Бебчо в коремчето расте, вече тупка НОЕМВРИйско сърчице

• 35 521
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Пробвах го, tranka! Благодаря! Значи, правилно съм изичслила 23.11, но най-вероятно ще е около 15ти, че аз има вече едно секцио, а съм и с титаниево платно, та едва ли ще ме чакат до последно. По-скоро ще е планирано секцио. Днес и аз се записах за ФМ във Фемина за 17.05 при доц. Димитрова.

И аз за 14 Grinning беше за 13, ама видях че е петък-13 хаха, луд умора няма. Сега остава всичко да е наред и да си дойда месец май, че мечтите са безплатни...  Mr. Green

# 271
Привет на всички.Аз да ви кажа моя доктор каза никакъв секс 3 месеца,ама незнам как ще издържа,че нещо ми липсва Sunglasses.
Бубче Hug

# 272
Здравейте милички!
Аз първо да обясня (поне това, което докторката ми обясни за ЖК) Значи ЛЛ може да ви даде направление за АГ специалист, но да не е за избор на АГ специалист за следене на бременност, а за преглед с цел установяване на бременност. Та след 12 г.с. гинекологът ще ви запише за ЖК. Не разбрах дали трябва второ направление, но не е проблем, защото за бременните са БЕЗПЛАТНИ. Та аз се записах за другата седмица да ме види лекарката, а след няколко седмици ако всичко е ОК ще се запиша за ЖК

А за размислите и страстите относно секса - искрено ме накархте да се посмея  Joy аз също мисля до края на 3 месец да изчакаме, ама нямам и много желание, с това неразположение и ранно заспиване. Но иначе е нормално либидото да е увеличено, така че споко - ако нямате дисконфорт правете си любов, но гледайте да е по-традиционна и не много бурна да не предизвикате някое кървене Simple Smile
Стана малко дълго, сори,
Хубав ден!

# 273
tranka,ей тая гестограма за термина щях и аз днес да я пускам да си видите всички датите,но пуст акъл,браво,че си се сетила  Hug
slimss,аз всеки ден излизам с едни мами тука,ако искаш да се разберем за някой ден да се видим,да обменим малко опит и клюки Simple Smile  Hug

# 274
Добре дошли на новите попълнения   bouquet
fio много се радвам, че отново ще сме в една и съща отчетна  Peace
Алекс, Бубето, ТЕА всичко ще е наред  Hug
Motoneti стискам силно палци  Praynig
Doddy  при кого си водиш ЖК?
tranka благодаря, че сподели гестограмата за термина! Много ми е полезна.
MagieA аз си взех точно направление за установяване на бременност. За ЖК се издава друго пак от ЛЛ.

Аз утре съм на първи преглед и от днес съм развълнувана. Дано всичко е наред и чуем сърчице  Praynig

# 275
bubcheto15, дано всичко е наред с теб и бебчо  Praynig

Киса  Hug и аз много се радвам! Стискам палци за прегледа утре!

На всички останали с неразположения, стискам палци да минават бързо  Hug

Аз досега не се оплаквах изобщо, но от няколко дни е много зле положението.  Както уж нищо ми няма, изведнъж огладнявам зверски, но само докато помисля какво евентуално да хапна и  Sick
Нищо не ми се яде, а глада не изчезва и така вече няколко пъти за малко да припадна.
Иначе в редките случаи, когато не ми се повдига, ми се яде кисело, ама много кисело. Сладко не ми се яде изобщо, даже ме отвращава. През първата бременност все на сладко налитах и резултата е мъжки, та си мисля дали сега няма надежда за девойка  Whistling Rolling Eyes Божа работа!

# 276
  • София
При мен има отлепване на плодния сак 7мм. Сега много почивка и никакъв секс (това във връзка с разговора). Иначе бебчето е 12,3 мм,  плодния сак е 27мм, а аз съм в 8ма седмица. Има силен сърдечен ритъм и остава само да се държи здраво. Praynig Сега ще звънна за ФМ за 5-6.05, а тогава се разбрахме и с лекаря ми да се запиша на ЖК.

