My Toys - В света на играчките - 40!

• 49 161
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Жасмин, в кой клас сте? Чудя се коя серия на scout би била подходяща за 3-ти клас?

Точно 3-ти клас завършва щерката сега.  Simple Smile
Втори и трети клас изкара със Скаут Мега, 4-ти също ще го кара с нея. Идеална е за 3-ти клас.

# 451
Жасмин, в кой клас сте? Чудя се коя серия на scout би била подходяща за 3-ти клас?
Точно 3-ти клас завършва щерката сега.  Simple Smile
Втори и трети клас изкара със Скаут Мега, 4-ти също ще го кара с нея. Идеална е за 3-ти клас.

Благодаря, само да видим младежа, дали ще хареса моделите  Sunglasses

# 452
Здравейте момичета, виждам че обсъждате раниците, което мен също живо ме интересува, тъй като баткото ни е първи клас наесен. Ние имаме вече несесер и чантичка, които са му подаръци, и обмислям да купя само раница на този етап, наистина моделите на Скаут са много добри. Не мога да се ориентирам какъв й е размера от сайта... Другото, което се чудя е колко си носят сами раниците в първите класове? Ние живеем буквално на 10 метра от училището и със сигурност някой ще му носи раницата в началото, а ще го взимаме на обед...

# 453
  • гр.Добрич
Сигурно сте прави като цяло, но за мен  тези цени са наистина високи. Сега виждам, че в цената 160 евро е от 8 части и ако не се вземат всички, става по-ниска.
Споделих мнение, защото все пак живеем в България и се оказва, че цената на 1 комплект е повече от минималната заплата. Явно не са бедни българите.

# 454
Сигурно сте прави като цяло, но за мен  тези цени са наистина високи. Сега виждам, че в цената 160 евро е от 8 части и ако не се вземат всички, става по-ниска.
Споделих мнение, защото все пак живеем в България и се оказва, че цената на 1 комплект е повече от минималната заплата. Явно не са бедни българите.

Не, напротив бедни сме, затова се придържаме към максимата "Евтиното винаги излиза по-скъпо". Подобна инвестиция се прави веднъж за 4-5-6 г. докато детето не замрънка, че му е детска раницата. А евтина ще купуваш веднъж на месец. Сама смятай, кое ще е по-евтино.

# 455

Ами нормално - това е немска стока от немски магазин, при това луксозна и качествена. Няма как да е съобразена с нашите минимални заплати, за жалост. И на мен ми се иска да бяха по-евтини, но това е положението. Мога да кажа само, че са най-добрите чанти, които съм виждала, а аз пътувам и пазарувам доста от чужбина, а и няколко години съм живяла на запад. Според мен, Скаут са най-добрите ученически чанти, произвеждани в Европа, а качеството струва пари.

# 456
Сигурно сте прави като цяло, но за мен  тези цени са наистина високи. Сега виждам, че в цената 160 евро е от 8 части и ако не се вземат всички, става по-ниска.

Не, напротив бедни сме, затова се придържаме към максимата "Евтиното винаги излиза по-скъпо". Подобна инвестиция се прави веднъж за 4-5-6 г. докато детето не замрънка, че му е детска раницата. А евтина ще купуваш веднъж на месец. Сама смятай, кое ще е по-евтино.

Не, не е само това. Има и нещо друго - не е само качеството. Примерно, на самсонайт раниците също са много добри и ще издържат години, но на Скаут раниците са в пъти по-красиви. Просто очите ти остават в тях, особено наживо. Аз не познавах марката, като купих първата ни чанта Скаут. Просто се влюбих в нея и си казах - ето това е Чантата.  Laughing Mr. Green
Така де, малко маниашки звучи, но не ви ли се е случвало да видите нещо и да полудеете по него?  Laughing
Аз примерно не си позволявам подобни луксове за мен - нямам чанта, която да струва 230 лв.(а, всъщност имам една, но ми е подарък  Laughing ), но за децата всичко давам. Затова носят Скаут и карат Пуки.  Heart Eyes
Та и сега като гледам тоя новия комплект Скаут с черешката и едвам се удържам. Жалко, че детето порастна, ако беше 2-ри клас, веднага щях да я взема.  Mr. Green

# 457
  • София
Добре момичета,тъй като и аз догодина ще трябва да купувам раница и одавна следя на къде върви течението на тезистоки искам да ви питам от опит-на децата не им ли омръзва една и съща раница и като виждат около тях раници с бакугани и феи да мрънкат че и те искат такава.
Тоест дали да секупува една за няколкогодини или всяка година да се взима споредвкуса на детето  Thinking

