My Toys - В света на играчките - 40!

• 49 028
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Meg!, Ния е с такава в която слагам само дрешки и пижамка и е полупразна, мисля че ще събере всичко изброено от теб. Утре ще пробвам дали ще се съберат нещата, защото  през седмицата раницата стои в градината. Ето и за момченце ,ето и шише ......няма да показвам и кутията за храна, хавлийката и т.н......всички са все така красиви, като всичко на Хаба. Хавлийките са уникално мекички Mr. Green Обичам ги и не мога да им изневеря. Heart Eyes И сега заради теб отворих да търся раницата и харесах разни нови неща от тях. Crossing Arms Много ме е яд обаче,защото една красота дето я чакам повече от година(да порасне достатъчно Ния и да я оцени), я "доставят само на себе си"(Шантал Heart Eyes, много ми е любим този лаф).
Иве, благодаря ти, няма да ходи босо детето. Mr. Green

# 241
  • Русе
Някой да има този модел и този номер http://www.mytoys.de/adidas-ADIDAS-Kinder-Sportschuhe-adiRun-syn … a01.03.16/2092744 да ми премери стелка? Много изгодни, но може би на есен ще са ни все още големи.

# 242
  • София
Момчета,чудя се между тротинекта на Пуки и на Микро,става въпрос за дете не 6год
посъветвате ме какво да избра!
 Hug

# 243
Ето тези маратончици http://www.mytoys.de/NIKE-NIKE-Kinder-Sportschuhe-DART-8/Sportsc … a01.04.16/2113965 се оказаха малки за нашето краче - номер EUR 21,5. стелка по етикет 11. 5 (нашето краче е 13 см и влиза, но предполагам със свити пръсти  Thinking), ако някой ги иска - на лични.

(няма да казвам, че съм ги дублирала и ги чакам пак, само че 22 номер, дано поне те ни стана  ooooh!)

dennia, чудесна розова раничка, може ли линк, не ги намирам ...

# 244
dennia, чудесна розова раничка, може ли линк, не ги намирам ...
Ето линк на розовата, в предния ми пост картинките на другите са и линкове. Simple Smile

# 245
  • Sofia
Момчета,чудя се между тротинекта на Пуки и на Микро,става въпрос за дете не 6год
посъветвате ме какво да избра!
 Hug

От това, което съм изчела за тротинетките, Микро водят  Peace Да не говорим , че дъщеря ми от днес е горд собственик на една и .... о , чудо ... забеляза я и я кара  smile3535 Купихме от тези, които са 6+  и е перфектна .
Има си и ново колело, с което познайте какво се случва (следящите моите велосипедни драми от раз се сещат, че му бе отдадено внимание нула)  Crossing Arms

# 246
Иве, и аз да ти благодаря   bouquet така се развеселих, като си харесам нещо и не мирясвам докато не го взема  Mr. Green

# 247
  • На дивана, под юргана
От това, което съм изчела за тротинетките, Микро водят...

Склонен съм да поспоря! Синът ми кара голяма тротинетка на Пуки вече повече от година и половина. Комфортът на големите гуми е несравним! Да не говорим, че и аз миналата година се обзаведох с една 8+ за да караме заедно, обаче се оказа, че "много съм го уморявал"...  Mr. Green

# 248
  • Sofia
А колко тежи комфорта на големите гуми, защото тази е 2,5кг. и дъщеря ми си я носи самичка, имам спомен , че на Пуки са по - тежички ... Не знам до колко това има значение за дете на 6г., но за моето, което е на 3 определено не е все едно ...

# 249
  • На дивана, под юргана
Ами... около 6 кг някъде, обаче той не я носи, а я кара. Подкара я когато беше на около 4,5 г. и не е имал проблем с теглото никога. А размерът й е перфектен - не се сгъва, но влиза в багажника на Пасат-а без проблем.
Но не можеш да сравняваш тротинетка за 3 годишно с тротинетка за 6 годишно дете. Съвсем различни са, както и колелата, разбира се. А тротинетка на Пуки за 3-годишно дете е около 4,5 килограма и не е чак толкова ужасно тежка... Ама знам ли - на майка му никога не й се е налагало да му носи тротинетката - ако някой ще я носи, това все съм аз.

# 250
  • Sofia
Както вече писах, купихме тротинетка Макси Микро , такава, която е 5+  (на кутията пишеше 6+). Вероятно Пуки-то има други предимства (освен по - големи гуми), но за момента тази ме устройва перфектно.

# 251
  • На дивана, под юргана
Както вече писах, купихме тротинетка Макси Микро , такава, която е 5+  (на кутията пишеше 6+). Вероятно Пуки-то има други предимства (освен по - големи гуми), но за момента тази ме устройва перфектно.

Peace
Разбира се! Всеки си има своите съображения. Досега никой не е открил идеалната тротинетка, която да се харесва на абсолютно всички!  Laughing

# 252
Удобно ли е да помоля, ако някой пуска поръчка да ме има предвид - може да пише на лични. Предварително благодаря! Весели празници!  Grinning

# 253
Да не говорим , че дъщеря ми от днес е горд собственик на една и .... о , чудо ... забеляза я и я кара  smile3535 Купихме от тези, които са 6+  и е перфектна .
Има си и ново колело, с което познайте какво се случва.......
Йеееееееееееееее! newsm44 newsm68 newsm44 Чудоооооооо! Най-накрая успя да я моторизираш!  newsm39Чакам си похвалата  bowuu......и да попитам защо продължаваш да си купуваш велосипеди,магазин ли ще правиш? Mr. Green
сори за спама, не издържах Embarassed

# 254
Дениа, месри   bouquet Точно на Хаба и за много я харесах (по принцип съм фен на мараката Simple Smile) но се чудех колко побира... Ще видим хлапето на какво ще се спре (държа да избира сам от 2-3 предложения, предварително подбрани от мен).

Общи условия

Активация на акаунт