудница по Хемус  #Crazy толкова нерви,докато се прибера.

Болните да оздравяват!
Имам цяла купа яйца в хладилника - колко време си позволявате да ги ядете, мен вече ме хваща шубето  Joy

# 682
Здравейте!
Ани,здравей!Радвам се че се появи и съжалявам,че сте влезли в серия с болести,бързо оздравяване!  Hug
Ох Вики,много гадно бе!Какво значи това сега,че вече не сте на работа ли там?
Аз в петък бях в Зоото към 1.30 на обяд и беше спокойно,нямаше опашка,всички животни си бяха.
Мойте едвам станах за градината,свикнаха да поспиват и по-късно да лягат.
В шок съм с тия мачове,абе тия хора не почиват,всеки ден се играят мачове,няма празници няма почивни дни,ей тва много пари има във футбола.
Айде продължавам с чистенето,че бях на физеотерапия и се мотах.Поне снощи сготвих.

# 683
  • София
Вико,не давам вече яйца,мъж ми да яде като легнат и утре изхвърлям Twisted Evil
Съжалявам за договора,пожелавам да ви се върне дохода по 3 Praynig
Днес като взимахме носен секрет взехме и гърлен,50лв,после отиваме при очната че тя взима секрет от окото,аз не влизах обаче тази идиотка казала на мъж ми ами това е направление,дайте 25лв за секрет и той дал,а тя не е преглеждала детето даже и клечка нямаше Twisted Evil Twisted Evil
Яна това с мачовете е ужас,добре че мъж ми е по формула 1 която е на две седмици веднъж че.... ooooh!
Бубе онава клипче на песента с Б и Б са го изтрили идея от къде да си запиша тази песен?

# 684
Иве, ако имаш време напиши с две изречения какво се случва при ББ, че доста серии изпуснах  Hug

Ани  Hug

Вики, всяко зло за добро, бързо да се наредят нещата  Hug яйцата съм ги варила 20 минути, до посиняване, изкарват дълго време. Днес счупихме 4 с Никола, като се събуди ще си правим яйчен пастет

Ками, от МК съм го поръчвала. На Мариска от тук и взеха, но няма дисплей на който може да се преглеждат снимките, а това им е най-интересно на малчовците - да гледа какво е снимал и да трие, ако не му хареса  Laughing Нашият е и с някакви игри, това също му харесва, 600 снимки памет има. Аз обаче още не съм ги свалила на компютъра, чакам да запълни паметта и тогава, той пък много трие и не знам кога ще я запълни. Кая има такъв, от тук е, Айка да каже подробности

# 685
  • София
Ами обичат се,той се мъчи да не я дразни с Нихал ама не му се получава,тя страда и той също.Аднан беше "осветлен" от б Хелми и се загледа в танцуващите Б и Б не си изпуснала нещо,но терзанията продължават.Много я искам песента ама не я откривам,а в темата за филма,са много навътре.....ча да се чудиш дали съфорумките не са писали сценария на филма и сега бранят и патентоват правата си Joy

# 686
Иве и аз съм фен на формула,обаче откак съм с мъжът ми трудно я следя.
Марти качи снимки,интересно ми е какво им е качеството.Мойте снимат с нашия.Много искам хубав,но няма да ме огрее скоро и детски също.В момента се боря з анова трутинетка и колело з аНикола за първи юни,той пък иска кола с педали да му купя.

# 687
  • София
Hug
Честито на патерица на именниците   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
На мен нещо празниците не ми бяха весели Sad( /роднински проблеми/
А сега на работа - още по-гадно
 Rolling Eyes

Sad

марисса, до момента не е открит предмет, който Давид да не може да разглоби. При това да разглоби, не да счупи - чупенето идва после, на чарковете поотделно...  Rolling Eyes
Успя да разполови дори един тигър, за който си мислех, че е цяло лято парче пластмаса (не че съм се заглеждала много, де) - е, оказа се, че били 2 сглобени части...

Ani_s, на теб хич не ти е забавно, но аз като си го представих мъжът ти търчащ с лекарствата... и ми стана жал за него вместо за вас...  Hug

donsita, моят принцип за варени яйца от хладилника е щом не смърдят - значи стават за ядене. Яйцата по начало се развалят по много специфичен и, хм, неопровержим начин... е, ако подозирам, че е стояло повече от месец - и все още не мирише - може и все пак да реша да го напъхам в руло Стефани или нещо друго, дето да съдържа варено яйце и да минава през температурна обработка, но... не изхвърлям. Освен, ако не пречи много, де... т.е. да ми притрябва мястото, а пустото яйце никой да не го иска.

ПП
При нас единственият, който гледа и е интересува от някакъв спорт съм аз - фигурно пързаляне.

# 688
  • sf
A моя ни футбол,ни формула го вълнува  Joy
Няма да ни махнат от работа, но на нас ни плащат на бройка, та щом отпада водата, значи и дохода пада. От другите неща не можем да скалъпим и хилядарка, а само кредита е 800  Crazy Имаме месец още, няма да ни резнат изведнъж,ама е стрсиращо, въпреки че го очаквах, все пак 10 години тая фирма озблужва сметките за вода, наизлезли са явно още играчи на пазара. Както и да е.
И със свеки тука едни войни се водят, страшен егоист е, сега мисля наказанието  Twisted Evil
Мислех среща да предложа в петък,ама не искам да я моля да гледа децата. Ще изчакам малко Д. да влезе в час с крака.

Аз правих яйца, сирене, царевица, маьонеза и чесън, ядем,каквото ядем утре и после останалите на боклука, не ми се рискува.

# 689
Вики, много съжалявам. Когато имаш кредит е притеснително. Иначе сух хляб ще ядеш и пак ще се оправиш, това много пъти съм го мислила. Но сега може друга врата да се отвори Hug
Иве, видях, че са го изтрили. Нямам представа къде да го намерим, вече го търсих Laughing
Марти, ще ми напишеш ли как се правеше този пастет?
Ние откарахме 4 часа навън. В парка е завет и не духаше.
Ани, добре завърнала се Hug

Общи условия

Активация на акаунт