My Toys - В света на играчките - 40!

• 49 099
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Момичета имам едно питане, че нещо с преводача не ми става много ясно.

http://www.mytoys.de/Cars-Scene-Setter-Kulisse-Cars-W%C3%BCste/C … c01.43.04/1732486

Какво точно представлява - фолио, което се лепи на стената ли? Ако е така с какво става лепенето и някой взимал ли е?
Благодаря!

# 301
Момичета имам едно питане, че нещо с преводача не ми става много ясно.

http://www.mytoys.de/Cars-Scene-Setter-Kulisse-Cars-W%C3%BCste/C … c01.43.04/1732486

Какво точно представлява - фолио, което се лепи на стената ли? Ако е така с какво става лепенето и някой взимал ли е?
Благодаря!

Това е фолио за предпазване или просто декорация на стени за партита. Реално е това на втората снимка, а мотивите с колите се поръчват отделно.

# 302
_мариана, твоята пързалка от утре е на същата цена в хиполенд - 99.99 лв  Peace
_мариана, какво стана с вашата пързалка, че и аз съм се насочила към нея.Провери ли в детския магазин в София или ще я поръчваш от сайта?Не съм от София и затова питам дали наистина я има все още на същата цена

# 303
  • Sofia
Понеже ние пак сме на тема "рисуване", а аз много държа средствата да са безвредни и специално за малки деца, искам да споделя че в момента в Карфур пастелите на Jiotto bebe са в промоция по 2,50 лв., а дъската за рисуване от същата серия е 17 лв. срещу 17 евро в тойса: http://www.mytoys.de/GIOTTO-Kreideset/Kreiden/Stifte-Farben/KID/ … a01.04.08/1861027
Безвредните и миещи се фулмастри обаче ги нямаше, а преди бяха по 5-6 лв.

Tази дъска я коментирахме и миналата година, купих я от Карфур и се счупи още , докато се опитвах да я отворя , а флумастери купих от Кауфланд  Peace

# 304
Аз съм много приятно изненадана - направих поръчка на 18.04. На 21.04. я изпратиха, а днес вече е в БГ.
Искам обаче да попитам - в момента как пристигат пратките-  DHL или Бг пощи? Последно получих по пощата, а сега виждам, че се проследява в сайта на DHL  newsm78.

# 305
  • София
Аз съм много приятно изненадана - направих поръчка на 18.04. На 21.04. я изпратиха, а днес вече е в БГ.
Искам обаче да попитам - в момента как пристигат пратките-  DHL или Бг пощи? Последно получих по пощата, а сега виждам, че се проследява в сайта на DHL  newsm78.

DHL  са немските пощи, а не куриерите...търси си пратката в пощенския клон  Peace

# 306
# 307
Хей Диди  Heart Eyes добре се завърнала от ваканция, хайде да ... се чукаме с яйца Laughing   по обедно време, като заредят сайта, надявам се, приятно  Wink

Рали  Heart Eyes  и за теб и успешно търсене и намиране на други решетки за легло ... които да се доставят извън Германия ... Тези и двете са хубави, но само за немско  Sunglasses

# 308
Иве, може ли и аз да се включа в чукането  Mr. Green продадох някои бебешки ненужни ни вече вещи и ме сърбят ръцете да наместя парите  Laughing

# 309
Иска ли питане, Кате  Grinning  както се казва, на една ръка растояние сме  Joy 
Дано днес ни зарадват с приятно зареждане и още по-приятно намаление Wink 

# 310
  • Някъде там...
Тази пързалка е на промоция в Хиполенд в момента. Има я в брошурата им с промоциите.  Peace
Иве, днес ли ще пуснаш поръчка?  Mr. Green

# 311
Брех, май ние сме едниствените доволни от дъската за рисуване на Jiotto bebe... Ползва се с голям успех и до днес (вече близо година), само сухите пастели дадоха бързо фира в яките малки ръчички, но все още има от тях, макар и на по-малки парчета.

Шантал, мерси за насоката към Кауфланд (още не съм влизала там, но като се установи какви още рисувателни материали ни трябват, ще се отбия Simple Smile)

# 312
Благодарност на милото Жабче   bouquet 
Това не го бях виждала по-намалено http://www.mytoys.de/Fisher-Price-Fisher-Price-Maltafel-Doodle-P … r01.13.11/1973698  поръчвам по едно за децата, стига да има достатъчно бройки, че поповите лъжички са с предимство  Joy

ПП: само моля  Grinning  ако някой има не много положителен опит с тази дъска, да сподели сега, преди да е станало късно Mr. Green

# 313
  • Някъде там...
Аз само положителен опит мога да споделя за дъската. Имаме две, поръчани чрез Ивето по коледните намаления. Тогава бяха по 10 евро. Все още работят безотказно въпреки тормоза, ползваме ги от месец време. Децата много се забавляват. Лесни са за боравене дори за тях (на 2 г.) Изглеждат здрави и стабилни. Мънички са, като за пътуване в колата, но за нас са идеални. Сега ще поръчам една и за племенницата, на която също много й хареса да рисува върху тях.  Hug
Да добавя само, че откакто ги имаме, щетите по обзавеждането, стените и мамините книги, намаляха значително.  Mr. Green

# 314
Жабче  Heart Eyes   ние сме на вълна "писане"  Laughing освен в колата, подозирам, че ще ги позваме здраво и за "нощна работа" под чаршафите, нали са с лампичка  Mr. Green  ... има да се дебнем, кой какво е скрил под възглавничката преди лягане  Joy

ПП: охо, Денииии  Heart Eyes  видях те  hahaha  ти си виновна, да знаеш    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт