Тема Незабравима 186

• 38 032
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро и от мен...
С пожелание за прекрасен, слънчев ден и не забравяйте да се усмихвате!

Благодаря на момичетата за преводите на фрагментите, на Боб и Дани, за невероятните стихове и на Вай за "Писмото до малкия принц"...
 newsm51 newsm51 newsm51

# 526
Добро утро незабравима дружина . Hug Heart Eyes Хубав и спорен ден . Heart Eyes

Боб ,Дани прекрасни стихчета .Поздравления момичета .  bouquet Heart Eyes  bouquet

# 527
Доритал ,Вени с тези прекрасни клипчета няма как да не се подобри настроението ни . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ето още едно от нашите невероятно талантливи момичета. Peace Heart Eyes Heart Eyes

# 528
Може ли някой да ми каже на кой Мелда казва, че ще го убие?

# 529
Добро утро и усмихнат ден! Hug Hug Hug

Мокси,прекрасни колажчета! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 530
  • Русе
Изтрай до сряда вечерта! Grinning

# 531
Добро утро , незабравими !

Един филм,
една любов голяма,
година вече ни събира пред екрана.
От времето си безценно отделяме,
във форума любим да споделяме.
А някои сред нас са специални,
защото от времето си отделят,
мъглата на думите да разсеят.
Едни в рими любовта възпяват,
други кадрите в музика пресъздават.
Подвластни на магията незабравима,
на Харун и Еда – двойка неповторима.

Боб, Дани, Вай , поздравления !  newsm51 newsm51 newsm51

Хубав ден на всички ви ! Hug

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 10:59 от allisas73

# 532

На съпругата на Ур. Но помислих, че е обратното - съпругата на Ур изрича тези думи.
Всъщност наистина в сряда ще разберем.  Wink

# 533

Един филм,
една любов голяма,

Боб, Дани, Вай , поздравления !  newsm51 newsm51 newsm51

Алисас браво .Прекрасно си го казала . newsm51 smile3501 newsm51 smile3501 newsm51 smile3501

# 534
# 535
  • София
Добро утро и от мен...
С пожелание за прекрасен, слънчев ден и не забравяйте да се усмихвате!

Благодаря на момичетата за преводите на фрагментите, на Боб и Дани, за невероятните стихове и на Вай за "Писмото до малкия принц"...
 newsm51 newsm51 newsm51

Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet

Да се присламча към поздравите на Мокси   tiptoe, не за друго, а да не спамя и да добавя само и Али към поздравите за талантите ни! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Чудя се как са решили да снимат тази сцена в тази навалица без да го организират със статисти.  newsm78 Сигурно от икономии или за по-голяма автентичност, но е толкова забавно да гледаш любопитните погледи на всички около тях...оставили са място само за камерите!  hahaha hahaha hahaha Ама нашите вярно, че все едно са от друга планета!  hahaha hahaha hahaha

# 536
  • София
Малиииииииииииии, че красота. newsm09 Ей, това си струва да гледаме.....с часове......с часове!   loveuuu txtloves Heart Eyes И от обгрижване мога да се лиша, само да ни удължат удоволствието от подобни сцени!  Praynig

# 537
  • София
Мисля си аз за Арасчо  newsm78 Разбрахме, че се интересува от Едже, за да се докопа до Бату. То, така беше и логично, защото никога не са били близки, за да е загрижен сега. Но, има две смущаващи неща - какво търси Назан в къщата на Бату и с какво толкова Бату принуждава Арас да му играе по гайдата?  newsm78
Моята версия е, че Арас ще играе сценки на примирен пред Бату, за да го сгащи в подходящ момент - неговият образ изобщо не предвещава прояви на страх или слабост - тъкмо напротив. Още повече, че за разлика от Харун той няма какво да пази или губи, освен новооткритата си майка. Освен Бату да я е отвлякъл и така да го принуждава!  newsm78
Далеч съм от мисълта, че Арас ще позволи на Харун да се заблуждава за срещата му с Еда, но забелязахте ли, че Бату се крие в коридора на хотела

- тоест, ако Харун не влезе вътре да говорят, Арас няма да се издаде. Предполагам обаче, че точно това ще стане - Харун ще се развилнее още на вратата и няма да поиска да говорят вътре и на спокойствие и това ще удължи сценката - само се чудя този път как ще отмъкне Еда оттам - за ръчичка или за краченце ще я влачи до вкъщи  hahaha hahaha hahaha hahaha Шегичка, не се връзвайте!
И друго се чудя - сметките на Бату са блокирани, цялата полиция го издирва, а нашият Фантомас си се вихри на воля!  smile3505

# 538
  • Русе

Един филм,
една любов голяма,

Боб, Дани, Вай , поздравления !  newsm51 newsm51 newsm51

Алисас, много хубаво си го казала! smile3521"Подвластни на магията" сме !Дано магията остане и до финала!  newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 539
  • Русе
Малиииииииииииии, че красота. newsm09 Ей, това си струва да гледаме.....с часове......с часове!   loveuuu txtloves Heart Eyes И от обгрижване мога да се лиша, само да ни удължат удоволствието от подобни сцени!  Praynig
И аз, и аз! Ама , като ги знам, тази сценка ще е 6 секунди, а напрежението 30 минути поне. newsm53

Общи условия

Активация на акаунт