# 458

Не, не е само това. Има и нещо друго - не е само качеството. Примерно, на самсонайт раниците също са много добри и ще издържат години, но на Скаут раниците са в пъти по-красиви. Просто очите ти остават в тях, особено наживо. Аз не познавах марката, като купих първата ни чанта Скаут. Просто се влюбих в нея и си казах - ето това е Чантата.  Laughing Mr. Green
Така де, малко маниашки звучи, но не ви ли се е случвало да видите нещо и да полудеете по него?  Laughing
Аз примерно не си позволявам подобни луксове за мен - нямам чанта, която да струва 230 лв.(а, всъщност имам една, но ми е подарък  Laughing ), но за децата всичко давам. Затова носят Скаут и карат Пуки.  Heart Eyes
Та и сега като гледам тоя новия комплект Скаут с черешката и едвам се удържам. Жалко, че детето порастна, ако беше 2-ри клас, веднага щях да я взема.  Mr. Green

Абе като те знам, нищо чудно да си я купите.  Mr. Green Шегичка, ама и аз едвам се удържам,а сме на 2 г.  Mr. Green

# 459
момичета, момичета, защо ми трябваше да отварям тези линкове от предната страничкааа, сега ще я сънувам тази раница.
Гледах едни комплекти до 100 евро, и те не са лоши, но тъй като с немския съм на Вие, а преводача превежда вече 2 ч и не ми отваря на бг, някой да ме светне дали мога да поръчам от тук този комплект, колко е доставка, какви са условията на карта и всичко.

http://www.schulranzen-berlin.de/Scout-Schulranzen/Sonderangebot … :::36_73_196.html
Коя е по удобна, първата раница от първия коплект или тази от вторият комплект??

Ето и това не бих върнала  :
http://www.schulranzen-berlin.de/Scout-Schulranzen/Sonderangebot … -tlg-2::8417.html

А тази раница става ли за училище според вас или тези, които вече имате  и ги ползвате коя е най- удобна?

http://www.schulranzen-berlin.de/Scout-Schulranzen/Style/Lovely- … -Style::7782.html

# 460
  • гр.Добрич
Даа, по-скоро проблемът е в това, че наистина детето ще иска всяка година нова раница и надали ще го интересува колко е качествена и че има 3г. гаранция. Разбирам, че цената е оправдана спрямо качеството и т.н., но децата сега не са като нас преди 20г. Като се сетя как я мразех тази чанта , тежка и грозна. Тези наистина са много красиви.

# 461
Аз за яслата поръчах тази : http://www.mytoys.de/Step-by-Step-HAMA-Kindergartenrucksack-Melo … a01.07.02/2098676
да се надяваме и тя да е качествена и да изкара няколко години. Simple Smile

А ето и ученическа доста намалена : http://www.mytoys.de/Scout-SCOUT-Schulranzen-Set-Mega-Style-5-tl … .16.02.03/1914571
 Или пък тази с чадърче : http://www.mytoys.de/Scout-SCOUT-Schulranzen-Set-Mega-Sommer-4-t … .16.02.03/2232160

над 40 % си е добре Simple Smile

# 462
Аз за яслата поръчах тази : http://www.mytoys.de/Step-by-Step-HAMA-Kindergartenrucksack-Melo … a01.07.02/2098676

Ауууууууууу Adelante страхотна е раницата!!!! Изобщо цялата динена серия много ми хареса  Heart Eyes Когато я получите, моля те сподели мнение, дали и на живо е толкова хубава, колкото и на снимката  Hug Аз съм фен на Samsonite и си мислех за градината да взема някой крокодил или калинка, но ако кажеш, че динята е добра  - направо да я поръчвам  Mr. Green

# 463
mama L, благодаря и на теб.
А ти през този сайт до България ли поръча раницата?

Да Peace

Алексова, поръчвах с посредник.
И двете предполагам, че са еднакво удобни, но аз предпочетох втората, заради по-големите странични джобове. В другите едва ли ще се събере шише за вода или сандвич.

Синът ми няма желание да сменя раницата, защото единствен в класа има такава.

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 16:59 от mama L

# 464

Ауууууууууу Adelante страхотна е раницата!!!! Изобщо цялата динена серия много ми хареса  Heart Eyes Когато я получите, моля те сподели мнение, дали и на живо е толкова хубава, колкото и на снимката  Hug Аз съм фен на Samsonite и си мислех за градината да взема някой крокодил или калинка, но ако кажеш, че динята е добра  - направо да я поръчвам  Mr. Green

И аз си мислих за Самонайт, калинките гледах, но като цени са даже по-скъпи, пък тази е и с играчка Simple Smile Като дойде ще кажа как е  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт