My Toys - В света на играчките - 40!

• 49 110
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Ivasl, скоро някой даде линк към раница Лего и писа, че  е много доволна, виж 2-3 страници назад.
Аз покрай тези на Скаут, следя изкъсо всички коментари, но засега обмислям дали да не остане за 2 клас, че вече си имаме една за училище, но тези определено много ме впечатлиха, още повече отзивите. Но намеря ли излишни 200 лв ще ги дам за такава определено!

Цитат на: chockolina в Ср., 25 Май 2011, 01:24
И аз да се включа в темата за раниците - купихме този комплект:
http://www.mytoys.de/LEGO-Schulranzen-Set-Supreme-6-tlg-Girl-Pup … a01.01.01/1932582
Страхотен е, невероятно красив, аз го взех от английския Амазон за около 45 паунда. Обаче ми се струва доста тежичка чантата, едно време нашите чанти със сигурност бяха по-леки. А, като се напълни с учебници и тетрадки, не знам как ще я мъкне дъщеря ми, каквато е клечка....

Ето го!

# 511

Ivasl, скоро някой даде линк към раница Лего и писа, че  е много доволна, виж 2-3 страници назад.
...

Благодаря, Яна    bouquet   дано скоро се появят излишните 200 лв  Laughing

Вярно, че с Чоки коментирахме и умувахме една нощ докъм 2 сутринта за ученическите раници ... съвсем бях забравила  Blush  Отивам да я тормозя  Joy  Светле  Heart Eyes

# 512
Момичета да се оплача...пак са ми объркали поръчката. Вместо ботушки, раница, маратонки и едно стъпалце за баня и тоалетна са ми пратили 4 съвсем различни неща. Жилетка Есприт, матонки 28  номер, шише за вода - за колело може би и един потник пума ! Кой знае къде са моите неща Sad А лошото е че картата ми изтича на 31,05,11 и не знам как ще ми върнат парите. Писах им ама не са ми отговорили още. Дали ако им изпратя номера на новата ми карта ще ми ги пратят...не знам , а са 80 евро. А маратонките които съм поръчала ги няма налични естествено...много взеха да ми объркват поръчките.  ooooh!

# 513
Adelante     Sad   за поръчката ... жалко, изчерпаните артикули няма как да препоръчаме  Crazy   За картата, не се притеснявай, тя е вързана със банк с/ка, тя не се променя. Говори с банката, пиши на тойса и за двете грижи ... ама че работа  Sunglasses

Успешни поръчки на всички момичета  Hug

Благодарение на Диди  Heart Eyes  и аз се обзаведох с някои безценни придобивки ... чорапки Томи Хилф и подарък за РД довечера, без грешка, слава Богу  Grinning

# 514
Момичета, пощенските не ми ги върнаха, пратиха ми код за безплатна доставка. Сама не искам да поръчвам, страх ме е пак да не ми блокират картата за месец напред. Бих се включила в обща поръчка за София, искам някаква играчка за малкия, че е рожденик скоро, и някакви сандалки да му взема. Ще дам кода на поръчващия, за да спестим 16-те евро доставка. Иве, ти навита ли си?  Laughing Hug

# 515
...

Благодаря, Яна    bouquet   дано скоро се появят излишните 200 лв  Laughing

Вярно, че с Чоки коментирахме и умувахме една нощ докъм 2 сутринта за ученическите раници ... съвсем бях забравила  Blush  Отивам да я тормозя  Joy  Светле  Heart Eyes

Роси се казвам, но и Яна ми харесва... Wink

Ох, няма ли начин тези 16 евро да се поделят...едва 80 се навих да дам за тези комплекти, сега още 16...егати..

# 516
Много те ухажват от тойса, Жасмин   Heart Eyes   но е по-добре да връщат паричките и то навреме, не след месеци и несметна кореспонденция, куп нерви, разправии и притеснения  Crazy   
За поръчка съм "Винаги готов", с удоволствие   Mr. Green 
За кодчето   bouquet   бързичко ще направим ко-продукция с набелязани неща.

