My Toys - В света на играчките - 40!

• 49 070
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета
за 2 годишен юнак, 96 см, кое моделче ще ми препоръчате:
http://www.mytoys.de/Dreirad-Street-Monster/Dreir%C3%A4der/Kinde … a02.07.02/2163508

http://www.mytoys.de/BIG-BIG-Wheel-Spider/Bobby-Car/BIG/KID/de-m … r01.03.01/1885151

някой има ли наблюдения на живо, от опит

имаме си колело без педали, засега без особен успех и ми се иска да му взема и нещо с педали, но да е стабилно.
та тези модели изглеждат удобни, но не съм виждала много дечица с такъв тип

благодаря предварително за всички, които ще се включат   bouquet

# 286
Момичета, извинявайте за тъпият въпрос, но доставката до България 15 евро ли е или аз бъркам?
Да, 15 евро е. Ако си нов клиент потърси с google код за нов клиент, ще ти я намали с 10 евро Wink

Аз искам да попитам за това:
http://www.mytoys.de/Maxi-Cosi-Auto-Kindersitz-Axiss-Tango-Red/K … -mt-start/1842553
Някой знае ли дали това е по- скоро цикламено или по- скоро червено? Снимките, които намерих из нета се колебаят между тези два цвята  Thinking  А идеята е да става за момче т.е. розово - цикламено ще е неприятно. Не знам дали да рискувам, за да спестя 50 евро или да си взема сив и да ми е мирна главата newsm78

# 287
.... Аз искам да попитам за това:
http://www.mytoys.de/Maxi-Cosi-Auto-Kindersitz-Axiss-Tango-Red/K … -mt-start/1842553
Някой знае ли дали това е по- скоро цикламено или по- скоро червено? Снимките, които намерих из нета се колебаят между тези два цвята  Thinking  А идеята е да става за момче т.е. розово - цикламено ще е неприятно. Не знам дали да рискувам, за да спестя 50 евро или да си взема сив и да ми е мирна главата newsm78
Бандитка  Simple Smile  в линка на точно това столче пише "червено", няма как да е цикламено или розово  Peace Лично не съм го виждала, щот не тършувам из единично опакованите артикули, но преди месеци го поръчвахме точно за момче и не са се оплакали, от цвета. Беше с -41%, но и сега е на добра цена  Wink

# 288
Момичета, да почерпя, че щерката става днес на 10 години:

От Майтойс, явно за честитка, имам някакъв абсолютно неадекватен отговор. Че парите се блокирали, като се поръча, а като съм си получила стоките, тогава се плащало. И това след поне 5 имейла, в които им писах, че съм получила стоките преди 2 седмици, тогава са минали и плащанията, че даже и 1-та поръчка я върнах и част от втората. Имам чувството, че разговарям с малоумни. Не искам да ги обиждам, но от 11 април досега са 16 дни без адекватно обяснение защо имам над 200 евро все още блокирани в картата, след като съм платила всичко. Пуснах жалба в банката, дано поне там тръгнат нещата, но Майтойс наистина ме разочароваха. Подобно нещо в ибей и амазон никога нямаше да се случи, не знам какво се е объркало в Майтойс, жалко за хубавия магазин.

# 289
  • Варна
Жаси, да ти е жива и здрава щерката!  bouquet
Много неприятно се е получило, дано скоро има някакво развитие!

И аз започвам да им се ядосвам, вече цяла седмица поръчката се "обработва", още не са я шипнали... Tired А не е кой знае колко голяма...

# 290
.... Аз искам да попитам за това:
Някой знае ли дали това е по- скоро цикламено или по- скоро червено? Снимките, които намерих из нета се колебаят между тези два цвята  Thinking  А идеята е да става за момче т.е. розово - цикламено ще е неприятно. Не знам дали да рискувам, за да спестя 50 евро или да си взема сив и да ми е мирна главата newsm78
Бандитка  Simple Smile  в линка на точно това столче пише "червено", няма как да е цикламено или розово  Peace Лично не съм го виждала, щот не тършувам из единично опакованите артикули, но преди месеци го поръчвахме точно за момче и не са се оплакали, от цвета. Беше с -41%, но и сега е на добра цена  Wink

Нашето е такова. Откровенно червено си е - доматено бих казала. Ей тук го има на малко по-ниска цена и без доставка. http://www.amazon.co.uk/Maxi-Cosi-Axiss-Forward-Facing-Group/dp/ … 886532&sr=8-1

Един съвет - вземи си и летен калъф. Дъщеря ми миналото лято много се потеше и взех калъф. Сега нямаме този проблем.

# 291
banditka, благодаря ти!

# 292
Жасмин  Heart Eyes  Да ви е жива и здрава принцесата   bouquet
Много радост и късмет и нека силата бъде с нея  Grinning

За поръчките от тойса ... много съм благодарна и удовлетворена. Последните поръчки получавам за 5-7 дни. Всички поръчки до 21.04 вкл са при мен, въпреки многото празнични дни. Очаквам единствено 1 кашон (от общо 2) от поръчка 15.04 ... Сигурно е трудно за вярване, но си е точно така   http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=de … ;idc=229303857453
Вече съм склонна да "подозирам", че проблеми и трудности с поръчките имат "нови клиенти" и кодове, знам ли  Thinking
Успешни поръчки на всички  Hug

ПП: линкът за проследяване е на поръчката от 20.04 ... със супер намалените якета, почти колкото 2-3 чифта къси чорапки Памполина  Joy нали Дени  Wink

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 10:17 от ivasl

# 293
Вече съм склонна да "подозирам", че проблеми и трудности с поръчките имат "нови клиенти" и кодове, знам ли  Thinking

Съмнявам се да е така, защото на едно място е склада, на друго счетоводството, не трето - сервиз клиенти. А аз имам проблем и с трите - объркана поръчка (от 2 артикула ми пращат 1 грешен), неадекватен сервиз клиенти и двойно блокиране на суми от страна на счетоводството. Така че, не бих го нарекла "трудности" - трудност е да не ти приеме кода, да ти откажат поръчка, докато в моя случай бих го нарекла липса на професионализъм. Добре си поръчвах от Амазон, кой ме би по главата... Там поне няма 6-5, на момента ти отговарят и решават проблема, клиентите си ги тачат, а тук направо ме смаяха този път, все едно поръчвам от третия свят, не от Германия.

# 294
Хи хи хи  Жасмин  Heart Eyes  много си права, че всичко е на различни места  Wink
а думата "трудности" в моя мил речник означава "всякакви неприятности", меко казано, дано ме разбираш правилно  Mr. Green  
Мъдро си постъпила, като си подала жалба в твоята банка, проблемът е изцяло в "техните" ръце  Peace Навярно системата им е блок 2 пъти 1 и съща сума и с "проста" проверка (на кодовете) могат да го видят и да направят необходимото, т.е. да си поправят грешката ... Със сигурност няма начин търговецът/продавач умишлено да блокира 2-3 пъти суми по една транзакция ... въпреки че технически е възможно, независимо кой е търговеца, но е проблем/вина на банката.  Може би не бих била така любезна с банката, на твое място ... Проблемът с дублираната блокировка се решава лесно, при професионално отношение, както отлично си отбелязала  Sunglasses Дано имаш добра развръзка и за поръчката, в най-скоро време  Hug

ПП: за теб "трудност" е да не ти приемат кода или да отказат поръчката ... но мога да те уверя, че за някои от нас това са реалности, от близкото минало, граничещи с "трагедия" ... неприет пореден код за "нов клиент" и последащи откази на поръчка  Sunglasses Самосторниралите си поръчки, даже не ги и споменавам ... Не споменавам и още много други неща, всички, обаче навеждащи ме към мисълта, че все пак имаме късмет, че все още можем да поръчваме от тойса  Laughing  

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 11:08 от ivasl

# 295
Понеже ние пак сме на тема "рисуване", а аз много държа средствата да са безвредни и специално за малки деца, искам да споделя че в момента в Карфур пастелите на Jiotto bebe са в промоция по 2,50 лв., а дъската за рисуване от същата серия е 17 лв. срещу 17 евро в тойса: http://www.mytoys.de/GIOTTO-Kreideset/Kreiden/Stifte-Farben/KID/ … a01.04.08/1861027
Безвредните и миещи се фулмастри обаче ги нямаше, а преди бяха по 5-6 лв.

