My Toys - В света на играчките - 40!

• 49 185
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
момичета някой има ли отзиви за тази триколка : http://www.mytoys.de/Smoby-Dreirad-Be-Fun-Winnie-Puuh/Smoby-Kind … r01.36.04/2192029
понеже в хиполенд е намалена на 65 лв? newsm78

# 406
  • София
Момичета имам питане относно ученическите раници: Как ви се струва 40 % добре ли е като намаление? Гледам в амазона (тук тези до -27-30 % са стигали от началото на годината гледам) и се чудя дали да чакам още или да напазарувам ?

# 407
Имам кодче за -10% по случай днешния ми рожден ден.

Диди ще го искаш ли?

По този повод дайте идейки и предложения за изгодни покупки-подаръци за РД за 2 годишно диване.  Mr. Green

# 408
И аз да се оплача.Поръчката ми от 28.04 още не е пристигнала,а вътре е роклята за тържеството в предучилищната.Толкова много не ми се е бавила поръчка дори и преди Коледа.
Писах им ,но все още не са ме отразили.

# 409
А на мен ми изпратиха мейл с анкетка.
Полълването отнема 2 мин. и получаваш 5 евро бонус.  Grinning

# 410
Здравейте момичета:)
Съзнателно бягах от темата за известно време, но РД на момчето идва и трябва да понапазарувам Laughing
Та да попитам дали някой е рискувал до сега със скейтборд за 3-годишно и има ли такива бебешки и бавни в тойса? Гледах тези: http://www.mytoys.de/Hudora-Mini-Skateboard-XXS/Skateboards/Skat … a01.13.03/1811647
но са от 4 години Thinking
И още нещо - имате ли отзиви за тези воки-токита:
http://www.mytoys.de/Fisher-Price-Fisher-Price-Walkie-Talkies/R% … a02.22.04/1887386
Много благодаря:)

# 411
Здравейте момичета:)
Съзнателно бягах от темата за известно време, но РД на момчето идва и трябва да понапазарувам Laughing
Та да попитам дали някой е рискувал до сега със скейтборд за 3-годишно и има ли такива бебешки и бавни в тойса? Гледах тези: http://www.mytoys.de/Hudora-Mini-Skateboard-XXS/Skateboards/Skat … a01.13.03/1811647
но са от 4 години Thinking
И още нещо - имате ли отзиви за тези воки-токита:
http://www.mytoys.de/Fisher-Price-Fisher-Price-Walkie-Talkies/R% … a02.22.04/1887386
Много благодаря:)
не разбирам мн мн от такива превозни средства, но си мисля, че това е скеит, дето са едни малки и с ръце се "карат", с пръсти по точно по едни мини рампи, и в комплекта има някакви отверки и други простотийки, които са напулно безсмислени като цяло. боклук - с една дума. Laughing

# 412
деница*, не е фингърборд, това е 43 х 13 см - големичко си е...

# 413
О, точно гледах едно хлапе с такъв мини скейт-боард и се чудех 1) от къде са го взели, 2) как се оправя детето, ама се оправяше. По-скоро не го виждам със стандартен размер скейт да се справи, а този е до 20 кг, т.е. едно 4-5 г. дете, може и повече...

# 414
Аз да се похваля, че най-накрая, след повече от месец преговори, ми разблокираха сумата по кредитната карта.  Confused  От 11 април до 16 май си пишем мейлове, сигурно към 20...

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 16:45 от Анонимен

# 415
Аз да се похваля, че най-накрая, след повече от месец преговори, ми разблокираха сумата по кредитната карта.  Confused  От 11 април до 16 май си пишем мейлове, сигурно към 20...

Е тя банката явно си ги е разблокирала автоматично.  Mr. Green Един месец си е стандартния срок при някои банки, за задържане на блокировката върху пари. В ПИБ е две седмици, така че по-добре смени банката Жаси.  Peace

# 416
Имам кодче за -10% по случай днешния ми рожден ден.
...
Дай го това кодче, Рали  Grinning много бързо ще го оползотворим в ко-продукция  Mr. Green
Идеи много, ето някои от нещата, които чакат за поръчка коли/джипове с дистанционно, тротинетка (скутер), бакугански дреболии  Mr. Green Има добре намалени Hot Wheels Colour Shifters, разбира се остава и варианта колело с/без педали, ако вече нямате  Wink
За децата вече съм готова, гараж на Спайдермен и кукла Барби с бебето в тоалетната ... сами си ги избираха  Laughing

Мег ... много си права, че има 4-5 г над 20 кг, но нашите тук са все фиданки и манекени, нали  Laughing  И аз видях на рампата в Борисовата дребосъчета с бордове, отлично се справяха, но направо ми спря сърцето, не знам майките им как ги гледат спокойно от страни  Blush

vania_m_r, пиши им пак на тойса. Мойте поръчки до 02.05 вкл са тук, въпреки че последно е дошла миналата седмица поръчката от 29.04 докато ни нямаше. Дано и твоята дойде тези дни, има още малко време до 20 май  Peace
Днес върнах една количка със счупено колело  Sad В единичен кашон, как е счупено колелото, представа нямам, добре че я видях навреме, да не я складиам счупена. Иначе бързо се разбрахме с тойса от съботата до днес разменихме каквото трябваше. Ще чакам паричките ... скоро надявам се  Sunglasses

Успешни поръчки на всички  Hug

ПП: Жасмин  Heart Eyes  Честито, най-после! Дано не четем никого с подобни приключения  Crazy  Отдъхни си и се наслаждавай на слънчевите дни, скоро идва и ваканцията  Grinning

# 417
На мен пък още не са ми пратили пощенските разходи за количката ( уж столче ). 72 лв. са от 4 седмици някъде и повече.И едни други 10 лв. за предишни неща чакам, твърдят че са ги пратили.
Иве, за колко време ти връщат пощенските ? Вече им се ядосвам...нищо че днес си пуснах пак поръчка Simple Smile Изтича ми картата тоя месец и дано да ми я приемат.

# 418
На мен пък още не са ми пратили пощенските разходи за количката ( уж столче ). 72 лв. са от 4 седмици някъде и повече.И едни други 10 лв. за предишни неща чакам, твърдят че са ги пратили.

Между другото, и на мен не ми върнаха пощенските, но това са ми бели кахъри. 30 лева пощенски ги прежалих, важното е, че ми разблокираха блокираните за над месец около 300 евро.

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 14:10 от Анонимен

# 419
  • софия
Момичета, имам спомен, че преди година-две  Embarassed обсъждахте детските фотоапарати. Тогава не ме вълнуваше и не проследих внимателно, но сега:
От известно време дъщеря ми проявява интерес към снимането. След 2 месеца ще има РД и, както повечето деца, има всякакви детски боклучки-играчки, та за това се замислихме дали да не й купим истински детски фотоапарат. Разгледах набързо и установих, че Fisher Price, Vtech, Easypix имат детски фотоапарати:
    (и подобни)

Имаме играчки на Fisher Price, Vtech, и от двете фирми сме доволни, но тук става въпрос за техника и се чудя:
Добри ли са? Правят ли хубави снимки? Струва ли си да купим такъв или да вземем недетски по-евтин фотоапарат newsm78

Разглеждайки попаднах и на 6-in-1 Learning System
Харесва ми много и се чудя дали пък не е по-хубав подарък?

Ще бъда много благодарна за споделени лични впечатления и мисли Hug

Общи условия

Активация на акаунт