Тема Незабравима 186

• 38 129
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
 Привет и от мен,  Hug

Костантин,

Ако сте родени на дата: 04.04 

Тази рождена дата е показател за човек с доминиращо присъствие, със силен, енергичен, целеустремен, трудолюбив и взискателен характер. Присъщи са му качества като практичен усет, пресметливост, щедрост и благородство, амбиции и самодисциплина. Надарен е с аналитични способности, последователност, реализъм и упоритост. Отличава се със стабилно присъствие, методичност в действията и обоснованост в аргументациите. Родените на този ден са взискателни в личните и обществените взаимоотношения, но са точни и лоялни в общуването. Нуждаят се от по-голяма сигурност в живота, проявявайки инертност и недоверие по отношение на нови и неизпитани неща. Притежават способности или заложби за успешна реализация в стабилни, официални, административни структури и/или финансови институции.

Негативни аспекти: Подозрителност и песимизъм, които могат да доведат до пропускане на добри възможности. Ограниченост, скрупули, консерватизъм.

Председателю, кажи има ли нещо вярно от по-горе написаното!   Hug

# 301
# 302
  • София
Добър ден  Hug
Честит рожден ден на Председателя ни,жив и здрав да си  newsm59 newsm59  Gift  Gift  Gift  party023  party023 nbirthday nbirthday  ura  ura

Еда-Харун-Ферда (в полицията)
Е-това вече е твърде много.Болката е над това,вече не мога да премахна болката.Как ще обясним това на майка ми?Сутринта тръгвам при Ямур,не ми повярва на това,което казвам.Не е нещо което да разбере.Попита защо и двамата не сме си дошли през нощта.Какво ще правим незнам.Днес е погребението на баща ми.Казвам го макра и да ме боли отвътре(душата).Казвайки това изобщо ума ми не може да го осъзнае.Каква болка от един въпрос(дума)... ‘погребението на баща ни’.Татко го няма вече.
Х-Добре,едничката ми.Трудно е за всички,всички заедно ще преодолеем болката.Обещавам ти да направя необходимото,Керем да бъде получи най-малкото наказание.
Е-какичко
Ф-Еда
Е-Защо направи такова нещо?Имаш деца.Не си извършила престъпление.
Ф-Керем не го е направил,аз го направих.Мой грях е.Баща ми плати цената на болката.
Е-добре,како
Ф-Не исках брат ми да отива в затвора.Ама не стана.Никой не убедих.Уур е дал името на Керем.
Адвокат-много настоявах,много думи изприказвах,но прокурорът не склони.Керем няма да присъства на погребението.
Х-Трябва да намерим друг начин

# 303
  • София
Днес и Мерт Явузджан има рожден ден.  bigdance2  bigdance2 Tada Tada Tada nbirthday nbirthday nbirthday
Пожелавам му здраве,щастие,много творчески успехи и по-малко психарски роли  Mr. Green Mr. Green

# 304
  • Стара Загора
Петко, честит рожден ден! Бъди жив, здрав и все така достойно защитавай мъжката чест в нашия форум! Поднасям ти ЕДА!

Сърдечни благодарности на г-жа Леман, Ивва и Рекси за преводите!  newsm51 newsm51 newsm51

# 305
Рекси и Леман, благодаря ви за преводите, както и на Ивето за съдействието Flowers Bouquet lovekiss Flowers Bouquet lovekiss Flowers Bouquet lovekiss Flowers Bouquet

След като Бату е толкова издирван от полицията и се предполага, че къщата му е под наблюдение, вижда ми се странно да се укрие точно там, че и Назан да заведе в нея newsm78 При кого ли отива Харун  newsm78  Едже още е в болница, а и от думите й разбирам, че щом не иска да има нищо общо с брат си, следователно не би се върнала там, значи не търси нея newsm78

# 306
След мъката , в която ни удавиха - отвличане, смърт, погребение, въпреки зарибяването с хубавите моменти, нещо спада интереса към филма, поне във форума. Никога не е имало толкова малко четящи и пишещи. Може и от хубавото време навън да е.  Wink

# 307
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet

Председателю, Честит Рожден Ден!  newsm59 newsm59 nbirthday nbirthday newsm67 newsm67  Gift  Gift  party023  party023  ura  ura  bigdance2  bigdance2

