Тема Незабравима 186

• 38 127
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, извинявайте,че ще спамя но съм силно възмутена от нещо което видях във Фейсбук.Дано ви пусна правилно линка
 http://www.facebook.com/note.php?note_id=200191846679101&comments
Просто исках да видите за какво иде реч.Извинете още веднъж но като го видите ще разберете защо съм възмутена.

А този човек от къде има това писмо и как знаем, че наистина е изпратено от Американския посланик???
Няма как да съм сигурна,но за мен е достатъчно,че някой подлага на съмнение делото на Левски.
  http://www.blitz.bg/news/article/104397

# 166
Кога ще започне излъчването на "Незабравима" по НОВА ТВ?

# 167
Най-хубавото остава за другия път....  ooooh! ooooh! ooooh!

# 168
Ееееех, останахме си за следващото предаване #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 169
Момичета, извинявайте,че ще спамя но съм силно възмутена от нещо което видях във Фейсбук.Дано ви пусна правилно линка
 http://www.facebook.com/note.php?note_id=200191846679101&comments
Просто исках да видите за какво иде реч.Извинете още веднъж но като го видите ще разберете защо съм възмутена.

А този човек от къде има това писмо и как знаем, че наистина е изпратено от Американския посланик???

Получих отговор от този с писмото за Левски... малко ми е объркан, но аз не смятам сляпо да вярвам на това, до доказване на противното Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 170
  • Варна
това не го изтърпявам втори път  Laughing Laughing Laughing

# 171
  • Русе
 ooooh! ooooh! ooooh!Това ли беше големия репортаж? smile3515

# 172
  • Варна
Ееееех, останахме си за следващото предаване #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Това се казва професионален трик за поддържане на зрителския интерес #Crazy- все следващия път и все нищо съществено! Crossing Arms

# 173
Омръзнаха ми с тези номера. smile3516 smile3515 newsm61

# 174

Десерта, следващата неделя ooooh! ooooh! ooooh! Laughing

# 175
  • Варна
Кога ще започне излъчването на "Незабравима" по НОВА ТВ?
Това един бог го знае и евентуално мениджърите на "Нова"! newsm78 Засега няма никаква яснота по въпроса- само надежди, че като приключат излъчването по АТВ, нашите ще купят сериите! Peace

# 176
  • Варна
това , което видях , определено се забавляват с малкото сладкишче , Йозлем я целува постоянно , а Серхо и прави физиономии . Разсмиват го

# 177
това , което видях , определено се забавляват с малкото сладкишче , Йозлем я целува постоянно , а Серхо и прави физиономии . Разсмиват го
Наистина се забавляват заедно  Hug Много слънчево дете,много усмихнато.... Heart Eyes

# 178

Страхотен тандем и в извън снимачно време Laughing Laughing Laughing и Йозлемчето е много любвеобилна, а за малкото сладкишче, нямам думи Grinning

# 179
  • Варна
Получава им се newsm10- видно е,че спойката между тримата е невероятна! newsm74 Детето много харесва и Йозлем, и Серхан, а и те са луди по нея! И как няма- малката е такава чаровница и сладурана, много обичливо и сладко дете! babydust7 Пък за таланта й няма да говоря- как само й подават реплики и малката актриса веднага влиза в образ! #Crazy Това за възрастен и трудно, пък за едно дете и то толкова малко?! smile3501

Общи условия

Активация на акаунт