Тема Незабравима 186

• 38 134
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • София
След мъката , в която ни удавиха - отвличане, смърт, погребение, въпреки зарибяването с хубавите моменти, нещо спада интереса към филма, поне във форума. Никога не е имало толкова малко четящи и пишещи. Може и от хубавото време навън да е.  Wink

Така е. На мен много ми липсват коментарите и дискусиите, но сериалът вече не провокира толкова размисли и страсти, както преди.
Прави сте, момичета!  smile3521 Много умора и разочарование ни се натрупа от филма, дори почти успяваме да разгадаем действията за предстоящия епизод. С това си обяснявам и малкото коментари!

# 316
Бобо добре дошла  welcome welcome welcome
Изпита мина по вода пък за другите ще трябва още труд да се хвърли но само здраве да е всичко минава и отминава  някой път по-вода друг път  с повечко трудности  както се казва това е животът важното е ,човек да има тръпка да се бори . Peace

# 317
  • София
Рекси,благодаря ти за превода.  bouquet  bouquet  bouquet

Да му е Честит Рожденния Ден и на Мерт. bdbaloni

За репортажа ,който излъчиха вчера ,разбрах от Леман,че са питали Алие Узунатан , на какво се дължи според нея голямата популярност на сериала в България,Германия и Азърбайджан,като в последните две държави сериала не е излъчван,но има много въпроси на фенки от там.Та тя е отговорила,че човешката болка ,мъка,ревност ,любов ,не са чужди никому и понеже сериалът пресъздава тези човешки чувства,е харесван много.Алие е споменала и своето огорчение от напускането на сериала от Ахмед Уз.

На стената са пуснали информация,като извадка от папарашко списание,че Йозлем имала връзка с Нихат,и за това много се ядосвала ,когато споменавали за връзка между нея и Серхан.Появила се е и информация ,че Серхан е имал повече от колегиални отношения с Ендер (координаторката на сериала),но тази новина не е била коментирана много ,защото феновете едва не са "разкъсали" този ,който я е публикувал.

Е,толкова с клюките,на мен лично не ми се вярва,това да е вярно ,поне не ми се иска да е така.Пък и не съм разбрала ,че Йозлем се е дразнила от коментарите.

Хубав следобед на всички ,до довечера.
Божке, Йозлем с Нихат, а Серхан с координаторката!  smile3555 Всъщност, защо не?  newsm78 Ние малко познаваме актьорите. Фактът, че Нихат води далеч по-явен социален живот може и да не е случаен. Може пък да е страхотен мъж, знае ли човек!  newsm78 Друг е въпросът какво ни се иска на нас. Ама, честно казано много се надявам да е долна клюка!  Crossing Arms

# 318
# 319
# 320
Нещо не ми стана ясно  newsm78 новината не е коментирана много защото феновете едва не разскъсали този който я е пуснал . newsm78 Бре тия хора не са ли любопитни да разберат малко повечко информация за любимите си актьори или ............незнам какво да мисля малко от типа сърби боли ...... newsm78пък после не бил толкоз известен при тях а в чужбина  Crossing Armsи как няма да е само да погледнат форума ни с какъв интерес се водят дебатите тук и да се поучат от съседите си . Peace Hug

# 321
# 322
  • София
Аз да си кажа за резюмето и да се хващам с тръстиката!
Уж на шега, ама май познах, че баба Тюркян ще залъже детото с някоя баница или кекс!  hahaha hahaha hahaha Тя това го може. Лошото е, че според резюмето, това е само избутване на проблема, а не решение - тоест и там да очакваме буря.
Честно казано, доста притеснително звучи промяната в настроенията на Менеделинка.  newsm78 Нейните бели могат да се сравняват само с тези на Бату, защото тя има влияние над Еда! Дано този път Харун е нащрек, но той има да се оправя с Бурак, а и Бату не дреме. Въобще за Гюлерови настават само черни дни - чак да ти дожалее!  ooooh!
Явно този път Бату приклещи Арас - моите надежди са в образа на Арас, който е хладнокръвен и пресметлив - мисля си, че номера с хотелската стая и Еда няма да мине, дори и Бату да прати харун там, за да стане скандал. Мисля, че Арас няма да се поддаде лесно! Изобщо това може да се окаже поредния кьорфишек! По-интересно ми е Бурак от кого ще търси помощ срещу Харун - хич не ми се вярва Бату да му стане пак ортак - освен да се заиграят с акциите на фирмата и да ги продадат на някой заклет враг на Арслънлъ?  newsm78

Но каквото и да е, имаме да гледаме един прекрасен ден и една романтична вечер  txtloves txtloves txtloves-  откога ги чакаме! Да им се порадваме, пък после ще му мислим ... newsm78

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 14:19 от BoBoYana

# 323
  • Русе
Ехо, компания! И аз съм вече тук! Hug
 bdbaloni на Мерт Явузджан! Един великолепен актьор, с много силно присъствие!
От сърце му желая успех в кариерата и лично щастие!
Отново се връщам с поздравления към нашия Председател! Grinning Вчера -днес, няма значение! Вече го поздравих, но искам да му напиша още нещо.
Авторът е неизвестен за мен и помествам със съкращения.

Бганьо, Байгън, Петко - отново Честит Рожден Ден! newsm59 cheers

Ако владееш се, когато всички
треперят,а наричат теб страхлив;
ако на своето сърце едничко
се довериш, но бъдеш предпазлив;
ако изчакваш, без да се отчайваш;
наклеветен - не сееш клевети;
или намразен - злоба не спотайваш;
но...ни премъдър,ни пресвят си ти;

Ако мечтаеш, без да си мечтател;
ако си умен, без да си умник;
ако посрещаш Краха - зъл предател -
еднакво със Триумфа - стар циник;
ако злодеи клетвата ти свята
превърнат в клопка - и го понесеш,
или пък видиш сринати нещата,
градени с кръв - и почнеш нов градеж;

Ако в тълпата Лорда в теб опазиш
в двореца - своя прост човешки смях;
ако зачиташ всеки, но не лазиш;
ако от враг и свой не те е страх;
ако запълниш хищната Минута
с 60 секунди спринт, поне веднъж;
Светът е твой! Молбите ти са чути!
Най-главно - силен ще си МЪЖ!

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 16:18 от winona

# 324
  • Русе
Изненадана съм от подобно "преразпределение" на двойките - Серхан с Ендер, Йозлем-с Нихат...  Rolling EyesСпоред мен са просто клюки.Не,че не е възможно! Пък и не е моя работа да определям кой с кого да бъде, това са лични усещания и предпочитания. smile3521
Важен е филмът, как си изпълняват ролите и до колко са убедителни!

# 325
Здравейте!  Hug Hug Hug
Успешна нова седмица на всички!
Hug Hug Hug

bganio,Честит Рожден Ден! nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday

Да е Честит и Рожденния Ден на Мерт! nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday

Благодаря на Леман,Рекси и Ивва за преводите!   bouquet  bouquet  bouquet
Мокси,страхотно оформление! newsm51 newsm51 newsm51

Това за слуха за връзките на Серхан и Йозлем не ми се вярва,но ако е истина рано или късно ще се разбере! Peace

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 14:39 от пепел от рози

# 326
# 327
# 328

Рекси благодаря ти за страхотния клип.  love001  love001  love001Прекрасно и професионално изиграни емоционални моменти. newsm51 newsm51 newsm51Действително са страхотен тандем Серхан-Йозлем . Peace Незабравима магия . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 329
Да се почерпим за здравето на рожденниците ни....

Общи условия

Активация на акаунт