Тема Незабравима 186

• 38 050
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • София
24-ти Март 2011 ... Новини Източник: поща - RSS (Magazine) ... Нихат Yılmaz Alptuğ Altınkaya копнеж, копнеж и Нихат Yılmaz Alptuğ Altınkaya клюки любов, ...
www.magazingazetesi.com/rejime-basladi/ - Кеширана версия
 аз разбрах , че има клюка  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Дани скъпа , пропуснах да те поздравя за страхотните стихове   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Кесарче голяма си сладурана   Hug Hug Hug
В този абзац  пише-Във връзка с тези въпроси,посетителите на страницата в търсачките обикновено търсят-Нихат Алтънкая,Йозлем Йълмаз и Нихат Алтънкая новини,Йозлем Йълмаз и Нихат Алтънкая любов,клюки;като отделни думи или групирани в изречение

# 511
Спокойна нощ на всички! Hug Hug Hug

# 512
   Добро утро Незабравимки! Желая ве ден пълен с приятни мигове и емоции!

Рекси ,със страхотни гифчета си ни зарадвала снощи smile3501 newsm51
Боб,много хубави думи на Еда в " Обич".. Страхотен мокър подпис си имаш.Гледам си приготвила и чашка с вода за Хубавелко ако се задави . smile3501 newsm51 newsm51
Вай, много хареса "Писмо до малкия принц".Благодаря,че сподели с нас тези истини за живота. newsm51
Дани,Харун много пъти е казвал,че обича Еда такава каквато е.Поздравления за "Твоята жена" smile3501 newsm51
 Кесара,благодаря за инфото,но дано не е вярно ,че има връзка между Йозлем и Нихат,Харун и координаторката.Вярно е,че си тяхна работа но много фенове като нас ще бъдат страшно разочаровани защото всеки си мечтае за Серхан и Йозлем да са и в живота двойка и това също допринася за интереса към филма.Може би и за това толкова се пазят да не изтече информация за да не се наруши магията Серхан- Йозлем.
   И един поздрав за да започнем с песен деня си

# 513
И без него за къде

# 514
# 515
  • Русе

Добро утро, Незабравими!
Спорен ден и прекрасно настроение ви желая! smile3525

Боб, много нежен стих,"Обич"! Честит нов подпис  newsm10! smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51
Дани, отново много чувствен стих,"Твоята жена"!Оставяш ме без думи! smile3505 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Вай,много ми хареса "Писмо до Малкия принц"!Страхотно е! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Рекси, за гифтчетата и превода на картичката, благодаря! Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves txtloves

Момичета, все ми се струва,че тази среща на Харун,Арас и Еда, ще излезе поредният "кьор-фишек", с който ни манипулират! Еда и Харун не биха повторили грешката си. Последната беше твърде скоро, за да са я забравили. Арас може да поиска помощ от Харун,за да се възстанови Едже. Нещо такова си представям..
И все пак , очаквам най-зловещия сблъсък - Бату-Харун, с голямо притеснение! Кога ще го видим, не знам! Поне ни дават възможност да си поемем дъх...

# 516
  • Русе
http://www.youtube.com/user/kesara1262

И за доброто ви настроение, клипче от Кесара!

# 517
  • Русе

И на Розовка!

# 518
Добро утро! Hug

Поздравления за Боб и Дани  smile3525 smile3525 smile3525

Хубав ден!

# 519
  • Варна
Добро утро Незабравими , какви са тези красоти рано рано  Laughing Laughing Laughing , загрявка с любов и семейно щастие

# 520
  • Варна
   Добро утро Незабравимки! Желая ве ден пълен с приятни мигове и емоции!

Кесара,благодаря за инфото,но дано не е вярно ,че има връзка между Йозлем и Нихат,Харун и координаторката.Вярно е,че си тяхна работа но много фенове като нас ще бъдат страшно разочаровани защото всеки си мечтае за Серхан и Йозлем да са и в живота двойка и това също допринася за интереса към филма.Може би и за това толкова се пазят да не изтече информация за да не се наруши магията Серхан- Йозлем.

Дори , и аз бих предпочела Серхо и Йозлемчето да са се опознали извън снимачната площадка, но  .... каквото такова. Винаги съм казвала ,че нашето момиче все едно за него е създадено , но може и да грешим  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 521
  • Варна
24-ти Март 2011 ... Новини Източник: поща - RSS (Magazine) ... Нихат Yılmaz Alptuğ Altınkaya копнеж, копнеж и Нихат Yılmaz Alptuğ Altınkaya клюки любов, ...
www.magazingazetesi.com/rejime-basladi/ - Кеширана версия
 аз разбрах , че има клюка  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Дани скъпа , пропуснах да те поздравя за страхотните стихове   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Кесарче голяма си сладурана   Hug Hug Hug
В този абзац  пише-Във връзка с тези въпроси,посетителите на страницата в търсачките обикновено търсят-Нихат Алтънкая,Йозлем Йълмаз и Нихат Алтънкая новини,Йозлем Йълмаз и Нихат Алтънкая любов,клюки;като отделни думи или групирани в изречение
Слънце , чичко Гугъл заблуждава  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 522
# 523
Добро утро  Hug

Поздравляния за стиховете на Боб и Дани  smile3501 За клипчетата,за преводите и субтитрите на фрагманите....Момичета,прекрасни сте  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Желая ви хубав и усмихнет ден   bouquet

# 524
  • Русе

">#at=59[/video]

За хубаво настроение още от сутринта!

Общи условия

Активация на акаунт