My Toys - В света на играчките - 40!

• 49 111
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Вие пък само си ловувате без мен, ще ви се разсърдя накрая, да знаете  Crossing Arms
Ааааа,Магииии не така........имаше публична обява за лов по обедно време. Ето я:
Хей Диди  Heart Eyes добре се завърнала от ваканция, хайде да ... се чукаме с яйца Laughing   по обедно време, като заредят сайта, надявам се, приятно  Wink
Кате,най-щастлива съм днес за един прекрасен нежно лилав суитчър TOMMY HILFIGER ,чудесно намален от 70 на 20 евро. Към 17 часа гаднярите заредиха дълго дебнени от мен дънки...Памполина, естествено и докато умувах дали си заслужава да пусна сама поръчка с пълна доставка и разни дреболии за допълване на сумата и ми ги взеха. Май така стана по-добре,спестих. Mr. Green
chockolina , ако днес е изпратена, може би още не е отразена в сайта на ДХЛ.Пробвай отново утре сутрин.

# 331
Благодаря,Dennia!дано да и стане и наистина да е толкова красива и на живо.Взех я с идеята да я сложи на тържеството за края на подготвителната група.Като пристигне ще пиша!

# 332
  • Sofia
Вие пък само си ловувате без мен, ще ви се разсърдя накрая, да знаете  Crossing Arms
Ааааа,Магииии не така........имаше публична обява за лов по обедно време. Ето я:
Хей Диди  Heart Eyes добре се завърнала от ваканция, хайде да ... се чукаме с яйца Laughing   по обедно време, като заредят сайта, надявам се, приятно  Wink

Joy Joy

Ох, аз дебна едно анцуго-подобно комплектче, но не искат да го намалят, а 150лв. как не ми се давааат  Confused Усещам обаче , че скоро ще се предам ...

# 333
  • Sofia
Оф, не успях да си извадя поста от синьото .

И оспамих яко

# 334
Shantal  Simple Smile дръж се, не се давай, нито на тойса, нито на подскрекателката Дени  hahaha  Може да го намалят анцуго-подобното, а и утре може "поправителен" да направим Joy стига да има приятни намаления и да са наши размери ... с тези намаления вече не само яйцата боядисахме червени, но и картите ни почервеняха  Mr. Green  
Дени само дай знак и аз се присъединявам към пълната доставка, само Памполина да има, нали  Grinning Няма пълно щастие, ако не бяхме достатъчно бързи по обяд, нямаше да има сладурския Томи Хилф суичер, дънки ще пуснат пак ... и аз се надявам да има попълнения в сектора Laughing само дай знак и сме готови и по обяд и към 17 ч ... ще се ловува в нет-а, какво да се прави, из магазините няма да тръгна  Wink

И от мен отчет за днешните придобивки: щастлива съм, че заредиха отдавна очаквана бяла балетна рокля във всички размери  http://www.mytoys.de/BLOCH-BLOCH-Kinder-Ballett-Kleid-mit-Tutu-TAILOR/Bekleidung/Ballett/KID/de-mt.sp.ca01.02.01/2175213  остава и бяло боди с тънки презрамки да се появи за пачка и щастието ще е пълно   Grinning  Само да кажа, че обикновено бяло боди, супер грубо, дебело и нееластично (тип ренде), при това само малки размери и се "проверява" 2-3 пъти дали са получили  ooooh! струва 27-28 лв.  За туфлите, даже и не ми се разказва  Sunglasses
И това добавих http://www.mytoys.de/Die-Spiegelburg-Sattelschutz-Captn-Sharky/Z … a01.05.03/1990171 за всекиго по нещо  Mr. Green

ПП: Чоки  Heart Eyes честита добра вест за поръчката. Наистина, изчакай 1-2 дни и ще се появи в справката на ДХЛ, със зендунгнумер, а след 3-4 ще има и UPU код, после бързо пристигат пратките  Peace

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 23:23 от ivasl

# 335
сандали нямаме на колумбия, но имаме тези

http://www.mytoys.de/Columbia-COLUMBIA-Soaker-Kinderschuhe/Outdo … a01.05.10/1947135

смятам, че си отговарят на номерата. а и при сандалите не е толкова фатално, ако има малко отклонение

би ли споделила кой номер носите и на колко сте годинки
аз търся за дете на 5 годинки уж носи 29 номер , но вече не знам  #2gunfire

# 336
сандали нямаме на колумбия, но имаме тези

http://www.mytoys.de/Columbia-COLUMBIA-Soaker-Kinderschuhe/Outdo … a01.05.10/1947135

смятам, че си отговарят на номерата. а и при сандалите не е толкова фатално, ако има малко отклонение

би ли споделила кой номер носите и на колко сте годинки
аз търся за дете на 5 годинки уж носи 29 номер , но вече не знам  #2gunfire

моето дете е на почти 3.5, в момента му поотеснява 28ми номер. мисля точно 29ти взех от тези, но трябва да погледна
но онзи ден му обух сандалите от миналото лято да джапа по градината, те са 27ми номер, нямаше притеснения. когато сандалите са отворени и отпред и отзад
не е невъзможно дете на 5 да носи 29ти номер, децата са различни

# 337
  • Марс
Нещо играчки намалени за 4-5 годишно момиченце, милички  Hug

# 338
  • Варна
chockolina , ако днес е изпратена, може би още не е отразена в сайта на ДХЛ.Пробвай отново утре сутрин.

Благодаря за успокоението! Hug Така и стана, днес вече излиза. Peace Иве, мерси и на теб!

# 339
За колко дни ви връщат парите при връщане на стоки ?  newsm78 То е относително де, знам, ама на 27,04 са го взели от тойса...кога да чакам парите ? Thinking

# 340
  • София
elaiza, благодаря ти   bouquet

# 341
  • София
Някой ще прави ли скоро поръчка? Харесала съм нещо за подарък на РД на наше другарче, а цената сега е с 50 % намаление.

# 342
Здравейте!
Да ви питам за това колело http://www.mytoys.de/Californian-Products-Holzlaufrad-Classic/La … a01.05.04/1972928

Племенника ми става на 3 години следващия месец,има ли смисъл да му се купува такова или по-добре вече да е с помощни и да се учи да кара?
Чудя се вече  какво да му купуваме,ако имате идея моля да споделите   bouquet

# 343
  • На дивана, под юргана
Здравейте!
Да ви питам за това колело http://www.mytoys.de/Californian-Products-Holzlaufrad-Classic/La … a01.05.04/1972928

Племенника ми става на 3 години следващия месец,има ли смисъл да му се купува такова или по-добре вече да е с помощни и да се учи да кара?
Чудя се вече  какво да му купуваме,ако имате идея моля да споделите   bouquet

Има смисъл. Точно с такова колело ще се научи да кара и няма да има нужда от помощни колела.

# 344
Благодаря за отгвора,само да не свърши докато заредя картата утре  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт