какви шампоан и душгел ползва вашето 2 год.дете?

• 1 985
  • 7
  •   1
Отговори
здравейте.все още ползваме продукти за бебе, но мисля да ги сменям и затова искам съвет от кои детски марки сте доволни

# 1
  • където ми харесва
Душгел не ползваме. Само бебешки сапун и шампоан на Джонсън с лайка.

# 2
  • София
Винаги ползвам продукти които са комбинирани-2в1/коса и тяло/.Лично на мен така ми е по удобно. Скоро свършихме -Мустела-харесва ми ,сега сме с Нивеа също е добър.Общо взето всеки път вземам различни марки,но винаги 2в1.

# 3
Като бебе бяхме на Мустела и Себа Мед. Сега ползвам Хип шампоан, сапунче и душ- гел. Много съм доволна от тях.

# 4
бяхме с мустела две в едно. смених го с бюбхен детски шампоан с лайка и липа, без сапун и оцветители.
димитър е с много къдрава коса и успявам да го среша.

# 5
A-derma, след като като беше на 1 год и се появиха лишеи, сменихме цялата козметика с А-дерма и сега съм много доволна- никакви проблеми с кожата, много са нежни продуктите.

# 6
  • София
в момента ползвам детски на dulgon много са хубави Simple Smile преди това след бебешките пробвах шаума и джонсън , но получаваше пърхут...
Същата фирма имат и душ гел, но не съм пробвала, последно му бях взела някакъв от ДМ с едно мече портокалов, мазничък, хубав беше Simple Smile но лично аз за тялото като че ли предпчитам сапунче.

иначе до 3 бебше само с олио на линола фет, но той е АД и за това.

# 7
Тя е на три години и от една година ползваме лосион за тяло,гел за тяло и коса на "Corine de farme". Доволна съм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт