Тема Незабравима 186

• 38 129
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
# 346

Честит Рожден ден на Мерт Явузджан!Много здраве и творчески успехи! newsm59  ura
Горките хора! Празнуват на работните площадки, в чинийки еднодневки, а Серхан даже беше и прав! newsm47
Интересно,че под снимката пише добавена на 13март. Hug
Дори, тази снимка,е от миналия му рожден ден Hug Hug Hug

Да е жив и здрав Мерт Ювузджан  party023 GiftМного успехи и късмет в професионален и личен план nbirthday

# 347

Честит Рожден ден на Мерт Явузджан!Много здраве и творчески успехи! newsm59  ura
Горките хора! Празнуват на работните площадки, в чинийки еднодневки, а Серхан даже беше и прав! newsm47
Интересно,че под снимката пише добавена на 13март. Hug
Дори, тази снимка,е от миналия му рожден ден Hug Hug Hug

Да е жив и здрав Мерт Ювузджан  party023 GiftМного успехи и късмет в професионален и личен план nbirthday
Ради страхотно аватарче.Снимката може да е наистина от миналия му рожден ден но защо на 13 март след като е на 4.04?

# 348
  • Русе
Ради, нерде е детелинката?! newsm78 Радвам се да те видя! Hug

# 349
Здравейте Незабравими Hug Hug Hug
Благодаря на Рекси, Г-жа Леман за преводите и на Ивчето за съдействието newsm51 newsm51 newsm51
Вени, много красива любовна "Музика"   bouquet, Дани за твоята среднощна муза  bouquet-поздравления, момичета  bouquet  bouquet  bouquet Мокси, страхотни оформления   bouquet  bouquet  bouquet
Пепелче, чудесни гифчета и клипче smile3525 smile3525 smile3525
За инфото и аз си мисля, че може да е блъф newsm78
Преди време и аз четох коментарите за бременност на Йозлемчето от Берксан, а също и за връзката и с онзи вратар.Нейния коментар беше, че ако това се случи т.е. да е бременна ще бъде само, ако е омъжена, в противен случай, семейството и ще я убие #Crazy #Crazy #CrazyА за вратаря отричаше да са имали връзка и казваше, че това, че е ходила на мач, не означава веднага, че има връзка с някой футболист PeaceИ накрая завършваше, че това са клевети на нейни врагове, или хора, които искат да и навредят  Crossing Arms
Та за това си мисля, че и тези неща може да са фенски фантазии Peace

# 350
Ради, нерде е детелинката?! newsm78 Радвам се да те видя! Hug
Вени, и аз се радвам да съм тук Hug, а детелинката я смених  заради вертижния синдром, който имах вече от нея hahaha hahaha hahaha
Дори, благодаря Hug А за снимката-виждала съм я отдавна, може на тази дата да са я публикували в този сайт newsm78

# 351
# 352
Офффф,стегна ми се душата да дебна за нов фрагман.Вече не се издържа.Сигурно ще го пуснат чак след 20.00часа Crossing Arms

# 353
# 354
  • София
Офффф,стегна ми се душата да дебна за нов фрагман.Вече не се издържа.Сигурно ще го пуснат чак след 20.00часа Crossing Arms
Дори,не се ядосвай напразно,ще го пуснат,миналата седмица чак към 22.30 ги пуснаха  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 17:18 от reksi

# 355
  • София
Ради и аз откакто видях тая снимка мигам като сфетофар  hahaha hahaha hahaha hahaha даже давам и на заето  Joy Joy Joy

# 356
Ради и аз откакто видях тая снимка мигам като сфетофар  hahaha hahaha hahaha hahaha даже давам и на заето  Joy Joy Joy
Ееее, то бива, бива, ама чак пък толкоз харизма в един мъж не бива, е никаква жалост тоз човек няма  ooooh! ooooh! ooooh! Laughing Laughing Laughing

# 357
Привет и от мен.
Ч Р Д, БГаньо!
Ч Р Д, Мерт Явузджан!
Много здраве и творчески успехи!

newsm59 newsm59 newsm59
newsm59 newsm59 newsm59

Дори, не се къхъри за фрагмана.
Ще го пуснат. Само дано хубавите моменти в серията да са по- дълги от него.
Научиха се да прекъсват сцените на най-хубавото.
Какво целят с това, хич не ми е ясно. newsm78 hahaha
Иначе после като запалим въображението, нямаме спирка. hahaha
Ей я романтиката в главите ни, а във филма скръб, ужас и насилие.
Разчитам епизодът да е по-читав, че един двама добри артисти не стигат,
да се направи качествена продукция, която да задържи вниманието на публиката.
Вече и екипът си е направил извода за това. Дано вземат мерки.

# 358
Привет и от мен.
Ч Р Д, БГаньо!
Ч Р Д, Мерт Явузджан!
Много здраве и творчески успехи!

newsm59 newsm59 newsm59
newsm59 newsm59 newsm59

Дори, не се къхъри за фрагмана.
Ще го пуснат. Само дано хубавите моменти в серията да са по- дълги от него.
Научиха се да прекъсват сцените на най-хубавото.
Какво целят с това, хич не ми е ясно. newsm78 hahaha
Иначе после като запалим въображението, нямаме спирка. hahaha
Ей я романтиката в главите ни, а във филма скръб, ужас и насилие.
Разчитам епизодът да е по-читав, че един двама добри артисти не стигат,
да се направи качествена продукция, която да задържи вниманието на публиката.
Вече и екипът си е направил извода за това. Дано вземат мерки.
Аз затова нямам търпение.За първи път ни очаква много хубава серия изпълнена като никога с много романтика и щастливи моменти за нашите любимци.Дано поне в тази серия няма неприятни изненади.Дано ги оставят за другата серия,че поне веднъж  да изпитаме истинско удоволствие без да ни го развалят ако ли не  #2gunfire #2gunfire

# 359

Общи условия

Активация на акаунт