# 296
 И ние си купихме тази дъска от Карфур/с тебешири/, за 10лв., но я прибрах на секундата, ужасно цапа, това е за двора или на балкона да мацат.
Иве, да не би да е дошло и нашето яке, не че ми трябва  Heart Eyes, ама да не ти пречи на теб  Simple Smile

# 297
Ral_p, Иве - благодаря ви!

Тъкмо в амазон цвета подозрително на цикламено ми биеше, а и като видях , че са написали :
'Target gender: Female', се притесних.
Много благодаря за препоръката за калъф, аз също ги гледах. Определено ще си взема Flutter
Ral_p, благодарение на теб, той ще излезе без пари, защото ще спестя от стола   bouquet

# 298
Ето сега, нова "приятна" изненада - върнали са ми само 17 евро за върнатата поръчка, не 41. Само за якето са ми възстановили, въпреки че изрично ме увериха с имейл, че ми връщата цялата сума.
Колкото до кодовете - възможно е. Моите поръчки никога не са надвишавали 2-3 кила, предимно дрешки поръчвам, така че пощенски 16 евро са двойно на реалното. Едни са таксите за 20 кила товар, други - за кашонче от 2 кила. В Амазон е 7 евро доставката до 4-5 кила, не виждам защо тук за блузка и яке, каквато ми беше едната поръчка, пощенските трябва да са 16 евро. Самата поръчка с кашона тежеше 1,2 кг., реални ли са според вас, 16 евро пощенски? И понеже я върнах, та знам колко струва - за връщането ми взеха около 7 лева в нашата поща, това са 3,50 евро, а не 16.

P.P. Говорих с банката - от Майтойс са си махнали резервацииите върху поръчките ми, отблокирали са ми 187 + 41 евро още вчера. Но веднага след това са ми блокирали нови 116 евро, което ми дойде като гръм от ясно небе - каква е пък тая сума сега?! Аз не съм правила трета поръчка! Демек, точно в тях си е вината, а сега стана пълна каша! Извинявайте, че ви занимавам - просто нимавайте, не поръчвайте накуп като мен за по-големи суми. Това да ми е за урок - все едно не мога да накупя дрешорляци от тук.

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 15:13 от Анонимен

# 299
Ех, Жасмин  Sad ама че история и приключение, ако прецениш, че има какво да се помага в случая с тойса, на среща съм, с удоволствие  Peace  Пожелах ти да се похвалиш с добри новини, но тези не са такива ... не знам какви точно са ти сметките и поръчките и не мога да бъда конкретна  Blush Няма да те утеша, но имам много подобен на твоя случай с блокировките, но се оправи за 3-4 дни, със съдействието на тойса и банката. Блокиране на сума също имах (без да съм правила поръчка), но си знам отлично защо е и нея я оправих много бързо. Ето накратко, ако ще ти помогна (или на някой друг в подобно положение ... сегашно или бъдещо) ... И на мен, както и на Мини бяха върнали погрешка малка сума пари (17.12 евро за уж неполучени артикули, които всъшност съм получила). Писах им веднага за грешката, но още на следващия ден, парите бяха в сметката ми. Писахме си с тойса и в крайна сметка ме помолиха да им ги върна обратно. Върнах им ги, от немското конто, че да не давам 25 евро за международен превод, но се забавих 4-5 дни. По закона на Мърфи пък, те си бяха вече блокирали от сметката ми тази сума и се наложи отново да ми ги връщат  Crazy Върнаха ми ги, разбира се ... но цялата "процедура" по плащане/връщане/плащане/връщане ... отне две седмици Mr. Green  Напълно спокойно гледах как се "въртят" парите, щот беше малка сума и не ми пречеше да чакам и месец ако трябва ... но при теб сумата е по-голяма, а и картата не е кредитна, т.е. твоите са реални пари  Sunglasses    Освен това си знаех отлично причините за блокировката на парите, без да съм правила поръчка  Wink  Дано най-после се размърдат и получиш човешки отговор от тойса, за да не се измъчваш с тези непрекъснати "изненади"  Peace   
Забрави днес за тойса и се наслаждавай на празника   bouquet
Нощеска съм получила мейлове за върнатите 4 артикула от 3 поръчки, просто не знам кога са успели да ги получат  Crazy  Изпратих ги срядата, преди празниците, като обикновена препоръчана пратка, т.е. не самолетна ... наистина не знам от какво зависи "обслужването" в тойса ... и при мен е имало трудности и сме си писали и разправяли, но все пак всичко е било в рамките на приемливото и като договорки и като срокове. Дано наистина и при теб така да се получи и да се радвате на новите придобивки  Hug

Катеееее,  ДА , точно вашето яке е при мен  Grinning  Не ми пречи, когато стигнеш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт