Тема Незабравима 186

• 37 966
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро !

Г-жа Броненосец, благодаря Ви за резюмето !  bouquet  bouquet  bouquet

Арас навярно ще изненада Хаят с Едже. Дали няма да иска нещо от нея. Някакъв подарък за Едже ? Явно линията Арас-Едже ще се развие.
Харун не е особено предвидлив, май пак ще го изработят.
За ревност по отношение на Еда не предполагам-след толкова клетви и прошки, ако е това, изобщо няма да трогнат.
Кризата на Мелда ме притеснява. Едва ли ще вреди на някого повече, но може наистина да вземе решение да замине нанякъде. Също и Ферда. И за двете спомените са много болезнени.

Хубав ден ! Hug

# 76
Добро утро !

Арас навярно ще изненада Хаят с Едже. Дали няма да иска нещо от нея. Някакъв подарък за Едже ? Явно линията Арас-Едже ще се развие.
За ревност по отношение на Еда не предполагам-след толкова клетви и прошки, ако е това, изобщо няма да трогнат.
Кризата на Мелда ме притеснява. Едва ли ще вреди на някого повече, но може наистина да вземе решение да замине нанякъде. Също и Ферда. И за двете спомените са много болезнени.

Хубав ден ! Hug
Алиса, мда точно така е. На всичко отгоре Джемил не остави опрощаващи писма за тях.
В писмото до Еда - татко Джемил не спомена Мелдичка, призна си всички грешки спрямо любимката си. Ей Гюлер са страшни- вечно разделят децата си и то явно#Crazy

# 77
   Добро утро!
Желая ви приятен неделен ден!
Мокси,много красиви колажи и прекрасно оформление на стихчето на Боб"Захарен памук".  bouquet
Златна рибке ,гифчето ти е страхотно.  bouquet
Дани, и аз" искам съня да продължава и магията да не изчезва" и нашите любимци да изживеят най-после своята "Любов" без да им пречат и врагове и завистници.  bouquet  bouquet
Мария,желая ти успех на изпита newsm10.Знам колко се притесняваш , защото и аз по-другата седмица имам да изнасям открит урок и ми е страшно притеснено от сега.Ще успееш! Вярвай в себе си!
 Благодаря на г-жа Броненосец за превода на резюмето.  love001 newsm51

# 78
  • София

И понеже.....изчезвам след малко.....обявявам веселието по случай Рождения ден на г-н Прдеседателя ....за открито newsm10 smile3521 newsm68 newsm44 smile3525
Днес имаме ....пак рожденник.Да ни е жив и здрав.Приятен и весел празник.Сладки хапки и глътки
 newsm59  bigdance2  ura  party023  Gift Tada

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Днес, слънце в страниците ни ще грее
И топли ...чувства ще се леят
Съфорумец....голям ,велик
Да бъде поздравен от общия ни стих

Наздравица...да вдигнем....пак
За Бай ни Ганя.....наш ортак
Празнуващ ....ден не обикновен
А личния.......Рожден

Да бъде здрав,с добра душа
И да обича най-любимите си същества
Напред....доволен да върви
Огрян от топли ,слънчеви лъчи

Във всяко начинание да му върви
Заобиколен от приятели добри
Да крачи...смело сред поляни
Сред цъфнали цветя ...засмяни

Наздраве....Председателю....отпий
Еда.....приготвила е елексир
Коктейл от чувства най-добри
За теб и стиховете ти отбрани

# 79
  • София

Да го покриват норматива, че и рекорди, ако искат да поставят. hahaha
Ние само им се радваме.
Как сладко похапват захарен памук:

Ох, това гифче е толкова сладко... newsm03 Великолепно е! newsm10 newsm09 Чудесна идея, Златна рибке! smile3525
Не съм ти благодарила и за качените субтитри на сериите! bowuu Flowers Bouquet baloni

Златна рибке.....хубаво е гифчето smile3521 newsm10 smile3501 smile3525 newsm68 newsm44,ама малко можеш ли да намалиш скоростта.....че дорде си легнат.....мускулна треска ще ги хване hahaha Joy hahahaВ по забавен кадър ги дай.....
От кога го чакаме този момент.......няма "схванати " да го играят hahaha Joy

# 80
  • София
Момичета....забавлявайте се!!!!!Аз изчезвам  car003 newsm49  car003
Разбира се ,че ще ви оставя в хубава компания newsm03 smile3521 newsm09

# 81
Добро утро !

Хубав ден ! Hug
Алиса, мда точно така е. На всичко отгоре Джемил не остави опрощаващи писма за тях.
В писмото до Еда - татко Джемил не спомена Мелдичка, призна си всички грешки спрямо любимката си. Ей Гюлер са страшни- вечно разделят децата си и то явно#Crazy
Още вчера бях писала,че Мелда гледа със завист след Еда и Харун,това си личеще и от погледа и как стиска с яд вратата.
 "....Вниманието,което Тюркян отделя на Еда и Ямур,започва доста да изнервя Мелда..."/резюме/
  Мелда винаги е ревнувала Еда,че е по обичана,а тя винаги е трябвало да се бори за да спечели любовта им и това го е казвала неднократно.
Изобщо не и е лесно да гледа човека когото обича щастлив със сестра и и детето им.Джемил във писмото си съвсем ясно е изразил симпатиите си към Еда и,че единствено на нея прощава и подкрепя.Може би това беше отново баланса на сценаристите.Тюркян предпочете щастието на Мелда /сватбата/,а сега Джемил Еда.
 Няма по-страшно от това родители да делят децата си и по този начин да ги настройват един срещу друг.Познавам такива хора.Аз имам само една дъщеря но пък имам брат и никога не сме били делени за нищо.Може би и затова когато починаха родителите ние не сме се карали за делби и други подобни глупости като други.Много е важно как се отнасят родителите и за бъдещите отношения на децата им.Извинявам се за дългия пост.