Името си е прекрасно, Роси  Grinning  извинявам се за "новото" име  Blush  не знам откъде го измислих  hahaha Но благодарностите, че ме подсети за Чоки са в сила. Благодаря и на Чоки за отговора ... продължавам да я тормозя  Laughing

# 517
Специални благодарности на Диди Heart Eyes и Ива Heart Eyes за красотите с които се сдобих. Чудесни попадения, намалени на 70% са прекрасен лилав суичър с цветя Томи Хилф(за съжаление нямам картинка)  намален на 19,99 евро и този розАв, мекичък анцуг Найк за 16.99 евро.  bowuu На Ива Heart Eyes още едно благодарско и за "доставки по домовете". Иве, следващия път е мой ред да разнасям. Hug
Жасмин, сигурна съм че трудно ще я убедиш да поръча Mr. Green

# 518
Радвам се, Дени  Heart Eyes    че си харесваш новите придобивки и детето няма да ходи  голо и босо  Joy  Със здраве да си ги носите. Доставки по домовете е приятно занимание, а следващия път е скоро, много скоро ... нали чакаме блузки и панталонки Памполина   hahaha  ще се разберем.  Как ме зариби, само  Blush

Жасмин е трудничка за убеждаване  Laughing    вече има по няколко броя от почти всички по-едри артикули в тойса  Joy   може нещо дребничко непоръчано да е останало ... ще разберем  Mr. Green

# 519
Ми аз да ви кажа, вярно не знам какво да поръчам. Гледах, гледах, основното го имаме. Дрехи накупих тия дни по моловете, чиста работа - хем децата ги харесаха, хем им станаха, хем не бяха скъпи. На щерката намерих кецове на конвърс и балеринки на риплей и мис сиксти в продавалника, чисто нови, за по 40-50 лева и направо се видях в рахат. Няма чакане, няма непрекъснати мейлове и разправии с тойса, няма блокирани суми, няма непасване на номерата. Аз, която бях толкова запалена по интернет пазаруването, срам не срам, ще си призная, че вече виждам предимство в това да си купувам от софийските магазини, отколкото да се тормозя и да губя време с нет-покупки.  Confused За тези 5 месеца тази година я имам 5-6 поръчки от чужбина, я не. Повредих се нещо.  Laughing

# 520
Жасмин, повредила си се,трябва да ходиш на ремонт .  Mr. Green
Аз също няколко години вече успешно съчетавам пазаруването „на живо“ с  пазаруването  он-лайн.  Всяко си има своите безспорни предимства, не е необходимо да ги изброявам, а при добро комбиниране резултатите са повече от прекрасни......само един проблем имам, нямам място вече. Whistling

Иве, много ме радваш,че сподели с такъв ентусиазъм страстта ми по Памполинките. Има още скрити лимонки,но си мълчат. Mr. Green

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 21:39 от Dennia

# 521
Здравейте момичета, имам 2 кодчета за 8 евро, които са до 31.05 и няма да ги ползвам, ако някой ги иска да пише на ЛС Peace

# 522
Благодаря на Чоки за безценната и светкавична помощ за Лего-раниците  bouquet
След малко ще зарадвам отново тойса с маааалка поръчка ... днес е последния ден на Найк с допълнително намаление -20% ... за всичко, с изключение на артикулите от сектор "обувки"  Wink

# 523
Момичета, записвам се при вас.
Боса съм в Интернет пазаруването, имам някакви спорадични поръчки от Ebay и няколко БГ сайта само.
Ще се регистрирам в MyToys и имам желание да се включа в обща поръчка, ако скоро се прави такава. Надявам се на вашата помощ!   bouquet

# 524
Момичета, много от вас имате гаражите на Литъл Пипъл. Споделете моля актуална информация, че нещо ми се върти, че бяха тесни ли, малки ли...или се бъркам с други, не мога да се сетя. И препоръчайте някой друг, ако сте доволни  Praynig Някой да има случайно този, че му се чудя, но много малък ми се вижда  newsm78
Здравейте, момичета! Бих искала да попитам някой поръчвал ли е от тези стикери за стена? http://www.mytoys.de/FunToSee-Wandsticker-Blumenwelt-64-tlg/Wand … a07.01.03/1678944
Дали могат да се лепят върху латекс и изобщо изглеждат ли като на снимката?
Благодаря предварително   bouquet
Рея, ние имаме от същата марка с други картинки, но купувани от Амазон. Бях пускала снимки преди как изглеждат на стената. Доволни сме много, вьрху латексова боя са залепени и изглежда супер. Ако искаш да видиш, пиши ми, ще ти пусна линк да разгледаш  Wink Ето ги и тези, които си харесала  Wink

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 13:00 от Лъки

Общи условия

Активация на акаунт