# 277

Doddy  при кого си водиш ЖК?

При д-р Румен Шопов в градска болница

# 278
Бубче, всичко ще бъде наред. Мисли само положителни неща и повече почивка  bouquet

# 279
Бубче,стискам палци всичко да се оправи,почивай си много и си мисли как всичко е наред  Hug

# 280
Здравейте милички!
Аз първо да обясня (поне това, което докторката ми обясни за ЖК) Значи ЛЛ може да ви даде направление за АГ специалист, но да не е за избор на АГ специалист за следене на бременност, а за преглед с цел установяване на бременност. Та след 12 г.с. гинекологът ще ви запише за ЖК. Не разбрах дали трябва второ направление, но не е проблем, защото за бременните са БЕЗПЛАТНИ. Та аз се записах за другата седмица да ме види лекарката, а след няколко седмици ако всичко е ОК ще се запиша за ЖК

Това ми обясни и моята лична лекарка и го потвърдиха от кабинета на АГто. Първо ми издаде направление за установяване на бременност, с него имам право на 2 прегледа, поне толкова ме прегледа АГто, след това ново направление за ЖК, но след 12 г.с. Бременните сме освободени и от потребителска такса.

# 281
привет момиЧета  Hug
аЗ сьм добре. в румьния сьм. направихме си едно оф роад сафари. Знам Че сьм луда калинка, но откакто Знам Че е само едно бебЧе и сьм много смела. миналият пьт всиЧко ми бе6е Забранено. слд няколко дни сьм в софия и готова За среЩа.
с куфара се оправих, всиЧко е ок.
Честито на всиЧки нови и всиЧки, които имат добри новини.
БубЧе, стискам палци неЩата да се оправят
Транка, стискам и на теб палци. аЗ това веЧе го преживях, та Ще се моля всиЧко да е ок
Теа, стискам палци и на мен ми каЗаха Че имам киста на левия яйЧник, но не споменаха За никаква операция. Ще питам другия пьт
теЗи гривни ми се стори Че действат, довЧера. положението е много Зле веЧе и не Знам какво да правя. имам 6кембе като За 5ти месец, Че и ми тежи

# 282
Бубче стискам палци,всичко ще е наред  Hug
на новите честито и welcome
фио и аз до онзи ден не се оплаквах ,но от вчера започна леко да ми се гади и да ми стърже коремът на гладно,а всъщност да не мога да ям нищо и съм много отпаднала Mr. GreenЗапочна се какво да се прави и това ще отмине,дано тази ми бременност да е лека като първата ми Praynig
Относно креватнита опражнения ,аз нямам никакво желание абсурд плус това и аз започнах вечер да заспивам преди мъжлето,което не се случваше почти никога ама Mr. GreenНо ще отмине някаде след третия месец,поне предният път ми беше така
  love001 на всички

# 283
Привет на всички.Аз да ви кажа моя доктор каза никакъв секс 3 месеца,ама незнам как ще издържа,че нещо ми липсва Sunglasses.
Бубче Hug

еййй твоя много стриктен , при мен беше само до 8ма седмица ама аз не че и толкова издържах, но ако има нещо рискова бременност слушай доки .. успех

# 284
Еййй,момичета,аз както се радвах (пак),че ми мина гаденето тая сутрин ставам от леглото ГЛАДНА като ълчица,пих сок,няколко глътки и като си измих зъбите си намазах крем на лицето,уж да съм и аз Убава,ей като каза,че ще ми се гадииии.след 2 секунди го изповръщах тоя сок едвам стигнах до кенефа,иначе щях да сефтосам новата мивка. Sick Не мога да понасям миризми на парфюми,ароматизатори,прах за пране и всичко,което мирише хубаво,а иначе обожавам вкъщи да мирише приятно,сега не мога да си пръсна парфюм,като излизам,ходя с непрани дрехи да не ми миришат на прах,че току-виж демонстрирам какво мога докато се разхождаме с Борис.Малее,лоша работа.На вас така ли ви е още?

Общи условия

Активация на акаунт