Да си жив и здрав, щастлив и доволен от себе си! А аз, освен с Йозлем искам да те поздравя и с едно старо стихче, което написах за теб преди повече от година. Още си е актуално, освен че се отнася и за Beigun, Петко и Константин! Но, дори и разчетворена тази личност си остава еднаква в проявата на талант! Hug

На Bganio

Едно момче си имаме – умник
Във форума сред куп елитни дами
Разсмива ни, а иначе скептик
И кавалер, но нас не ще измами

Защо е с нас – се питам и търпи
И женските ни трепети споделя
По тоз Харун сме луднали – дали
ще го прикотка всяка в своята постеля

А план си има Bganio, аз пък знам
До Босфора да иде, уж със нас екип
И с милата Еда да си остане сам
Без конкуренция, по своя си тертип

Така е мили дами, мъж си е все пак
И тайната си мисия ревниво следва
А ние параван сме, чудейки се как
Жена му да не разбере, какво преследва!  smile3503

# 308
След мъката , в която ни удавиха - отвличане, смърт, погребение, въпреки зарибяването с хубавите моменти, нещо спада интереса към филма, поне във форума. Никога не е имало толкова малко четящи и пишещи. Може и от хубавото време навън да е.  Wink

Така е. На мен много ми липсват коментарите и дискусиите, но сериалът вече не провокира толкова размисли и страсти, както преди.

# 309
Днес и Мерт Явузджан има рожден ден.  bigdance2  bigdance2 Tada Tada Tada nbirthday nbirthday nbirthday
Пожелавам му здраве,щастие,много творчески успехи и по-малко психарски роли  Mr. Green Mr. Green

Рекси благодаря ти ,че ни подсети   bouquet Изключителен талант е Мерт Явузджан . Peace
Аз също му желая много здраве и професионални успехи .Напълно си ги заслужава . newsm59

# 310
  • София
Момичета, за таланта ви не ми останаха думи - то не бяха тематични стихчета за Велиденски яйца, разбира се насочени към изследвания обект /Боби, Златна рибке, уморихте ме от смях/, за музика /Вени, едно от най-красивите ти стихтворения/, за любовта /Дани, ненадмината си/, за секса /Кесарче, неизчерпаема си/, то не бяха клипчета, гифчета /Златна рибке, Розичке/, оформления /Мокси, Роси/ и да не изброявам повече, че все ще пропусна някого - едно голямо благодаря на всички вас, които поддържате форума жив и красив!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Специално да поздравя, разбира се неуморните ни преводачки - Рекси, Миленче, г-жо Броненосец  newsm20 newsm51 newsm51 newsm51

# 311

Алиса тя и тръстиката напоследък е множко но щом сме на балкона имаме интерес. Hug Heart Eyes

# 312
Рекси,благодаря ти за превода.  bouquet  bouquet  bouquet

Да му е Честит Рожденния Ден и на Мерт. bdbaloni

За репортажа ,който излъчиха вчера ,разбрах от Леман,че са питали Алие Узунатан , на какво се дължи според нея голямата популярност на сериала в България,Германия и Азърбайджан,като в последните две държави сериала не е излъчван,но има много въпроси на фенки от там.Та тя е отговорила,че човешката болка ,мъка,ревност ,любов ,не са чужди никому и понеже сериалът пресъздава тези човешки чувства,е харесван много.Алие е споменала и своето огорчение от напускането на сериала от Ахмед Уз.

На стената са пуснали информация,като извадка от папарашко списание,че Йозлем имала връзка с Нихат,и за това много се ядосвала ,когато споменавали за връзка между нея и Серхан.Появила се е и информация ,че Серхан е имал повече от колегиални отношения с Ендер (координаторката на сериала),но тази новина не е била коментирана много ,защото феновете едва не са "разкъсали" този ,който я е публикувал.

Е,толкова с клюките,на мен лично не ми се вярва,това да е вярно ,поне не ми се иска да е така.Пък и не съм разбрала ,че Йозлем се е дразнила от коментарите.

Хубав следобед на всички ,до довечера.

# 313
  • София

Рекси благодаря ти ,че ни подсети   bouquet Изключителен талант е Мерт Явузджан . Peace
Аз също му желая много здраве и професионални успехи .Напълно си ги заслужава . newsm59
И аз да се включа - един от незаслужено неглижираните актьори в този филм откъм внимание - мой любимец - Мерт Явузджан - да е жив и здрав!

Марийче, дано всичко да е било наред с изпита! Hug

# 314

Общи условия

Активация на акаунт