# 82

Да го покриват норматива, че и рекорди, ако искат да поставят. hahaha
Ние само им се радваме.
Как сладко похапват захарен памук:

Ох, това гифче е толкова сладко... newsm03 Великолепно е! newsm10 newsm09 Чудесна идея, Златна рибке! smile3525
Не съм ти благодарила и за качените субтитри на сериите! bowuu Flowers Bouquet baloni

Златна рибке.....хубаво е гифчето smile3521 newsm10 smile3501 smile3525 newsm68 newsm44,ама малко можеш ли да намалиш скоростта.....че дорде си легнат.....мускулна треска ще ги хване hahaha Joy hahahaВ по забавен кадър ги дай.....
От кога го чакаме този момент.......няма "схванати " да го играят hahaha Joy
Боб, после ще го пусна и slow вариант.
Гледах Еда да зареди Харунски с повече шекер. Joy
Повече шербетец той да хапне,
силици да има да я хакне.
Да не стане някоя засечка,
в сладичкото няма грешка.
Оф, прощавайте за поредната ми глупост, ама не можах да се сдържа. Joy
Председателю. newsm59  .
Бъди жив и здрав.Всичко най-хубаво в личен план.

bigdance2

# 83
Добро утро !

Г-жа Броненосец, благодаря Ви за резюмето !  bouquet  bouquet  bouquet

Хубав ден ! Hug
В писмото до Еда - татко Джемил не спомена Мелдичка, призна си всички грешки спрямо любимката си. Ей Гюлер са страшни- вечно разделят децата си и то явно.  #Crazy

Златна рибка , и мен ме впечатли това как Гюлер разделят децата си. Най-онеправдана според мен е Ферда, тя наистина си е кухненски тапет, а и това, което й се случи, ужасно е.
Избухливият Джамил, властната Тюркян с  премълчаването, лъжите, допуснали са грешки във възпитанието на децата си,  това разделяне, също. Може би грешките на Мелда спрямо Еда също се коренят във възпитанието ,това състезание с Еда, коя да е любимката на татко, се  е пренесло след това в коя да е любимата на Харун  Rolling Eyes Явно са имали доста трески за дялане семейство Гюлер, най-вече в разбирането и подкрепата на децата си.

Дори, напълно подкрепям казаното и от теб  Peace

# 84
Честит рожден ден , бганьо !
Бъди жив и здрав !!!
 newsm59

http://www.vbox7.com/play:36a55e33

# 85
Добро утро, компания Незабравима!  Hug
Благодаря на Мокси, за новата тема и чудесните оформления  newsm51 newsm51 newsm51 и на Г-жа Броненосец за превода на резюмето newsm51 newsm51 newsm51
Дани, Боб, Златна рибке, поздравления за стиховете smile3501 smile3525 smile3501
Миме, ще стискаме палци!Успех! newsm10 newsm10 newsm10
Ей, една серия няма да имаме спокойствие, след хубавите моменти, ще последва пак някоя гадост ooooh! ooooh! ooooh!, но ако е на базата на ревност, след тези красиви моменти, които ще преживеят, си мисля, че няма никак да е убедително Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Честит Рожден ден на Председателя!
Да е жив и здрав, успех, късмет и щастие му желая!Наздраве!

Хубав ден на всички Hug Hug Hug

# 86
......Може би грешките на Мелда спрямо Еда също се коренят във възпитанието ,това състезание с Еда, коя да е любимката на татко, се  е пренесло след това в коя да е любимата на Харун  Rolling Eyes ...
Hug
Това май изчерпва същността на първи сезон.
Веднъж написах, че Едже обича Харун на инат. То всъщност това важи май повече за Мелда. bowuu

# 87
  Ч Е С Т И Т   Р О Ж Д Е Н    Д Е Н   ПЕТКО!

Желая ти много ЗДРАВЕ - то винаги е нужно
 много  ЩАСТИЕ - то никога не стига,
МОРЕ ОТ ЛЮБОВ И БРЯГ,на който винаги да те чака някой!!!

# 88
......Може би грешките на Мелда спрямо Еда също се коренят във възпитанието ,това състезание с Еда, коя да е любимката на татко, се  е пренесло след това в коя да е любимата на Харун  Rolling Eyes ...
Hug
Това май изчерпва същността на първи сезон.
Веднъж написах, че Едже обича Харун на инат. То всъщност това важи май повече за Мелда. bowuu
Аз не съм убедена,че Мелда е обичала истински Харун.Отначало мисля,че в него виждаше начин да се измъкне от семейството си и бедноста/това го каза на Харун като си признаваше за лъжата,т.е че се срамувала от бедноста на семейството си и затова е крила/.Просто се беше вкопчила в него ,а след това може би наистина беше на янат  за да спечели над Еда/при втория годеж на вратата тя си го каза/.Аз мисля,че Мелда не знае какво  е истински да обичаш и това е най-голямата  и трагедия.

# 89

Желая ви ден, изпълнен с положителни емоции!

Имаме резюме преведено, благодарение на г-жа Броненосец. И от което става ясно, че паяжината в Незабравима ще се плете още по-усърдно.
.........
Дани, моите адмирации за "Любов"  smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт