Тема Незабравима 186

• 38 139
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
това , което видях , определено се забавляват с малкото сладкишче , Йозлем я целува постоянно , а Серхо и прави физиономии . Разсмиват го
Наистина се забавляват заедно  Hug Много слънчево дете,много усмихнато.... Heart Eyes
голяма сладкишка , направо бонбон

# 181
Момичета, извинявайте,че ще спамя но съм силно възмутена от нещо което видях във Фейсбук.Дано ви пусна правилно линка
 http://www.facebook.com/note.php?note_id=200191846679101&comments
Просто исках да видите за какво иде реч.Извинете още веднъж но като го видите ще разберете защо съм възмутена.

А този човек от къде има това писмо и как знаем, че наистина е изпратено от Американския посланик???
Няма как да съм сигурна,но за мен е достатъчно,че някой подлага на съмнение делото на Левски.
  http://www.blitz.bg/news/article/104397
Възмутително държание спрямо независима държава! Но нашите управници така се държат - като васали. Всичко друго оправиха, та и учебниците. Това е част от плана Ран за нашето унищожаване.

# 182
Обаче и капките за очи, на литър ги раздават ooooh! ooooh! ooooh! Laughing Laughing Laughing

# 183
Ето, че дадоха само тази част от репортажа, която е за излъчен вече епизод. Другата да я чакаме май след като мине серията снимана в онази къща...

# 184
Кога ще започне излъчването на "Незабравима" по НОВА ТВ?
Това един бог го знае и евентуално мениджърите на "Нова"! newsm78 Засега няма никаква яснота по въпроса- само надежди, че като приключат излъчването по АТВ, нашите ще купят сериите! Peace
Благодаря за отговора  Hug

# 185
  • Варна
Обаче и капките за очи, на литър ги раздават ooooh! ooooh! ooooh! Laughing Laughing Laughing
Вярно- млади, стари- всичко под ножа, демек с капки!  Laughing Ама важното е, че резултата е, че ние, които гледаме плачем наистина! yes

# 186
Вярно- млади, стари- всичко под ножа, демек с капки!  Laughing Ама важното е, че резултата е, че ние, които гледаме плачем наистина! yes
newsm10 newsm10 newsm10

# 187
  • Варна
Дани малката наистина голям талант , няма дубъл , веднага влиза в роля , браво на детенце

# 188
Тъкмо си изпратих гостите и бързам да видя коментарите..То, че интервюто го изтървах е ясно, но като ви чета явно отново ни пратиха за зелен хайвер... hahaha hahaha hahaha

Диди, благодаря ти за сладкото, сладоледено изкушение- добре ми се отрази... Hug

Кесарче, ама и ти си се вихрила мило... Hug Hug Hug

# 189
  • Варна
Тъкмо си изпратих гостите и бързам да видя коментарите..То, че интервюто го изтървах е ясно, но като ви чета явно отново ни пратиха за зелен хайвер... hahaha hahaha hahaha

Диди, благодаря ти за сладкото, сладоледено изкушение- добре ми се отрази... Hug

Кесарче, ама и ти си се вихрила мило... Hug Hug Hug
охо , бях вързана известно време  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 190
  • Варна
newsm10 newsm10 newsm10
Факт е- като дават серията в сряда, съм само за скрита камера smile3555- то мимики, то звуци, плача, смея се, ядосвам се, радвам се, тревожа се не на шега, правя физиономии, току благославям някого, споменавайки роднините му по женска линия обикновено, ставам, сядам, пия нещо, почти през цялото време ям нещо, нервнича, търча на терасата за пуша, току прелитам до компа, пак се ядосвам, треперя, току се повдигам на нокти, въздишам, и пак- възклицания...междуметия...и така до сутринта почти! ooooh! И това си го причинявам от месеци всяка сряда вечер! #Crazy Няма да казвам на какво приличам на следващия ден и че настроението ми зависи от това, хубавото или лошото е преобладавало в серията! Laughing Олеле... newsm09
Пък как чакам следващата серия?!  smile3555 Още като свърши настоящата и вече чакам... smile3539 smile3544

# 191
  • Русе
това , което видях , определено се забавляват с малкото сладкишче , Йозлем я целува постоянно , а Серхо и прави физиономии . Разсмиват го
Получава им се newsm10- видно е,че спойката между тримата е невероятна! newsm74 Детето много харесва и Йозлем, и Серхан, а и те са луди по нея! И как няма- малката е такава чаровница и сладурана, много обичливо и сладко дете! babydust7 Пък за таланта й няма да говоря- как само й подават реплики и малката актриса веднага влиза в образ! #Crazy Това за възрастен и трудно, пък за едно дете и то толкова малко?! smile3501
smile3521 smile3521 smile3521 newsm10 newsm10 newsm10

# 192
  • Варна

невероятната тройка

# 193
  • Русе
newsm10 newsm10 newsm10
Факт е- като дават серията в сряда, съм само за скрита камера smile3555- то мимики, то звуци, плача, смея се, ядосвам се, радвам се, тревожа се не на шега, правя физиономии, току благославям някого, споменавайки роднините му по женска линия обикновено, ставам, сядам, пия нещо, почти през цялото време ям нещо, нервнича, търча на терасата за пуша, току прелитам до компа, пак се ядосвам, треперя, току се повдигам на нокти, въздишам, и пак- възклицания...междуметия...и така до сутринта почти! ooooh! И това си го причинявам от месеци всяка сряда вечер! #Crazy Няма да казвам на какво приличам на следващия ден и че настроението ми зависи от това, хубавото или лошото е преобладавало в серията! Laughing Олеле... newsm09
Абе, с теб не сме роднини и пак си приличаме! С две малки разлики - менажерията е край мен/не ставам/ и конкретно като ме ядосат говоря за "мама"! hahaha
И все още се чудя, как им се връзвам на сценаристите?! ooooh!

# 194
newsm10 newsm10 newsm10
Пък как чакам следващата серия?!  smile3555 Още като свърши настоящата и вече чакам... smile3539 smile3544
Хм, това нашето, ако не е мазохизъм-здраве му кажи Rolling Eyes Лошото е , че искаме и още и още.... ooooh! Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт