Тема Незабравима 186

• 38 123
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • София

Рекси благодаря ти за страхотния клип.  love001  love001  love001Прекрасно и професионално изиграни емоционални моменти. newsm51 newsm51 newsm51Действително са страхотен тандем Серхан-Йозлем . Peace Незабравима магия . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Великолепната тройка  hahaha hahaha
http://www.facebook.com/video/video.php?v=206887166008066&oi … 2165&comments

# 331
След мъката , в която ни удавиха - отвличане, смърт, погребение, въпреки зарибяването с хубавите моменти, нещо спада интереса към филма, поне във форума. Никога не е имало толкова малко четящи и пишещи. Може и от хубавото време навън да е.  Wink

Така е. На мен много ми липсват коментарите и дискусиите, но сериалът вече не провокира толкова размисли и страсти, както преди.
Прави сте, момичета!  smile3521 Много умора и разочарование ни се натрупа от филма, дори почти успяваме да разгадаем действията за предстоящия епизод. С това си обяснявам и малкото коментари!

А, и прекалено повтарящите се действия омръзват. Няма никакъв нов елемент, който да провокира зрителския интерес ...
Благодаря на Леман за информацията около актьорите, но лично за мен е някакъв "черен" PR..с който да ни отклонят вниманието от главно действащите лица.

# 332
  • Варна
Добър ден Незабравими , Честит Рожден ден на Председателя , отново , аз пожеланията ги отправих вчера. Какви новини , ехе....... , сигурно е поредният блъф.

# 333
  • Русе

Дружина, аз пия кафе! Има ли желаещи за компания?

# 334
Здравейте съкровища ,  Hug
Безкрайна благодарност към всички , които правите това място толкова магнетично и поддържате темата жива и красива, и най- вече на момичетата, които превеждат, за да разберем какво си говорят и мислят любимите ни герои  bowuu   bouquet   bouquet   bouquet

Уважаеми г-н Президент, Председателю,

Бъди здрав, усмихнат и много щастлив! Весел празник !   bouquet

Хубав ден и успешна седмица на всички !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 335

Дружина, аз пия кафе! Има ли желаещи за компания?
С удоволствие ще се присъединя! Heart Eyes

# 336
Добър ден!

Не си разваляйте настроението с измишльотините на някакви "незрели" турски фенове. На 1 април стените във Фейсбук "бликаха" от подобни простотии - Йозлем с Нихат, Йозлем отново с Берксан и още няколко имена...безумие. Изкараха я най-видната мръсница... Всичко това е толкова вярно, колкото и твърдението на една фенка, че видяла Йозлем да пристига сама на онзи коктейл на АТВ преди време, на който всъщност присъстваха само Мерт и Нихат. Не е нито черен хумор, нито черен ПР, ами си е направо признак на упорито слабоумие... След всяка подобна дивотия се питам какви хора гледат сериала в Турция и що за удоволствие е хвърляш помия по актьорите.

# 337
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59Бганьо, Байгън, Петко, Константин , жив и здрав и все така забавен!
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloniМерт Явусджан, много здраве и лични и професионални успехи!
Дано писаното за личния живот на Серхан и Йозлем е само блъф. Praynig Praynig Praynig

# 338
  • София
Добър ден!

Не си разваляйте настроението с измишльотините на някакви "незрели" турски фенове. На 1 април стените във Фейсбук "бликаха" от подобни простотии - Йозлем с Нихат, Йозлем отново с Берксан и още няколко имена...безумие. Изкараха я най-видната мръсница... Всичко това е толкова вярно, колкото и твърдението на една фенка, че видяла Йозлем да пристига сама на онзи коктейл на АТВ преди време, на който всъщност присъстваха само Мерт и Нихат. Не е нито черен хумор, нито черен ПР, ами си е направо признак на упорито слабоумие... След всяка подобна дивотия се питам какви хора гледат сериала в Турция и що за удоволствие е хвърляш помия по актьорите.
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 И аз понякога се изумявам от фантазията на феновете,миналата седмица дори бяха писали че Йозлем била бременна от Берксан,но той не искал нито нея,нито детето  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 339
Добър ден!

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 И аз понякога се изумявам от фантазията на феновете,миналата седмица дори бяха писали че Йозлем била бременна от Берксан,но той не искал нито нея,нито детето  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Нямат работа пишат,навсякъде ги има такива хора. ooooh!

# 340
Добър ден!

Тъкмо щях да напиша,че като не са измислили,че Йозлем не е бременна или Серхан има незаконно дете пак е добре.Че за колко други  известни личности не са пускали различни лъжи .Тъй като са известни личности ,които пазят личния си живот/и с право/ от журналисти,фотографи и фенове и няма никаква информация за  техния личен живот се пускат различни слухове и предположения.Така,че аз не вярвам на слухове като тези.

# 341
  • Русе
Добър ден!

ooooh! ooooh! ooooh! Божееееее, тези хора нямат акъл и за 5 пари!
На мен да са ми избили чивиите 300 пъти досега ! Прав е Серхан - да води затворен начин на живот, а Йозлем - да е избухлива и по-невъздържана в изказванията си.

# 342

Честит Рожден ден на Мерт Явузджан!Много здраве и творчески успехи! newsm59  ura

# 343
  • Русе

Честит Рожден ден на Мерт Явузджан!Много здраве и творчески успехи! newsm59  ura
Горките хора! Празнуват на работните площадки, в чинийки еднодневки, а Серхан даже беше и прав! newsm47

# 344

Горките хора! Празнуват на работните площадки, в чинийки еднодневки, а Серхан даже беше и прав! newsm47
Интересно,че под снимката пише добавена на 13март. Hug

Общи условия

Активация на акаунт