My Toys - В света на играчките - 40!

• 49 086
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
И аз благодарение на Тойса и Диди ще зарадвам моето детенце и още няколко навреме  Hug
Честит празник на всички сладури, да са ни здравички!  Heart Eyes

# 571
Честит празник на дечицата ни! Да са ни живи и здрави!  Two Hearts

# 572
Честит празник на всички малки,големи и още по-големи момичета и момчета! Heart Eyes
Четейки написаното от Ивето Heart Eyes за препращането.......
Присъствах на препращане на "малки кашончета" от Диди. Като за начало в едната поща не са ги  приели защото са над два килограма, Диди Heart Eyes ги е натоварила два пъти сама в колата и с мен и децата в допълнение отидохме до близката поща-има-няма 3 километра.  Simple Smile Разбира се, за да е още по-лесно и приятно имаше и ремонт на улицата и трябваше да спрем малко по-далеч от пощата. Не бях видяла малките и нетежащи според Диди кашончета докато не ги разтоварихме от колата. Какво да ви кажа....според нейните навици да получава и препраща 20-30 килограмови кашони, тези от по 3-4 килограма нищо не са. Много големи бяха, повярвайте ми. Натоварихме се с кашончетата и се замъкнахме до пощата.......вътре задух и жега....Диди ги опакова, лепи и попълва документи поне 15-20 мин и поне още толкова чакахме да ги обработят. Аз едва дишах, за Диди не знам. Накрая след като препрати всичко и върна едно кашонче и на тойса  се оказа,че цялото занимание е отнело почти час. След което на спринт едва успя да си вземе детето от градината навреме.
Пиша всичко това защото навръх първи юни благодарение на Диди и Ивето много дечица ще си получат подаръците. Знам, че всички оценяваме това което правят, но всъщност не съм сигурна дали разбираме точно колко много правят.  Благодаря им и на двете за всички усилия и време, които така безкористно отделят заради нас.  Heart Eyes
И една молба-моля Ви не поръчвайте на Диди тежки неща, които са за препращане по други градове......

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 12:01 от Dennia

# 573
  • София
Честит празник и от мен на всички дечица  Hug Heart Eyes Много усмивки и само весели моменти им пожелавам да изживяват   bouquet
Дени   bouquet Hug благодаря ти още веднъж за съдействието, без теб нямаше да се справя никак лесно  Blush
Благодаря и на много други момичета, които са се включвали в моите приключения и са ми съдействали   bouquet
А за да не се чудите защо Дени апелира реших да се разпиша, че да стане ясно  Mr. Green

Наистина 3-4 кг на фона на 20-30 нищо не са, а за тези от 20-30 кг без помощник не ходя, защото нямам начин да се справя сама...ех, колко хубаво ни беше като носеха куриерите до вратата  Laughing

Обстоятелствата обаче няма да ни спрат да поръчваме, дори още в петък мисля да заформя новата поръчка, а Дени /с Йоанка и Ния/ направо ще си я наема за сътрудник, срещу скромен % разбира се  Mr. Green

Иве, благодаря и на теб за поредната поръчка, а на слънчоглед, че ще го играе куриера днес  Hug  bouquet

п.п В последната си поръчка имах 6 липсващи артикула...толкова много досега липси в една поръчка не ми се беше случвало...писах на тойса, те реагираха доста бързо, като казаха, че ще върнат паричките за нещата, учудени бяха и те, че толкова много липси имало, щели да проверят...Кофти, но поне те реагираха бързичко,.сега само чакам да ми захранят картата съсм сумата Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 12:47 от jijibiji

# 574
  • София
Диди,честита втора лентичка!
И честит празник на сънчицата ни!

# 575
Диди, като не пишеш редовно и човек не може да я види тази втора лентичка Simple Smile Честито Simple Smile

# 576
Честит празник на майки и дечица  Simple Smile
Диди, много се радвам за твоята лентичка  Hug

# 577
  • Варна.....
Знам, че доста от вас поръчаха Пуки- та на малчовците си.
Каква е разликата между това
http://www.mytoys.de/PUKY-PUKY-Laufrad-Standard-rot/Kinderfahrze … .17.04.06/1682753
и това
http://www.mytoys.de/PUKY-PUKY-Laufrad-Medium-hellblau/Kinderfah … .17.04.06/1682751
Гледах в сайта на вносителя, но не се ориетнирах. Хлапака ми е на 2 и половина.
Предварително благодаря   bouquet

# 578
  • Варна
tais, аз ще поръчвам от второто, единствената разлика, която виждам, е в подпората, иначе червеното е по-масивно - тежи повече и е по-високо. Пак от 2 години го дават, така че не мога да разбера защо е толкова по-скъпо.Rolling Eyes

# 579
Tais, първото е с по-лоеми гуми (12-ки) и с надуваеми гуми, съответно по-тежко и е за дете над 2.5 години и над 90 см, по-лекото ставаи за 2-годишно над 85 см.
Chocolina, разликата в двете голела е голяма - моят син кара по-голямото, а прятелче от съседния блок по-малкото и мога лесно да ги сравня. Малкото няма да е подходящо за дете на 3 год, защото умалява бързо, освен това е по-бавно, детето не може много да се засилва на него (а дали това е предимство или недостатък е друга тема Grinning)
Когато че чудехме какво да купим, моето дете беше на 2.8 месеца и определено малкото му беше малко, а с това мисля да изкараме и следващото лято.

# 580
  • Sofia
Я , пък Диди излезнала от прикритие  Whistling Хайде, честито и тук , много леко бременеене и пазаруване ъфкорс  Heart Eyes

# 581
  • Варна
secret girl, сега видях за разликата във вида на гумите. Peace А за 2 годишно голямото дали ще е подходящо, според теб? Дребният е под 90 см. newsm78

Как са гумите на малкото като качество? Thinking

# 582
  • Варна.....
Много ви благодаря!!!

# 583
  • велико търново
Големи благодарности  на Ива за навреме дошлите подаръци за децата ми  bouquet  bouquet  bouquet
Голяма игра пада с тази сгъваема  къща на Поли Покет  http://www.mytoys.de/Polly-Pocket-POLLY-POCKET-Popstar-Tourb%C3% … .12.02.04/2077197
Лего конструктора още не сме го подарили  и е много голям ;http://www.mytoys.de/LEGO-Steine-Co-LEGO-5560-Gro%C3%9Fe-M%C3%A4 … r01.21.25/1910187
Диди това е най-радостната новина за мен днес.честита лентичка  Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 16:21 от YSMIV4ICA

# 584
хей, диди, честито. много хубава новина

моето дете кара това колело от 2г и 8м.

http://www.mytoys.de/PUKY-PUKY-Laufrad-Standard-mit-Bremse-rot/K … .17.04.06/1682755

има подпора, 12 цола помпащи се гуми, към 5кг е и нещо, което ми се вижда много важно - спирачка, която се ползва от около 2г 10м частично, а от 3г 5м изцяло по предназначение. зимата малко сме го изкарвали де

преди това имахме малкото. гумите са с много подобно качество мисля, макар да не са помпащи

да използвам момента да попитам тези, които минаха на колело с педали. кога го направихте. моят младеж напира за такова (защото гледа моето с педали). мерихме едно пуки 16 цола и крачетата стигат, но дали е "узряло" детето не ми е ясно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт